2 hét 2004 GBP-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Bournemouthban fiataloknak

Angol nyelvi tábor Anglia legnépszerűbb vidékén

Bournemouth méltán népszerű üdülővárosa a világ minden tájáról vonzza a turistákat. A 11 km hosszú homokos tengerpart, mesés kertek és parkok, bájos villák, színházak és galériák fiatalos hangulattal töltik meg a déli parton fekvő angol várost. Biztos lehetsz benne, hogy nyelvi utazás szempontjából az egyik legideálisabb helyet választod.

Az Anglia legmelegebb vidékén található egyetemváros népszerűsége évről-évre nő, úgyhogy azt tanácsoljuk, jelentkezz most, mielőtt az árak az égbe szöknek!

Homokos tengerpart

Felemelő érzés a terjedelmes, 12 km-es strandon lazulni

Változatos programok

Ismerd meg Bournemouth-ot és környékét, szórakozz a többiekkel!

Nemzetközi környezet

Ismerd meg a helyieket, beszélgess a többi diákkal, szerezz új barátokat!

Biztonságos utazás

Akár reptéri felügyeletet is biztosítunk igény esetén és a transzfer miatt sem kell aggódnod

Miért érdemes külföldi angol nyelvi táboron részt venni Bournemouthban?

A nyelvi utazás Bournemouthba a tanulás és a szórakozás verhetetlen párosát kínálja: tanulj angol anyanyelvű tanároktól és fedezd fel az üdülőhely végtelennek tűnő strandjait. Szórakozz és szerezz új barátokat Bournemouthban!

Az angol nyelvi tábor olyan kifizetődő befektetés, amellyel megalapozod a jövődet: az angol az első számú világnyelv és hol sajátíthatnád el jobban, mint Angliában? Életre szóló élményekben lesz részed, magabiztosabban beszélsz majd és rengeteg új barátságra teszel szert. Látogass el hozzánk és tapasztald meg az angol nyelvi tábor előnyeit!


Bournemouth-i angol nyelviskola

A Sprachcaffe angol nyelviskola Bournemouthban a város szívében helyezkedik el és csak 5 percre van az iskola kollégiumától. A kellemes rövid séta alatt néhány pillantást vethetsz erre a csodás tengerparti üdülőhelyre.

Tanáraink nagy lelkesedéssel és odaadással tanítanak, tisztában vannak az adott korosztály szükségleteivel. Mindegyikük szakképzett oktató, anyanyelvük természetesen az angol. Számukra a nyelvtanítás nem csak egyszerű munka, hanem erre a hivatásra tették fel életüket. Mindig a rendelkezésedre állnak, ha kérdéseid vannak az angollal vagy bármilyen más témával kapcsolatban.

Az angol tábor ideje alatt a társalgás, szókincsfejlesztés, szövegalkotás és nyelvtani ismeretek fejlesztése áll a középpontban. Arra törekszünk, hogy a minél több lehetőséged adjunk neked a szabad beszédre  és eszmecserére. amelynek során magabiztosabbá válsz és rögzítheted az órán elsajátított tudást.

Kis létszámú, maximum 15 fős csoportokkal dolgozunk annak érdekében, hogy minden tanuló érvényesülhessen az órákon. A tananyagot természetesen a nyelviskola biztosítja.


Tanfolyam

Bournemouthban általános tanfolyamon csiszolhatod angoltudásodat vagy intenzív kurzuson fejlesztheted tökéletessé. Meglepően gyorsan fejlődsz majd és könnyedén beszélsz angolul a helyiekkel és tanulótársaiddal.

Az angol ifjúsági tanfolyam segít neked abban, hogy szabadon és magabiztosan beszéld a nyelvet. Emellett a szókincsed, a nyelvtani ismereteid és a szövegértési kompetenciáid is ugrásszerűen fejlődnek. Anyanyelvi környezetben sokkal hamarabb sajátítod el a nyelvtudást, mint otthon, a könyvek fölött görnyedve.

Angol nyelvtanfolyam diákoknak

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Fenntarjuk a jogot arra, hogy kivételes esetekben nagyobb létszámú csoportokat indítsunk, de törekszünk a maximális 15 fős létszámra 

A bournemouth-i ifjúsági angol tanfolyam több szinten igényelhető, éppen ezért kezdés előtt egy szintfelmérő tesztet töltesz ki, amely segít megállapítani a számodra megfelelő helyet a csoportokban. Hozzád hasonló nyelvtudású diákok közé kerülsz, akikkel egyszerre fejlődhettek.

A tanfolyam végén oklevéllel jutalmazzuk kitartásodat; ez igazolja, hogy sikeresen elvégezted a Sprachcaffe külföldi angol kurzusát.


Szállás

A tanfolyam idejére szállást is kínálunk neked, így emiatt sem kell aggódnod. A legfontosabb, hogy baráti környezetben tartózkodj, így sem a honvágy, sem az unalom veszélye nem fenyeget.

Bournemouthban kétféle szálláslehetőséget kínálunk: választhatod a vendéglátó családot vagy a kollégiumot. Mindkét esetben egy másik nemzetközi diákkal osztod meg a szobát.

Kollégium

✔ Kétágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Saját fürdőszoba, tévé
✔ Távolság az iskolától: 5 perc gyalog

Részletek

Nincs is jobb módja egy kultúra megismerésének, minthogy belekóstolj a helyiek hétköznapjaiba egy vendéglátó családnál. Emelett páratlan lehetőség arra is, hogy gyakorold a nyelvet. A szobában egy tanulótársaddal lesztek, akivel szintén gyakorolhattok vagy megbeszélhetitek a nap eseményeit.

Természetesen nem kell a főzéssel bajlódnod. Az étkezést a Bournemouth House-ban kínáljunk, néhány percre az iskolától. Az ebéd felár ellenében igényelhető foglaláskor.

A kollégiumokban egyágyas szobában kínálunk szállást, teljes ellátással. Ez 5 perc sétára van az iskolától.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.

Transzfer: érkezés / távozás a London Heathrow (LHR) reptérre 10:00-18:00 között.


Szabadidő

Az angol nyelvi tábor ideje alatt rengeteg szórakozási lehetőség vár. A napi tanulás mellett kikapcsolódást és feltöltődést ígérő programokra is számíthatsz Bournemouthban, ahol a világ minden tájáról érkező diákokkal ismerkedhetsz.

A csapatfelügyelők hetente szerveznek sporteseményeket, rendezvényeket és bulikat, ahol ismerkedhetsz és új barátságokat köthetsz.

Természetesen Bournemouthot  és környékét is felfedezheted: ellátogathatsz például a Corfe várhoz, amely Anglia dicső múltját idézi. A mini olimpián megcsillogtathatod ügyességedet, az ócenáriumban pedig lenyűgöző víz alatti állatokkal találkozhatsz.

Hogy este se unatkozz, filmvetítést és bulikat is szervezünk!

Megjegyzés

-a táblázatban bemutatott programok csal példaként szolgálnak, időjárástól és körülményeltől függően változhatnak

-minden szabadidős tevékenységen csapatvezetőink vállalnak felelősséget a diákok biztonságáért, a szálláson pedig este kijárási tilalom van a 18 év alatti diákoknak

- sok esetben a helyszínen is szerveznek extra kirándulásokat, melyekre ott lehet befizetni

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Oceanarium*

Este:
Szabad program

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Mini olimpia

Este:
Film est*

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Corfe Castle*

Este:
Nemzetközi diákbuli

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Alum Chine és Overcliff *

Este:
Búcsúbuli

Szombat

Kirándulás Londonba

Vasárnap

Szabad program

*Intenzív szabadidős program

Még több szórakozás 75 euró felár ellenében.

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Londonban és környékén. Ismerd meg jobban Angliát, tekintsd át angliai útikönyvünket!

2 hetes csomag esetén egész napos Kirándulás Londonba!

Az angol életstílus

Az angolok általában nagyon udvariasak, gyakran hallani tőlük az  "excuse me", "please" és "nice to meet you" szófordulatokat, melyek használata számodra is javasolt.

Mindegy, hogy az év melyik időszakában utazol Bournemouthba, mindig érdekes rendezvények és fesztiválok várnak. Ismerd meg a brit életstílust, hallgass élő zenei koncertet, menj el szabadtéri moziba vagy divatbemutatóra és még sok más érdekes eseményre!

Angol konyha

A nap a tipikus angol reggelivel kezdődik, ami nem más, mint toast kenyér, vaj, bacon és tojás, grillezett paradicsom, sült gomba és grillezett kolbász. A reggeli kiegészítője az angol tea, amelyet tejjel fogyasztanak.

Ne szalaszd el az alkalmad, hogy kipróbáld a hagyományos angol Fish & Chips-et is!


Árak és szolgáltatások

Az U20-as angol tábort olyan tinédzsereknek találtuk ki, akik imádnak utazni, ismerkedni és a szünidőt szórakozással és nyelvtanulással töltenék. Velünk a legszebb helyekre utazhatsz!

Az angol táborban fejlődik a kreativitásod, a beszédkészséged és csapatban is jobban tudsz majd dolgozni. Nyugodt környezetben tanulhatsz, bővül a szókincsed és a nyelvtani szabályok sem jelentenek majd akkora kihívást. Szakképzett nyelvtanáraink jól tudják, hogyan kell motiválni a nyelvtanulót és mindig a segítségedre lesznek, ha nehézségeid adódnak.

A vendégcsaládnál lakó diákok felügyelet nélkül utaznak az iskolába, de elkísérik őket a buszmegállóba, amikor hazafelé indulnak.

Foglalj angol nyelvi tábort Bournemouthban:

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!