2 hét 1360 C $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Francia nyelvtanfolyam Montreálban

A külföldi francia nyelvtanfolyam Montreálban sok szempontból ideális választás lehet. A Sprachcaffe montreáli nyelviskolája a városközpont közelében található. Montreál kétnyelvű város, így itt lehetőség van francia mellett angol nyelvtanfolyamra is jelentkezni. A település az európai városok hangulatát idézi: az építészet a természeti környezetet és a nemzetközi fesztiválok mind ezt sugallják. Montreál Kanada második legnagyobb városa, amely több ezer látogatót vonz évente. Multikulturális jellege miatt is vonzó környezet a külföldi francia nyelvtanfolyamra érkezőknek. A Sprachcaffe montreáli nyelviskolája a francia nyelvtanfolyamok mellett szabadidős programokkal is várja diákjait, melyek során az iskolán kívül a hétköznapokban is tovább gyakorolhatják a nyelvet.

A város sajátos vonzerejét a múlt és jelen összefonódásának köszönheti. Találunk itt történelmi épületeket, templomokat és modern felhőkarcolókat is. Nemcsak az építészet teszi különlegessé a várost, hanem a pezsgő színházi, táncművészeti és zenei élet is. A nyári hónapokban a belváros rendszeresen valamilyen rendezvénynek vagy fesztiválnak ad otthont. Ezek közül a legnagyobb a Just for Laugh szórakoztató fesztivál. A francia nyelvtanfolyam ilyen izgalmas környezetben garantáltan sikeres lesz.

Nagyváros

Kanada második legnagyobb városa a végtelen szórakozási lehetőségek otthona

Kétnyelvűség

Montreálban az angol és a francia nyelvet egyaránt beszélik és iskolánkban is mindkettőt tanulhatod

Központi elhelyezkedés

Nyelviskolánk a város szívében található, innen elindulhatsz a város felfedezésére

Kikapcsolódás

Városnézés, kirándulás, számtalan sportolási lehetőség, színház, mozi, múzeumok, galériák várnak

A külföldi francia nyelvtanfolyam ideje alatt ne hagyd ki a lehetőséget és fedezd fel minél jobban Montreált! Sétálj az óvárosban, csodáld meg az építészeti műremekeket, látogass el múzeumba és galériákba.

Foglalj francia nyelvtanfolyamot Montreálban és tapasztald meg testközelből, milyen egy kétnyelvű városban élni. A különböző nemzetiségek és a kétféle nyelv igazán multikulturálissá teszik a várost. A Sprahcaffe francia nyelviskola Montreálban különböző típusú tanfolyamokkal várja a diákokat. Foglalható általános francia nyelvtanfolyam, de igényelhető intenzív vagy egyéni francia nyelvtanfolyam is.

Miért érdemes francia nyelvtanfolyamra jönni Montreálba?

A francia nyelvtanfolyam Monteálban igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. A nyelvtanfolyam anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ez nagyban hozzájárul a nyelvtanulás sikerességéhez. A lenyűgözően sokszínű városban új ismeretekkel lehetsz gazdagabb és megalapozhatod a jövődet. Kapcsolatokat építhetsz ki és látókörödet is szélesítheted. Utazz és tanulj Kanadában, nem fogod megbánni!


Francia nyelviskola Montreálban

A Sprachcaffe montreáli francia nyelviskola

Francia nyelviskolánk Montreálban minden szükséges tanulási eszközzel felszerelt és modern berendezéssel ellátott. Az iskola a következő szolgáltatásokat nyújtja a diákoknak:

  • 13 kényelmes tanterem
  • Ebédlő, mikrohullámú sütő és hűtő
  • Számítógépterem internettel és WIFI kapcsolat az egész iskolában
  • Tanulószoba tananyagokkal, melyet a diákok használhatnak
  • Recepció

A Sprachcaffe montreáli nyelviskolája változatos francia nyelvtanfolyamokat indít. A maximális csoportlétszám 14 fő, mely hozzájárul az eredményes nyelvi fejlődéshez.

Francia nyelviskolánk elhelyezkedése Montreálban

Francia nyelviskolánk Montreálban az észak-amerikai hálózatunk tagja. Montreál Kanada második legnagyobb városa és egy szigeten található a St. Lawrence folyón Quebec tartományban, Kanada keleti részén. Az iskola egy modern épületben kapott helyet Montreál belvárosában. Közvetlen közelében található a Montreáli Szépművészeti Múzeum, a Ritz Carlton Hotel, és a híres Holt Renfrew Bevásárló Központ.

Montreál majdnem összes látnivalója sétálva vagy tömegközlekedéssel megközelíthető.

No map available.

Szabadidő Montreálban

Montreal számtalan szabadidős programot kínál a látogatóknak, legyen szó vízi sportokról, kultúráról vagy akár síelésről. A programok sora szinte végtelen. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha segítségre van szükséged a szabadidő megszervezésében. A francia nyelviskola is szervez különböző programokat a városnézéstől a múzeumlátogatáson, színházon át a film estig. Rengeteg lehetőséged lesz, hogy nemzetközi diákokkal találkozz és új barátokra lelj.


Francia nyelvtanfolyamok Montreálban

A francia nyelvtanfolyam első napján az újonnan érkező diákok szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így időt spórolhatsz. A francia nyelvtanfolyam hétköznapokon hétfőtől péntekig tart. A tanfolyam végén minden diákunk oklevelet kap kézhez, mely tanúsítja, hogy a francia nyelvtanfolyamot elvégezte.

Sprachcaffe francia nyelvtanfolyamok Montreálban

Montreáli nyelviskolánkban a tanulni vágyók számára több szinten kínálunk francia nyelvtanfolyamokat a kezdőtől a haladóig. Részidős én intenzív tanfolyamokat egyaránt találsz nálunk.

A francia nyelvtanfolyam hosszát diákjaink határozzák meg. Naponta 2,4 vagy 6 tanórában gyorsan és hatékonyan elsajátítható a francia nyelv. A diákok az órán kívül is fejleszthetik nyelvtudásukat és próbára tehetik a csoporttársakkal vagy a helybeliekkel folytatott beszélgetések során. A Sprachcaffe montreáli francia nyelvtanfolyamaira diákjaink több hétre vagy akár több hónapra is jelentkezhetnek!

Montreáli nyelviskolánk az alábbi francia nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Általános tanfolyam Plusz

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc) + 4 workshop
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Szuper intenzív tanfolyam

✓ Heti 40 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Részidős tanfolyam

✓ Heti 10 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Nyelvvizsga előkészítő

✓ IELTS és TOEFL
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 9 - 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a biztosítani részvételt.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe nyelvoktatási módszere azért olyan hatékony, mert fárasztó és kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a francia nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk tanulóinknak. Emellett változatos és naprakész tananyagot használunk, amely érdekessé és szórakoztatóvá teszi az órákat.

Gyorsan és hatékonyan sajátítod el a nyelvet, mert hogy kezdettől fogva franciául beszélsz és tanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodsz. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba is kerül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és akkor is fordulhatsz hozzájuk, ha a szabadidős tevékenységekről szeretnél többet megtudni.


Szállás Montreálban

Ahhoz, hogy a külföldi francia nyelvtanfolyam sikeres legyen, megfelelő szállásra is szükséged van, ahol kipihenheted a nap fáradalmait. Montreálban kétféle szálláslehetőség várja a diákokat, melyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Választható vendéglátó családi elhelyezés vagy kollégiumi szoba.

Bármelyik szállást választod, számtalan alkalmad lesz arra, hogy a tanórán kívül is gyakorold a francia nyelvet és elmélyítsd a francia nyelvtanfolyamon tanultakat.

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 45 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Kollégium

✔ Kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ Közös fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 10 perc gyalog

Részletek


Szabadidő Montreálban

Szabadidő

Kanada kulturális fővárosa változatos programokkal várja a látogatókat. Vannak kedvezőbb és magasabb árfekvésű programok is, de a minőségi tartalom és a felhőtlen szórakozás minden esetben garantált.

A sport szerelmesei Észak-Amerika legszínesebb városát ismerhetik meg Montreálban: jégkorong, foci, amerikai foci, Forma-1, rafting, biciklizés és sok más sport egy helyen.

A színházi előadások és koncertek is nagy számú látogatót vonzanak. Az építészet kedvelői se maradnak látnivaló nélkül, a város neoklasszikus építészete mellett számos modern alkotással is büszkélkedhet.

Emellett számos különféle butik, bevásárlóközpont, piac, bár, étterem, galéria és kávézó található a városban.

Külföldi nyelvtanulás- példahét

A példahét megmutatja egy egyhetes általános tanfolyam órarendjét. A programokon a részvétel nem kötelező.

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés/orientációs séta

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás: Mont Royal

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Játék est

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Múzeumlátogatás

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Montreal éjszakai életének felfedezése

Szombat

Kirándulás: Niagara vízesés

Vasárnap

Kirándulás: Niagara vízesés

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok felára 10-50 euró között változik.


Árak és szolgáltatások

Válaszd ki a foglalni a tanfolyamot, szállást és időtartamot. A Sprachcaffe árai már minden fontos szolgáltatást tartalmaznak.


Igény esetén foglalhatsz csak tanfolyamot is. Kérjük vedd figyelembe, hogy nyelviskolánk Montreálban a munkaszüneti napokon zárva tart.

Jelentkezz egyszerűen online honlapunkon!

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!