2 hét 855 C $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Ottawában

A külföldi angol nyelvtanfolyam Kanadában nagyszerű választás: Ottawa Kanada és a tartomány fővárosa. Épületei az európai városokra emlékeztetik a látogatókat. A város sok fesztiválnak és egyéb rendezvénynek ad otthont, emellett mindenképpen kihagyhatatlan megnézni a parlament ikonikus épületét is.

Hagyd, hogy elvarázsoljon a káprázatos táj és a helyi lakosok vendégszeretete. A Sprachcaffe ottawai nyelviskolája az angol nyelvtanfolyamok mellett szabadidős programokat is szervez, melyek során az iskolán kívül is gyakorolhatod a nyelvet. 

Kanada fővárosa

Az Ottawa folyó partján elhelyezkedő város ad otthont a Parlamentnek, itt összpontosul a kanadai nagyhatalom ereje

Központi elhelyezkedés

Iskolánk a belvárosban található, innen egyenesen indulhatsz a látványosságok felfedezésére

Látnivalók

Télen és nyáron egyaránt érdemes ellátogatni ide. A Parliament Hillt és a Rideau-csatornát semmiképpen ne hagyd ki!

Kikapcsolódás

Számtalan sportolási és kirándulási lehetőség, színházak, mozik, múzeumok és galériák várnak 

A külföldi angol nyelvtanfolyam alatt mindenképpen érdemes felfedezni Ottawát, mert a város mindenkinek tartogat érdekességeket. Szereted a természetet? Akkor irány a Rideau-csatorna: télen korcsolyával, nyáron pedig fürdőruhával. Ha inkább a kultúra és a művészetek iránt érdeklődsz, különböző múzeumok és galériák közül választhatsz.

Foglalj angol nyelvtanfolyamot és tapasztald meg Kanada fővárosának egyedülálló hangulatát. A város számos nemzetiséget vonz. Az így kialakult a multikulturális környezet ideálissá teszi a települést külföldi angol nyelvtanfolyamok számára.

Az ottawai nyelviskolánkban gyorsan és eredményesen fejlesztheted nyelvtudásod változatos angol nyelvtanfolyamainkon. Különböző angol nyelvtanfolyamokat biztosítunk diákjainknak, annak érdekében, hogy megfelelhessünk a különböző elvárásoknak. A vakációs angol nyelvtanfolyamot vagy az általános angol nyelvtanfolyamot ajánlunk azoknak akik az angol nyelvtanulás mellett szeretnének a pihenésre és a helyi kultúra megismerésére is időt szánni. Az intenzív angol nyelvtanfolyam és a szuper intenzív angol nyelvtanfolyam azoknak megfelelő, akik minden idejüket a tanulásra fordítanák.

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni Ottawába?

Az angol nyelvtanfolyam Ottawában igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt az angol tanulás anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia sikerre; másrészt az itt töltött idő alatt megismerheted Kanada fővárosát és a kanadai kultúrát.

Fedezd fel a várost, sétálj a természetben, ússz egyet a Rideau folyóban, pihenj és tanulj a Sprachcaffénál! Az angol nyelvtanfolyam Ottawában életre szóló befektetés lesz: megismersz egy fergeteges várost, új barátokat szerezhetsz, miközben az angol tanulás szinte magától megy majd.

 

Ottawai nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Ottawa felnőtteknek


Angol nyelviskola Ottawában

Sprachcaffe Ottawa - a nyelviskola

Angol nyelviskolánk Ottawában modern és jól felszerelt termekkel vár. Az iskola a következő szolgáltatásokat nyújtja a diákoknak:

  • 10 kényelmes és légkondicionált tanterem
  • Ebédlő konyhával
  • Számítógépterem, internettel és WIFI-vel
  • Tanulószoba

A Sprachcaffe ottawai angol nyelviskola többféle angol nyelvtanfolyamot indít. A maximális csoportlétszám 14 fő, mely hozzájárul a hatékony nyelvi fejlődéshez.

Angol nyelviskolánk elhelyezkedése Ottawában

A Sprachcaffe angol nyelviskola a város szívében található. Pár perc sétával elérhetők a művészeti galériák, múzeumok, és a világhírű ByWard Market. A piac jól ismert nyitott boltjairól, sokféle étterméről, bárjáról és éjszakai szórakozóhelyeiről.

Szabadidő Ottawában

Ottawa rengeteg szabadidős programot kínál a látogatóknak. A programok sora szinte végtelen.

Kollégáink az angol nyelviskolában készséggel állnak a diákok rendelkezésére, hogy segítsenek a szabadidő megszervezésében. Az angol nyelviskola is szervez különböző programokat a városnézéstől a múzeumlátogatáson, színházon át a film estig. Nálunk új barátokat szerezhetsz és feledhetetlen utazási élményeket szerezhetsz.


Angol nyelvtanfolyamok Ottawában

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet kell kitöltsenek, ezt indulás előtt, online is megtehetik. Ez segít megállapítani, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba soroljuk őket. Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, elvégezte a tanfolyamot.

Fillipa minden várakozását fölülmúlta az ottawai angol nyelviskola, kifogástalannak tartotta a nyelvoktatást.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Miquel hamar barátokra lelt Ottawában, imádta az iskola hangulatát és érdeklődési köre is bővült

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Daniel szuperül érezte magát, a kezdeti izgulás hamar elillant és élete egyik legszebb élményét élte át Ottawában

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Ottawában

Az angol tanfolyam Ottawában különböző nyelvi szinteken igényelhető, úgyhogy a teljesen kezdő és a haladó nyelvtanulók is megtalálják a megfelelő kurzust.

Az angol nyelvtanfolyam hosszát te határozod meg. Naponta 2, 4, 6 vagy 8 tanóra segít, hogy hatékonyan elsajátíthasd az angol nyelvet. Nyelvtudásod az órán kívül is fejlesztheted és próbára teheted csoporttársaiddal vagy a helybeliekkel folytatott beszélgetések során. A Sprachcaffe ottawai angol nyelvtanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Ottawai iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Általános tanfolyam Plusz

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc) + 4 workshop
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Szuper intenzív tanfolyam

✓ Heti 40 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Részidős tanfolyam

✓ Heti 10 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Nyelvvizsga előkészítő

✓ IELTS és TOEFL
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 9 - 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk biztosítani a részvételt.

**A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe hatékony nyelvtanítási módszerének köszönhetően az ottawai angol nyelvtanfolyamon stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett az angol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak. Emellett változatos és naprakész tantervvel készülünk, amely izgalmassá teszi az órákat és elősegíti a gyors fejlődést.

Diákjaink annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva angol nyelven kommunikálnak és az angol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítenek a megtanult szókincs elmélyítésében.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag szakképzett, felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásuknak tekintik. A nyelvórák után is készségesen segítik a tanulókat, bármilyen nehézségbe ütköznek.


Szállás Ottawában

Ahhoz, hogy a külföldi angol nyelvtanfolyam sikeres legyen, szükség van megfelelő szállásra, ahol diákok nyugodt környezetben pihenhetnek és feldolgozhatják a nap eseményeit. Ottawában többféle szálláslehetőség vár: egy vendéglátó családnál szállhatsz meg vagy beköltözhetsz az iskolánk kollégiumába.

Bármelyik szállást választod, számtalan alkalmad lesz arra, hogy ismerkedj és angolul beszélj. Az alábbiakban bővebb információkat találhatsz a szállásainkról:

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós vagy teljes ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 40-50 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Ingyenes Wi-Fi, tévé
✔ Távolság az iskolától: max 15 perc tömegközlekedéssel

Részletek


Szabadidő Ottawában

Szabadidő

Kanada fővárosa sokféle szabadidős lehetőséget kínál. Legyen szó vásárlásról, éjszakai életről, pihenésről, vagy sportról, a kínálat minden tekintetben igen változatos.

Ottawa gyönyörűen kiépített környezettel rendelkezik, ahol sok sok kincsre lelhetsz az utcákon sétálva. A város jelképe a Parlament Domb, ami a város európai jellegét hangsúlyozza. Ezen kívül természetesen a városközpont is sok érdekességet tartogat.

Ha további látnivalókat keresel, ajánljuk figyelmedbe a Rideau-csatornát és kikötőt. Emellett érdemes élni a sokféle sportolási lehetőséggel is: nyaranta százak bicikliznek, sétálnak, futnak, görkoriznak a csatorna mentén, télen pedig elmaradhatatlan kellék a korcsolya.

Ottawa kulturális szempontból is jelentős kanadai város. Számos múzeum, színház, koncertterem, galéria és kulturális rendezvény közül választatsz.

Ha belevetnéd magad az éjszakai életbe, Ottawában mindig találsz valami újat. Rengeteg étterem, bár, klub, kávézó és pub kínál esti szórakozási lehetőséget.

Ha vásárolni szeretnél, sok kisebb és nagyobb bolt, valamint bevásárlóközpont közül választhatsz. Utazz és tanulj a Sprachcafféval!

Külföldi nyelvtanulás Ottawában- példahét

A lenti táblázat példahetünket tartalmazza, amely szemléletei egy  általános nyelvtanfolyammal egybekötött utazás programját. A részvétel minden esetben a te döntésed.

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Kirándulás a Rideau-csatornához

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Játék est

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás a Parliament Hillhez

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Ottawa éjszakai életének felfedezése

Szombat

Kirándulás Montrealba

Vasárnap

Kirándulás az Ontario-tóhoz

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok ára 10-50 CAD között változik.

Fontos! A példahét ajánlásokat tartalmaz. A pontos programokról majd a helyszínen tájékozódhatsz. Ennek megfelelően az időpontok, helyszínek és az árak is változhatnak. A költségek 10-50 CAD között mozognak.


Árak és szolgáltatások

Az alábbi táblázatokban megtalálja személyre szabott nyelvi utazásod árát. Válaszd ki a nyelvtanfolyamot, szállást és a tanfolyam időtartamát.

Legkönnyebben honlapunk keresztül jelentkezhetsz nyelvi programjainkra.

A csomagok minden szolgáltatást tartalmaznak, ami a tökéletes angol nyelvtanfolyamhoz szükséges. A tananyagokat és könyveket Ottawában, az iskolában tudod majd beszerezni, csekély díj ellenében.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!