2 hét 1120 C $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Francia nyelvtanfolyam Montreálban fiataloknak

A második legnagyobb város Kanadában

Montreálról köztudott, hogy kétnyelvű város, ezért tökéletes helyszín arra, francia és angol nyelvtudásodat fejleszd itt. Ha kedved tartja, akár a kettőt egyszerre is gyakorolhatod. Montreál kulturális élete, építészete, nemzetközi rendezvényei Európára emlékeztetnek. A kínálat sokszínűsége évente több millió látogatót vonz ide. Kanada második legnagyobb városa büszke értékeire és korlátlan lehetőségeire.

Montreál egyedülálló hely. A városképet történelmi épületeknek, templomok és a modern felhőkarcolók váltakozása teszi izgalmassá. Nem csak az építészet, hanem a pezsgő kulturális élet is vonzóvá teszi a kanadai nagyvárost. A nyári hónapokban a belváros folyamatosan valamilyen rendezvénynek ad otthont. A legnagyobb a Just for Laugh humorfesztivál. Fedezd fel a várost, ahol sosem fogsz unatkozni!

Nagyváros

Kanada második legnagyobb városa a végtelen szórakozási lehetőségek otthona

Felügyelet

Nyelvtanulás és kikapcsolódás, szervezett programok, közös városnézés és sok új barát vár

Központi elhelyezkedés

Nyelviskolánk a város szívében található, innen elindulhatsz a város felfedezésére

Biztonságos utazás

Akár reptéri felügyeletet is biztosítunk a re igény esetén és a transzfer miatt sem kell aggódnod

A montreáli ifjúsági francia nyelvtanfolyam alatt lesz időd jobban megismerni a várost. Tégy egy sétát az óváros macskaköves utcáin és fedezd fel a csodaszép építészeti alkotásokat. Ha érdekel a művészet és a kultúra, számos galéria és múzeum közül választhatsz. Kösd össze a kellemest a hasznossal a Sprachcaffe külföldi francia nyelvi táborában?

Miért érdemes Monteálban francia nyelvtanfolyamra járni?

A francia nyelvi tábor Montreálban életre szóló élmény: anyanyelvi tanáraink hatékony fejlődést biztosítanak és ezzel egy időben megismerheted a világ egyik legizgalmasabb multikulturális központját is. Tapasztald meg a különböző népek együttélésének harmóniáját Kanadában és ismerd meg a helyiek mindennapjait! A montreáli ifjúsági francia nyelvtanfolyam lehetőséget biztosít arra, hogy számtalan élményt és sok új barátot szerezz. Szórakozz és tanulj egyszerre a Sprachcafféval!


Montreáli francia nyelviskola

A Sprachcaffe francia nyelviskolája Montreál belvárosában található a Crescent és a Sherbrooke Street sarkán. Crescent Street a város legnagyobb turisztikai célpontja, mert rengeteg kávézó, étterem és galéria található itt.

Az utcát többször lezárják különböző fesztiválok és rendezvények miatt. A legismertebbek egyike a Forma 1-es futam hétvégéje. A nyelviskola közvetlen közelében található a Montreáli Szépművészeti Múzeum, a Ritz Carlton Hotel és a világhírű Holt Renfrew Áruház.

Az órákat képzett anyanyelvű oktatók tartják, a csoportokban maximum 15 diák tanul együtt. A tananyagokat is biztosítjuk a tanfolyam idejére.

No map available.

Francia nyelvtanfolyam Monteálban fiataloknak

A Sprachcaffe montreáli nyelviskolájában általános vagy intenzív francia nyelvtanfolyamok közül választhatsz. Az általános francia nyelvtanfolyam heti 20 vagyis napi 4 tanórát tartalmaz. Az intenzív francia nyelvtanfolyam heti 30 vagyis napi 6 tanórából áll. Akármelyik tanfolyamtípust választod rengeteg szabadidőd marad, hogy felfedezd a környéket és ezalatt észrevétlenül is javulni fog francia nyelvtudásod.

Egész nap a nyelvet használhatod, rengeteg lehetőséged lesz, hogy anyanyelvűekkel beszélgess vagy gyakorold a franciát társaiddal. Ennek köszönhetően nagyon gyorsan fogsz fejlődni!

Francia nyelvtanfolyamok diákoknak

Azok, akik a pihenést részesítik előnyben az általános tanfolyamot választhatják. Akik pedig a nyelvtanulásra fektetnék a nagyobb hangsúlyt, intenzív tanfolyamra iratkozhatnak.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Workshopok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Üzleti angol, kommunikációs készségfejlesztő, álláskérelem és interjú, nyilvános beszéd és prezentáció

Részletek

A tanfolyam során nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, amely segít abban, hogy magabiztosabban használd a nyelvet. A kurzus alatt fejlődni fog a szókincsed, nyelvtanod, és jobban fogod érteni a francia nyelvű szövegeket.

Az ifjúsági francia nyelvtanfolyam első napján szintfelmérő tesztet fogsz írni, mely alapján a nyelvi szintednek megfelelő csoportba kerülsz. A francia nyelvtanfolyam végén oklevelet adunk az elvégzett kurzusról.


Szállás Monteálban fiataloknak

Fontos, hogy legyen egy kényelmes és kellemes hely, ahol pihenhetsz egy fárasztó, eseményekkel teli nap után. A Sprachcaffe montreáli kollégiuma és vendéglátó családjai otthonos szállást biztosítanak neked és a többi nemzetközi diáknak. Szállásainkon együtt töltheted szabadidődet a többi résztvevővel.

A kollégiumban kétágyas szobában lakhatsz és tovább gyakorolhatod, amit az órákon megtanultál, miközben új barátságokat is köthetsz. A kollégium 25 percre van az iskolától tömegközlekedéssel. A vendéglátó család egy- vagy kétágyas szobákat biztosít Szobatársaddal és a házigazdákkal szintén csak franciául fogsz kommunikálni. A vendéglátó családok tömegközlekedéssel átlagosan 30-40 percre laknak az iskolától.

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ A felszereltség családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 45 perc tömegközlekedéssel

A montreáli angol nyelvi tábor egyet jelent a kreatív, élvezetes tanulással és a nyaralással. A vakáció ideje alatt számos új barátot is találhatsz. A hosszú, élményteli napokhoz teljes ellátást biztosítunk reggelivel, csomagolt ebéddel és vacsorával.

A nyelviskola kb. 25 percre található a kollégiumtól és kb. 30-40 percre a vendéglátó családoktól. Az iskola közelében található metrómegálló segíti, hogy könnyen elérj az iskolába. Így gyorsan és kényelmesen felfedezheted Montreált, megspórolva a hosszas utazgatást.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.

Transzfer: érkezés / távozás Montréal Trudeau International (YUL) reptérre 09:00-21:00 között. Más idopont csak külön kérésre.


Szabadidős programok Montreálban

Montreál mindenkinek tartogat valamit! Érdekel a kultúra? Látogass el Montreál egyik híres múzeumába, antikváriumba vagy egy belvárosi galériába. Szereted a finom ételeket és a vásárlást? Élvezni fogod a város éttermi kínálatát és bevásárlóközpontjait, melyek a város különböző pontjain helyezkednek el. Vidámságban nem lesz hiány - a világ minden tájáról érkező diákokat közös bulikon hozzuk közelebb egymáshoz.

Kollégáink hétvégenként kirándulásokat szerveznek a résztvevőknek, melyeken végig felügyeletet biztosítanak. Több alkalmad is lesz, hogy megismerd a város látnivalóit: Island Parkot, Mount Royalt és Montreál óvárosát.

Montreálban egész évben számos fesztivált és rendezvényt tartanak. Több millió turista jön évente a nyári Nemzetközi Jazz Fesztiválra és a Forma 1-es hétvége is izgalmas színfolt a palettán. A Just for Laughs humor fesztivál helyi kezdeményezésként indult és mostanra világméretű ünnepséggé nőtte ki magát. Ezek az alkalmak is lehetőséget adnak a nyelv gyakorlására és arra, hogy új emberekkel ismerkedj, barátkozz!

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Séta a belvárosban

Este:
Jazz Festival*

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Kenuzás*

Este:
Szabad program

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Grevin Museum

Este:
Mont-Royal Picnic

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Sports in the Park

Este:
Barbecue

Szombat

Kirándulás Ottawába vagy a Jean-Doré Beach-re*

Vasárnap

Szabad program

*Intenzív szabadidős program

Még több szórakozás 150 CAD felár ellenében!

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Torontóban és környékén. Ismerd meg jobban az Kanadát, tekintsd át kanadai útikönyvünket!

2 hetes csomag esetén Kirándulás Ottawába!

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a Sprachcaffe szabadidős programokon a részvétel és a takarodó betartása kötelező. 


Francia nyelvi tábor Montreálban - Kedvezményes ajánlatok

A kreativitás, nyelvi fejlesztés, csapatmunka, interkulturális kompetenciafejlesztés csak egy része annak, amit a Sprachcaffe U20 nyelvi táborai kínálnak. A montreáli francia nyelvi tábor még sok egyéb meglepetést és élményt tartogat.

Montreáli nyelviskolánk diákbarát, izgalmas nyelvtanfolyammal vár. A tanárok francia anyanyelvű szakemberek, akik figyelembe veszik a diákok igényeit és ahhoz szabják a tanórákat.

Szabadidős kínálatunkat pedig úgy alakítottuk ki, hogy az órák után is legyen lehetőséget gyakorolni a francia nyelvet miközben remekül szórakozol. Lehetőséged lesz számos más diákot megismerni a világ minden tájáról és jó eséllyel életre szóló barátságokat köthetsz.

Válassz ajánlatot az alábbi táblázatból!

Transzfer:

Reptéri transzfert a Montreáli repülőtérre (YUL) érkezéskor (vasárnap) és hazautazáskor (szombaton) 14.00.- 20.00 óra között tudunk biztosítani. Külön kérésre egyéb időpont is megoldható.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri. 

Biztosítás:

Javasoljuk az utasbiztosítást. Magad is megkötheted, de erre lesz lehetőséged első nap az iskolában is.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!