2 hét 650 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Francia nyelvi tábor Párizsban

Francia nyelvtanfolyam a fővárosban

Párizs a fények városa, ez nem kétség. Sétálj a francia főváros utcáin, ahol csodaszép épületek, emlékművek, múzeumok és egyéb látványosságok tárulnak a szemed elé. Az élettel teli nagyváros a lehetőségek végtelen tárházát kínálja: kultúra, művészet, színház, divat, szórakozás egy helyen!

Látnivalók

Látogass el a Louvre-be, nézd meg  a Diadalívet, piknikezz a Szajna partján és menj el a Notre Dame-hoz is

Francia konyha

A franciák nagy ínyencek hírében állnak, úgyhogy mindenképpen érdemes kipróbálni pár helyi finomságot

A legendák városa

A szerelem városa Téged is lenyűgöz sajátos varázsával: fedezd fel Párizs ezer arcát!

Változatos programok

Szerezz új barátokat szervezett szabadidős programjaink keretében, ismerd meg a francia kultúrát és ikonikus helyszíneit

Fedezd fel Párizst! Egy nap az Eiffel-toronynál, a Louvre-ban vagy a Champs Elysées-n elég ahhoz, hogy rabul ejtsen ez a varázslatos város. A Sprachcaffe pedig még izgalmasabbá teszi az itt töltött heteket.

Miért érdemes részt venni a párizsi francia táborban?

A francia nyelvi tábor Párizsban hatékony fejlődést biztosít és ezzel egy időben felfedezheted Európa leghíresebb városát is. Párizs rengeteg látnivalóval vár és franciák hétköznapjaiba is betekintést nyerhetsz. Az ifjúsági francia nyelvtanfolyam befektetést jelent a jövődbe: lehetőséget biztosít arra, hogy számtalan élményt és sok új barátot szerezz. Utazz és tanulj velünk!


Párizsi francia nyelviskola

Nyelviskolánk központi fekvésű, a 9. kerület délkeleti csendes részén található. A kerület neve, Arrondissement de l'Opéra. A sarkon található a Boulevard Haussmann központ és számos kávézó, étterem, boltok és butikok. A közelben van a párizsi Opera is. Ilyen körülmények között könnyedén felfedezheted a várost szabadidős programjaink segítségével. Kollégáink gondoskodnak arról, hogy soha ne unatkozz. Miközben megismered a várost, gyakorolhatod a francia nyelvet is. Pihenj barátaiddal suli után egy kellemes kávézóban, élvezd a napsütést az egyik zöldellő parkban. Bárhová mész, mindenhol tanulhatsz új szavakat.


Francia nyelvtanfolyam Párizsban fiataloknak

Párizsi nyelviskolánkba kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek. A francia nyelvi tábor általános francia nyelvtanfolyamot kínál a fiataloknak. A tanfolyam során a szókincs és nyelvtan mellett tanáraink nagy hangsúlyt fektetnek a kötetlen beszédre is. Heti 20 tanórád lesz, így emellett marad időd arra is, hogy kikapcsolódj. A kommunikáció központú oktatási módszerünknek köszönhetően hamarabb magabiztossá válsz a beszédben.

Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, az első napon szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitöltened.

Francia ifjúsági nyelvtanfolyamok

Párizsi nyelviskolánkban általános francia nyelvtanfolyamra iratkozhatsz, ez heti 20 tanórát jelent.

A tanfolyam során a szövegértésre, a nyelvtanra és természetesen a szóbeli készségek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Mivel a nyelvet rendszeresen és folyamatosan használod, gyorsan magabiztossá válsz akkor is, ha franciául kell beszélned. Párizsban számtalan alkalmad lesz gyakorolni.

Ha sikeresen elvégezted a francia nyelvtanfolyamot oklevelet kapsz tőlünk.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek


Szállás Párizsban fiataloknak

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezd magad Párizsban, kollégiumban kínálunk neked szálláslehetőséget, ahol a nyelvet is gyakorolhatod, emellett az étkezés miatt semm kell aggódnod, mert a csomag teljes ellátást biztosít.

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ Saját fürdőszoba
✔ Közel az iskolához

Részletek

A reggelit és a vacsorát a családnál kapod, míg ebédre csomagolt ételt biztosítunk. Ezt az iskolában fogyaszthatod el diáktársaiddal.

A családok átlagosan 30 percre laknak az iskolától, így szükséged lesz tömegközlekedési bérletre. A család segíteni fog ennek megvásárlásában.

Transzfer

Érkezés / távozás Paris Charles de Gaulle Airporrat (CDG) vagy az Orly (ORY) reptérre 09:00-17:00 között.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.


Szabadidős programok Párizsban

Tanulj nyelvet a francia metropoliszban! Csoportvezetőinknek köszönhetően biztosan felejthetetlen lesz a francia nyelvi tábor! A nyelvórák után szinte minden délután vagy este izgalmas szabadidős programokat szervezünk neked, ettől lesz igazán érdekes a nyelvi utazás.

A csoportvezetők által szervezett szabadidős programok között az alábbiak szerepelnek: sportprogramok (foci és bowling), változatos esti programok (kertmozi és bulik), párizsi városnézés, valamint kirándulások Louvre-ba, Eiffel toronyhoz, a Notre Dame-hoz. Hétvégén megnézheted Versaillest vagy ellátogathatsz a híres Parque de la Science-be.

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a Sprachcaffe szabadidős programokon a részvétel és a takarodó betartása kötelező.

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:

Szintfelmérő és tanórák

Délután:

Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:

Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás a Diadalívhez és a Charles-de-Gaulle térre

Este:
Szabad program

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Louvre

Este:
Szabad program

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Szabad program

Este:
Hajókirándulás a Szajnán

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Sacré-Coeur

Este:
Búcsúbuli

Szombat

Kirándulás Versailles-ba

Vasárnap

Szabad program

A táblázatban szereplő program szemléltető jellegű. Az aktuális órarendről minden esetben az iskolában tájékozódhatsz.

2 hetes program esetén egész napos kirándulás Versailles-ba.

Transzfer: érkezés / távozás Paris Charles de Gaulle Airporrat (CDG) vagy az Orly (ORY) reptérre 09:00-17:00 között.


Francia nyelvi tábor Párizsban – Árak és szolgáltatások

Szeretettel várunk minden gyermeket, diákot és tinédzsert fiataloknak szervezett francia nyelvi táborunkba. Tanulj és szerezz új barátokat egy izgalmas, eddig ismeretlen helyen!

Nyugodt, kötetlen környezetben tanulhatsz és hatékonyan fejlődik nyelvtudásod. Szakképzettt tanáraink szívesen segítenek bármilyen nehézség esetén. Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő szállást, melyhez teljes ellátást biztosítunk.

Változatos szabadidős programokat és kirándulásokat is szervezünk diákjaink számára. Ezek révén megismerheted a vendéglátó ország kultúráját, bepillanthatsz az itt élő emberek mindennapi életébe. Csapatkísérőinkre egész nap számíthatsz.

Transzfer:

Reptéri transzfert a Charles de Gaulle (CDG) vagy Orly (ORY) repülőtérre érkezéskor (vasárnap) és hazautazáskor (szombaton) 9.00. - 17.00 óra között tudunk biztosítani.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!