2 hét 1360 C $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Montreálban

Az angol nyelvtanulás Montreálban biztosan emlékezetes lesz. A Sprachcaffe montreáli nyelviskolája a városközponthoz közel helyezkedik el. A város kétnyelvű, ezért itt francia és angol nyelvtanfolyamra is jelentkezhetsz. A település légköre nagyban emlékeztet az európai városok hangulatára, akár az építészetet, a természeti környezetet vagy a nemzetközi fesztiválokat nézzük. Montreál Kanada második legnagyobb városa, mely több ezer látogatót vonz évente. A multikulturális közeg ideális választás a külföldi angol nyelvtanfolyamra érkezőknek, akik egyszerre kirándulnak és tanulnak itt. A Sprachcaffe montreáli nyelviskolája az angol nyelvtanfolyamok mellett szabadidős programokkal is vár, melyek során az iskolán kívül is tovább gyakorolhatod a nyelvet.

A várost egyedülállóvá teszi a múlt és a jelen alkotásainak keveréke. Találunk itt történeti épületeket, templomokat és modern felhőkarcolókat is. Nemcsak az építészet teszi különlegessé a várost, hanem a pezsgő zenei, színházi, művészeti élet is. A nyári hónapokban a központ szinte folyamatosan valamilyen fesztiválnak vagy parádénak ad otthont. Ezek közül a legnagyobb a Just for Laugh szórakoztató fesztivál. Az angol nyelvtanfolyam ilyen izgalmas és pezsgő környezetben igazán eredményes és izgalmas lehet, ha Sprachcaffét választod!
 

Nagyváros

Kanada második legnagyobb városa a végtelen szórakozási lehetőségek otthona

Kétnyelvűség

Montreálban az angol és a francia nyelvet egyaránt beszélik és iskolánkban is mindkettőt tanulhatod

Központi elhelyezkedés

Nyelviskolánk a város szívében található, innen elindulhatsz a város felfedezésére

Kikapcsolódás

Városnézés, kirándulás, számtalan sportolási lehetőség, színház, mozi, múzeumok, galériák várnak

A külföldi angol nyelvtanfolyam alatt mindenképpen érdemes minél jobban felfedezni Montreált, mert a város mindenkinek tartogat érdekességeket. Tegyél egy sétát az Óvárosban és fedezd fel a csodaszép építészeti műremekeket. Látogasd meg Montreál számtalan múzeumának, galériájának egyikét is.

A angol nyelvtanfolyam Montreálban azt is megmutatja,  milyen egy kétnyelvű városban élni. Az itt élő különböző nemzetiségek és a többféle nyelv igazán színessé teszi a várost. A Sprahcaffe montreáli nyelviskola változatos nyelvtanfolyamokkal várja a diákokat. Foglalható vakációs vagy általános angol nyelvtanfolyam, az igazán elhivatottaknak pedig ajánljuk az intenzív vagy szuper intenzív angol nyelvtanfolyamokat.

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni Montreálba?

Az angol nyelvtanfolyam Monteálban igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt az angol nyelvtanfolyam anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre, másrészt az itt töltött idő alatt felfedezhetik Kanada második legnagyobb városát. Milyen is az, amikor lovaskocsik suhannak át az óváros macskakövein? Hallgassa meg, és ha megunta pár perc alatt visszatérhet a nyüzsgő új városba, ahol az olasz negyed hihetetlen hangulata várja. Az angol nyelvtanfolyam életre szóló befektetés, miközben lehetősége nyílik arra is, hogy mint helyi lakos megismerjen egy fergeteges várost, új barátokat szerezzen és megtapasztalja a kanadai életérzést.

Montreáli nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Montreál felnőtteknek

Montreáli nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Montreál fiataloknak


Angol nyelviskola Montreálban

Sprachcaffe Montreál - a nyelviskola

Modern és felszerelt angol nyelviskolánk Montreálban a következő szolgáltatásokat nyújtja a diákoknak:

  • 13 kényelmes tanterem
  • Ebédlő, mikrohullámú sütő és hűtő
  • Számítógépterem, internettel és WIFI-vel
  • Tanulószoba tananyagokkal a diákok rendelkezésére áll
  • Recepció

A Sprachcaffe Montreál többféle angol nyelvtanfolyamot indít. A maximális csoportlétszám 14 fő a hatékony tanulás érdekében.

Angol nyelviskolánk elhelyezkedése Montreálban

Angol nyelviskolánk Montreálban az észak-amerikai nyelviskola hálózatunk tagja. Montreál Kanada második legnagyobb városa és egy szigeten található a St. Lawrence folyón Quebec tartományban, Kanada keleti részén. Az iskola egy modern épületben kapott helyet Montreál belvárosában. Közvetlen közelében található a Montreáli Szépművészeti Múzeum, a Ritz Carlton Hotel, és a híres Holt Renfrew Bevásárló Központ.

Montreál majdnem összes fontos látnivalója megközelíthető gyalog vagy tömegközlekedéssel.

No map available.

Szabadidő Montreálban

Montreal számtalan szabadidős programot kínál a látogatóknak, legyen szó vízi sportokról, kultúráról vagy akár síelésről. A programok sora szinte végtelen. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre szabadidőd megszervezésében. Az angol nyelviskola is szervez különböző programokat a városnézéstől a múzeumlátogatáson és színházon át a filmes estig. Rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy nemzetközi diákokkal találkozz és új barátokra lelj.


Angol nyelvtanfolyamok Montreálban

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki, amelynek alapján a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető.

Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén oklevelet kapsz.

A magyarországi Dalma franciául tanult Montreálban, de angoltudása is sokat fejlődött. Imádta az iskola családias hangulatát. 

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Manuel elmondása szerint élete legszebb három nyarát töltötte a Sprachcaffe montreáli nyelviskolájában.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Jasreen nyelvtudása sokat fejlődött Montreálban, emellett pedig nagyon jól is érezte magát a nagyvárosban. Sok kedves embert ismert meg itt.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Montreálban

Montreáli iskolánkban a nyelvet tanulni vágyók számára minden szinten kínálunk angol nyelvtanfolyamokat a kezdőtől a haladóig. Utazz és tanulj egyszerre, válaszd a Sprachcaffe nyelvi utazását!

Az angol nyelvtanfolyam hosszát tanulóink határozzák meg. Naponta 2, 4, 6 vagy 8 órát is tanulhatsz, szükségleteidtől függően. Nyelvtudásosat az órán kívül is fejlesztheted és próbára teheted a csoporttársakkal vagy a helybeliekkel folytatott beszélgetések során. A Sprachcaffe montreáli angol nyelvtanfolyamain akár több héten vagy hónapon át is részt vehetsz!

Montreáli iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Általános tanfolyam Plusz

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc) + 4 workshop
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Szuper intenzív tanfolyam

✓ Heti 40 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Részidős tanfolyam

✓ Heti 10 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

 

Nyelvvizsga előkészítő

✓ IELTS és TOEFL
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 9 - 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a részvételt biztosítani.

**A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki: a stresszes és kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett az angol nyelvtanulás kreatív és  spontán módon valósul meg. Emellett változatos és korszerű tananyagokkal dolgozunk, amely hozzájárul ahhoz nagy lépésekben haladjanak és sikeresen fejlesszék nyelvtudásukat.

Diákjaink kezdettől fogva angol nyelven kommunikálnak és az angol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. Az órai gyakorlatokban nagy hangsúly kerül a szóbeli kommunikációra és a nyelvtanra.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi oktatót és munkájukat hivatásuknak tekintik. A nyelvórák után is készségesen segítenek ha nyelvi akadályokba ütközöl vagy szeretnél többet tudni a városról.


Szállás Montreálban

Ahhoz, hogy a külföldi angol nyelvtanfolyam eredményes legyen, szükséged van egy megfelelő szállásra, ahol kipihenheted a nap fáradalmait. Jól tudjuk ezt, éppen ezért Montreálban többféle szálláslehetőséget kínálunk neked. Megszállhatsz iskolánk saját szobáiban vagy élvezheted egy helyi család vendégszeretetét.

Minden esetben számtalan alkalmad lesz arra, hogy a tanórán kívül is gyakorold az angol nyelvet és elmélyítsd a tanfolyamon tanultakat. Ismerkedj új emberekkel a világ minden tájáról és szerezz új barátokat Montreálban!

Bővebb információt a szállásokról a lenti táblázatban találsz:

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós vagy teljes ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 30-40 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Távolság az iskolától: max 30 perc tömegközlekedéssel

Részletek

A montreáli apartmanokban a közös helyiségek takarítása biztosított.

Vendéglátó családoknál is biztosított a takarítás, azonban a szobák tisztaságáról a diákoknak kell gondoskodni.


Szabadidő Montreálban

Szabadidő

Kanada kulturális fővárosa széles kínálattal várja a látogatókat. Itt mindenki talál kikapcsolódási lehetőséget korosztálytól függetlenül. Vannak kedvezőbb és magasabb árfekvésű programok is, de a minőségi tartalom és a felhőtlen szórakozás garantált.

A sport szerelmesei Észak-Amerika legszínesebb városát ismerhetik meg Montreálban: jégkorong, foci, amerikai foci, Forma-1 mind egy helyen. Ezen kívül sportolásra is adódik lehetőség bőven. Legyen szó biciklizésről vagy akár egy jó kis raftingról, itt lesz rá módod.

A pezsgő kulturális élet kedvez a színház és a zene kedvelőinek de az építészet szerelmesei sem maradnak látnivaló nélkül. A város neoklasszikus építészete mellett számos izgalmas modern remekművel is büszkélkedhet.

Ha ennél egy jót vagy shoppingolni szeretnél, számos étterem, kávézó, galéria és bevásárlóközpont található a városban.

Külföldi nyelvtanulás- példahét

A példahét szemlélteti, hogy néz ki egy hetes nyelvi program Montreálban. A programokon nem kötelező a részvétel.

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Kirándulás a Mont Royalhoz

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Játék est

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Múzeumlátogatás

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Montreal éjszakai életének felfedezése

Szombat

Hétvégi kirándulás a Niagara-vízeséshez

Vasárnap

Hétvégi kirándulás a Niagara-vízeséshez

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok ára 10-50 CAD között változik.


Árak és szolgáltatások

A Sprachcaffe ártáblázatai segítségével könnyű a kalkuláció. Minden egy helyen megtalálható. A csomagárakban benne foglaltaknak a nyelvi utazáshoz elengedhetetlen szolgáltatások, ugyanakkor foglalható például csak tanfolyam is.

Jelentkezz online honlapunkon keresztül!

A nyelvi csomag különböző elemeit te választhatod meg. Döntsd el milyen tanfolyamtípust, szállást, ellátást szeretne és keresd ki a megfelelő árat. Extra szolgáltatásokról mindig érdeklődhetsz nálunk.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!