2 hét 915 $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Bostonban

A külföldi angol nyelvtanfolyam Amerikában az egyik legideálisabb helyszín a nyelvtanuláshoz. Boston az USA egyik legrégibb és talán kulturálisan az egyik legfontosabb városa. A várost 1630-ban alapították, melynek nyomait ma is láthatjuk az épületeken. Sokszor említik, hogy Boston európaias város, mert 400 éves épületeket, házakat találunk a felhőkarcolók szomszédságában. Boston nem csak az építészete miatt történelmi település, hanem azért is mert számtalan turista látogat el ide évente, hogy minél többet megtudjon az USA egyik legfontosabb történelmi eseményéről, az Amerikai Függetlenségi háborúról. A Sprachcaffe nyelviskolája az angol nyelvtanfolyamok mellett szabadidős programokkal is várja diákjait, melyek során az iskolán kívül, a hétköznapokban tovább gyakorolhatják a nyelvet.

Boston az Egyesült Államok tudományos központja, hiszen több mint 100 főiskola és egyetem található a városban. A föld legjobb diákjai érkeznek ide a világ minden tájáról, hogy itt folytassák tanulmányaikat. Ezek a briliáns elméjű fiatalok együtt a bostoniakkal különleges, vidám és pezsgő mindennapi hangulatot teremtenek a városban. Boston mindezek mellett ideális hely vásárolni, várost nézni és megízlelni a amerikai konyhát. Az angol nyelvtanfolyam ilyen inspiráló környezetben igazán eredményes és élményekben gazdag lehet, ha Sprachcaffét választod!
 

Központi elhelyezkedés

Iskolánk Boston belvárosában található, így innen indulhatsz a város felfedezésére

Az egyik legszebb amerikai város

A keleti parton található történelmi jelentőségű várost a legszebb úti célok között tartják számon

Látnivalók

Történelmi és kulturális műalkotások és gyönyörű tájak várnak rád Bostonban. Fedezz fel, amennyit csak tudsz!

Szabadidő

Szeretnéd tartalmasan eltölteni az órák utáni időt? Számtalan szabadidős programon vehetsz részt tanulótársaiddal együtt

Foglalj angol nyelvtanfolyamot Bostonban és fedezd fel az ír gyökerekkel rendelkező várost és a kiváló új-angliai konyhát! Boston és környéke számos látnivalót tartogat, melyek között mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Mindemellett Boston ideális helyszín arra is, hogy anyanyelvi angol nyelvtanfolyam révén fejleszd nyelvtudásod. llyen környezetben nagyon gyorsan és könnyedén megy az angol nyelvtanulás! Itt nem csak az angol nyelvtanfolyamon tanulhatsz, hanem a mindennapi életben is: az éttermekben, múzeumokban, diáktársakkal és a helyiekkel társalogva - bárhol!

Tapasztald meg Új - Anglia egyedülállóságát! Bostoni angol nyelvtanfolyamainkon minden szinten indítunk csoportokat, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Minél több alkalmad van arra, hogy az angol nyelvet valódi élethelyzetekben alkalmazd, annál nagyobb önbizalmad lesz és egyre jobban tudsz majd angolul.

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni Bostonba?

Az angol nyelvtanfolyam Bostonban igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt az angol nyelvtanfolyam anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ez pedig garancia a gyors fejlődésre. Másrészt az itt töltött idő alatt felfedezheted az USA és a világ egyik legizgalmasabb városát. Itt mindent megtalálhatsz , amit a modern világ és a tudomány csak kínálhat.

Az angol nyelvtanfolyam életre szóló befektetés: utazás, tanulás és kapcsolatépítés. Lehetőséged nyílik arra is, betekintést nyerj a helyi lakosok életébe, új barátokat szerezz és megismerd az amerikai kultúrát. Látogass el a keleti part egyik központjába és tudd meg, meg miért hívják Bostont tudományos központnak. Élvezd a város pezsgő életét, vásárolj vagy pihenj a hatalmas parkok egyikében vagy fedezd fel az MIT székhelyét. Biztos lehetsz benne, hogy az angol nyelvtanfolyam a Sprachcafféval felejthetetlen élmény lesz! Válassz kínálatunkból!

Bostoni nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Boston felnőtteknek

Bostoni nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Boston fiataloknak


Angol nyelviskola Bostonban

Angol nyelviskola Boston városában
 • Szuper helyszínen: Boston belvárosában
 • Szakképzett, anyanyelvi tanárok
 • Jól felszerelt tantermek
 • Változatos szabadidős programok

Sprachcaffe Boston: a nyelviskola

Bostoni angol nyelviskolánkban többféle angol nyelvtanfolyamot kínálunk diákjainknak. Az angol nyelviskola modern berendezéssel és jól felszerelt termekkel rendelkezik. Angol nyelviskolánk Bostonban az alábbi szolgáltatásokat nyújtja diákjainknak:

 • Recepció
 • 13 tágas tanterem
 • Számítógépes terem gyors internettel
 • hűtő, mikrohullámú sütő, vízautomata

A bostoni angol nyelviskola elhelyezkedése

Bostoni angol nyelviskolánk egy patinás épületben kapott helyet a belvárosban, a Faneuil Hall Market Place-en. Az épület csak pár perc sétára van a legközelebbi metróállomástól. Minden látnivaló csak egy kőhajításra található innen, például az Old South Meeting House, a King's Chapel, és a bostoni kikötő. A belvárosban számos étterem és üzlet sorakozik, így a diákok az angol nyelvtanfolyam után gyorsan bekaphatnak valami harapnivalót, vagy beülhetnek egy kellemes helyre új ismerőseikkel. Végül, de nem utolsó sorban, a közelben található a népszerű Downtown Crossing bevásárlónegyed is.

Bostoni angol nyelviskolánkban különböző országból érkező diákok tanulnak. Találkozhatsz itt tanulókkal Argentínából, Brazíliából, Franciaországból, Németországból, Olaszországból, Mexikóból, Peruból, Koreából, Oroszországból, Törökországból és még sok más helyről.

Szabadidő Bostonban

Angol nyelviskolánk Bostonban különböző pihentető programokkal is várja a diákokat, melyek alatt is gyakorolhatják az angolt és fejleszthetik nyelvtudásukat. Emellett elmehetnek például együtt moziba, színházba vagy múzeumba is.


Angol nyelvtanfolyam Bostonban

Boston angol nyelvtanfolyam
 • Általános, intenzív és szuper intenzív angol nyelvtanfolyam
 • Szintfelmérő és oklevél
 • Szakképzett, anyanyelvi tanárok

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető. Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart.

A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap.

Hitomi Saeki csodás élményekkel gazdagodott Bostonban. Reméli, hogy hamarosan visszatérhet egy újabb angol tanfolyamra a Sprachcaffe nyelviskolájába.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Carmen és Anna együtt utaztak Bostonba angol tanfolyamra. Nagyon sokat fejlődött nyelvtudások és éltek a lehetőséggel, hogy új barátokat szerezzenek az Egyesült Államokból.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Yumiko Hirano egy hónapot töltött a Sprachcaffe bostoni nyelviskolájában. Nagyon kedvelte a vendégcsaládját és élvezte az órákat. Ez az életre szóló tapasztalat látószögét is tágította.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Bostonban

Bostoni iskolánkban több szinten indítunk angol tanfolyamokat, így kezdők és haladók számára is egyaránt remek választás lehet a Sprachcaffe.

Az angol nyelvtanfolyam hosszát te határozod meg. Naponta 2, 4 vagy 6 tanórában diákjaink gyorsan és hatékonyan elsajátíthatják az angol nyelvet. Nyelvtudásukat az órán kívül is fejleszthetik és próbára tehetik a csoporttársakkal vagy a helybeliekkel folytatott beszélgetések során. A Sprachcaffe bostoni angol nyelvtanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Bostoni iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Általános tanfolyam Plusz

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc) + 4 workshop
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Részidős tanfolyam

✓ Heti 10 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a részvételt biztosítani.

**A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

12 hét felett minden intenzív tanfolyamhoz tanulóvízum szükséges az Egyesült Államokba.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett az angol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak a bostoni angol nyelvtanfolyamon. Változatos és naprakész tantervünk hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladj.

Annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva angol nyelven kommunikálsz és az angol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodsz, gyorsan és hatékonyan sajátítod el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs gyorsabban rögzül.

Szakképzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásnak tekintik. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és a szabadidő megtervezésében is szívesen segítenek nekik.


Szállás Bostonban

Szállás Massachusetts állam fővárosában Bostonban
 • Találkozási lehetőség helybeliekkel és a többi nemzetközi diákkal
 • Kényelmes kollégiumi szobákban

Ahhoz, hogy a külföldi angol nyelvtanfolyam sikeres legyen, szükség van megfelelő szállásra is, ahol diákok kipihenhetik a nap fáradalmait. Bostonban, kényelmes egy vagy kétágyas kollégiumi szobák várnak, nyugodt környezetben pihenhetsz és számtalan lehetőséged lesz arra, hogy a tanórán kívül is gyakorold az angol nyelvet. Miközben nyelvtudásod fejlődik, új emberekkel is megismerkedhetsz a világ minden tájáról.

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Telefon, ingyenes Wi-Fi, tévé, mosoda
✔ Távolság az iskolától: 30-35 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Az kollégiumban diákok és egyetemisták osztják meg egymással a nyelvtanulás örömét. Egy vagy kétágyas szobákat kínálunk, közös fürdőszobával és konyhával.


Szabadidő Bostonban

Bostoni programajánlat

★★★★★     Evés - ivás
★★★★★     Vásárlás
★★★★☆     Természet és pihenés
★★★☆☆     Fürdés és strand
★★★★★     Kultúra
★★★★★     Közlekedés

Szabadidő

Az angol nyelvtanulás Bostonban tartalmas szabadidős tevékenységeket is lehetővé tesz. Boston az USA egyetemi városa, a tudományok központja, ahová a világ minden részéről érkeznek diákok. A kulturális sokféleség a város szerves része, ennek felfedezése pedig valódi izgalmakat rejt. A látnivalók és a programok garantálják, hogy itt sosem fogsz unatkozni.

Látogasd meg a történelmi városrészt, a Beacon Hilt és a Back Bay-t, ahol építészeti remekművek sora vár. Ezen kívül közösségi programok, múzeumok, galériák (Freedom Trail, Fenway Park, Copley Square) sorakoznak itt. A város legkedveltebb bevásárlónegyede a Newbury Street.

Külföldi nyelvtanulás - példaprogram

Az alábbi példahét segít elképzelni a külföldi nyelvtanfolyam egy hetét Bostonban, általános kurzussal. A programokon való részvétel nem kötelező.

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás a Harvard Egyetemhez

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Filmnézés

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Városnézés

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Városnézés

Este:
Boston éjszakai életének felfedezése

Szombat

Kirándulás Rhode Islandre

Vasárnap

Kirándulás New Yorkba

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok felára változó.


Árak és szolgáltatások

További tudnivalók:
 • A programcsomagok részleteiről a Szolgáltatásaink oldalon olvashatsz bővebben
 • Boston a tudás fellegvára, ideális hely az angol nyelv fejlesztéséhez.
 • A csomag ára tartalmazza a tanfolyamot, a szállást, a szintfelmérő tesztet és az oklevelet

Csomagáraink tartalmazzák a legfontosabb szolgáltatásokat, melyek a tökéletes nyelvi utazáshoz kellenek. A tananyagokat bostoni nyelviskolánkban alacsony díj ellenében tudod majd beszerezni. Jelentkezz egyszerűen online!

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!