2 hét 1345 $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Los Angelesben fiataloknak

Üdvözlünk a sztárok városában!

Los Angeles az a város, ahol tényleg minden megtalálható! Csodaszép látnivalók, bevásárlóközpontok, kultúra, éttermek és szuper időjárás egész évben! A híres látnivalók turisták ezreit vonzzák ide minden évben. A legfontosabbank: Disneyland, Hermosa Beach, Melrose Avenue, Dodger Stadium, Laguna Beach, Universal Studios Hollywood, Beverly Hills, Rodeo Drive, Santa Monica és Malibu.

Los Angeles különlegessége a turisták, a helyiek és a hírességek interakcióikból is ered. Nincs még egy ilyen hely a világon. Miután pár nap alatt hozzászoksz a város ritmusához úgy fogod érezni, mintha egész életedben itt éltél volna. A város üdvözli és otthont ad a különböző kultúráknak. Kétségtelen, hogy it megtalálod azt, amit otthon hiányolsz.

Látnivalók

L.A.-ben sosem unatkozol! Vár rád Santa Monica, Hollywood, Venice Beach és Beverly Hills!

Strandidő

Szinte egész évben kellemes idő van, így bármikor napozhatsz L.A. legmenőbb strandján, Santa Monica Beachen

Hollywood

Az amerikai filmipar legendás központja kihagyhatatlan élmény! Még pár hírességgel is összefuthatsz!

Központi elhelyezkedés

Iskolánk a város központjában található, innen minden fontos turisztikai célpont könnyen megközelíthető

A külföldi angol nyelvi tábor alatt mindenképpen érdemes arra is időt szánnod, hogy megismerd ezt a varázslatos régiót. Foglalj külföldi angol nyelvtanfolyamot Los Angelesben, Kaliforniában és fedezd fel a várost, ahol különböző hagyományok, kultúrák, különleges ételek és szuper vásárlási lehetőséget várnak rád egy helyen. Biztos lehetsz benne, hogy hírességekkel is találkozni fogsz. Los Angeles megye végtelen sok látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget kínál a látogatóknak. Utazz és tanulj Amerika csodás vidékein!

Miért érdemes Los Angelesben angol nyelvtanfolyamra járni?

A külföldi angol ifjúsági nyelvtanfolyam kivételes élményt kínál: az angol nyelvet képzett anyanyelvi oktatóktól tanulhatod és anyanyelvi környezetben tartózkodhatsz. Lehetőséged lesz helyi lakosként is megismerni a világ egyik leglátogatottabb turisztikai célpontját. Utazz a sztárok városába, tapasztald meg mitől egyedülálló ez a hely, és miért mondják, hogy itt minden álmod valóra válhat! A fiataloknak szóló angol nyelvi tábor befektetés a jövődbe. Lehetőséged lesz életre szóló élményeket átélni és új barátságokat kötni.


Angol nyelviskola Los Angeles-ben

A Sprachcaffe angol nyelviskola Los Angeles-ben ideális helyszín az angol nyelvi tábornak. A iskola Los Angeles legbiztonságosabbnak nyilvánított részén található. Az iskola közelében számos világhírű látnivaló található: Hermosa Beach, Laguna Beach, Rodeo Drive, Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, Santa Monica, LA Stadium, Malibu, Dodger Stadium, Disneyland, és a Melrose Avenue.

A Los Angeles-i angol nyelviskolába a világ mindentájáról érkeznek fiatal diákok, például Mexikóból, Spanyolországból, Oroszországból, Peruból, Braziliából, Venezuelából, Kolumbiából, Franciaországból, Argentínából, Olaszországból, Koreából, Törökországból és még sok más helyről.

A tanfolyamon szakképzett anyanyelvi tanárok oktatnak, egy csoportba maximum 15 diák tanul együtt. A tananyagokat biztosítjuk az egész kurzus alatt.


Angol nyelvtanfolyam Los Angelesben fiataloknak

Foglalható általános angol nyelvtanfolyam Los Angelesben, ahol kellemes, inspiráló környezetben fejlesztheted angol nyelvtudásod. Az általános angol nyelvtanfolyam napi 4 vagyis heti 20 tanórát tartalmaz hetente hétköznapokon. Emellett elég szabadidőd marad a kikapcsolódásra és a környék felfedezésére.

Egész nap az angol nyelv vesz majd körül és számos alkalmad lesz, hogy anyanyelvűekkel vagy diáktársaiddal gyakorold a nyelvet. A nyelvi tábor egyik előnye, hogy a tanórákon kívül tovább fejlődik nyelvtudásod. Csodálkozni fogsz milyen gyorsan haladhatsz előre!

Angol nyelvtanfolyamok diákoknak

Los Angelesi angol nyelvi táborunkban a diákok általános nyelvtanfolyamon vehetnek részt.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Workshopok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Üzleti angol, kommunikációs készségfejlesztő, álláskérelem és interjú, nyilvános beszéd és prezentáció

Részletek

Az angol nyelvtanfolyam fókuszában a kommunikáció fejlesztése áll, mely segít abban, hogy gyorsan magabiztos nyelvhasználóvá válj. Emellett a tanfolyam alatt szántok majd idő a szókincs, a nyelvtan és az olvasott szövegértés fejlesztésére is.

Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő csoportba kerülj, az első napon szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitöltened. A nyelvi szinted pontos felmérése lehetővé teszi, hogy a csoport megfelelő legyen számodra és így az angol nyelvtanfolyam is hatékony legyen. Az angol nyelvtanfolyam végén oklevelet kapsz, amely tanúsítja, hogy sikeresen elvégezted a Sprachcaffe kaliforniai kurzusát.


Szállás Los Angelesben fiataloknak

Egy hosszú és mozgalmas nap után, amikor már zsong a fejed az idegen nyelvtől és fáj a lábad a sok városnézéstől, nagyon hálás leszel egy nyugodt helyért, ahol megpihenhetsz.

A Sprachcaffe kollégiumban biztosít elhelyezést a nemzetközi diákoknak.

Kollégium

✔ Kétágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Közös fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 30-45 perc tömegközlekedéssel

A vendéglátó családi elhelyezés esetén kétágyas szobában fogsz lakni egy másik külföldi diákkal. Lehetőséged új kapcsolatokat és új barátokat szerezni. A családok körülbelül 30-45 percre laknak az iskolától tömegközlekedéssel.

Az angol nyelvi táborb Amerikában feledhetetlen élmény. Az angol nyelvtanfolyam mellett folyamatosan szervezünk szabadidős programokat is, melyeknek köszönhetően megismerheted Kalifornia látnivalóit és az amerikai kultúrát. A nyelvi tábor idején teljes ellátást biztosítunk, hogy bőven legyen energiád: a reggelit és a meleg vacsorát a családnál fogyasztod el, ebédre pedig csomagolt élelmet kapsz.

A nyelviskola kb. 30-45 perc utazásra található a szállásoktól, így tömegközlekedési bérletre szükséged lesz az utazáshoz. Gyere és fedezd fel a Sprachcafféval mindazt, amit Los Angeles tartogat!

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.

Transzfer: érkezés / távozás Los Angeles International Airport (LAX) reptérre 09:00-21:00 között.


Szabadidős programok Los Angelesben

Miközben Los Angeles mindenki által jól ismert az egész éves napsütésről, a sztárokról, a Hollywoodi filmekről, érdemes tudni, hogy számos elsőrangú múzeum, opera, színház, zenekar is található a városban. Nem is beszélve az élénk művészeti életről. A Getty Center és a LACMA csak kettő a népszerű Los Angeles-i múzeumok közül. A Geffen Playhouse és a Ahmanson Theaters színházak, ahol kíváló drámákat, komédiákat és musicaleket játszanak.

Szereted a zenét? Akkor Los Angeles tökéletes hely lesz számodra. Megtalálható itt minden a tradicionális polkától a hiphop-ig. A város tele van kis klubokkal és hangversenytermekkel, ahol helyi tehetségek mellett világhírű művészek is fellépnek. Ha Los Angeles-ről beszélünk, érdemes megemlíteni a Los Angeles-i Filharmonikusokat, a Los Angeles-i Oparát és a Hollywood Bowl együttest is. Los Angeles igazán sokszínű város végtelen kulturális programkínálattal éjjel és nappal!

Az alábbi táblázat csak példa a lehetséges szabadidős programokra.

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Szabad program

Este:
Szabad program

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Torrance Marketplace

Este:
Szabad program

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Sportolás a parkban

Este:
Szabad program

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Szabad program

Este:
Búcsúbuli

Szombat

Kirándulás Six Flags-be

Vasárnap

Szabad program

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Bostonban és környékén. Ismerd meg jobban az Egyesült Államokat, tekintsd át amerikai útikönyvünket!

2 hetes csomag esetén kirándulás Six Flags-be!

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a Sprachcaffe szabadidős programokon a részvétel és a takarodó betartása kötelező. 


Angol nyelvi tábor Los Angelesben – Árak és szolgáltatások

U20 nyelvi táborunkkal lehetőséged lesz más fiatalokkal együtt fejleszteni angol nyelvtudásodat és megismerni az amerikai kultúrát. Los Angelesben szuper nyelvi tábor vár rád anyanyelvi tanárokkal, akik értik, hogy egy új nyelv elsajátítása nem gyerekjáték. A nyelvi táborban mégis megtapasztalhatod, hogy a nyelvtanulás öröm is lehet.

A Sprachcaffe programjában az a jó, hogy nem csak a nyelvórán dolgozol, hanem számos lehetőséged lesz gyakorolni hétköznapi helyzetekben is. A szabadidős programokon felfedezheted Los Angeles és Kalifornia látnivalóit diáktársaiddal együtt, akikkel akár életre szóló barátságot is köthetsz.

Jelentkezz nyári nyelvi táborba Los Angelesbe! Kalandok és hatékony nyelvtanulás vár rád!

Transzfer:

Reptéri transzfert Los Angeles Nemzetközi (LAX) repülőtérre érkezéskor (vasárnap) és hazautazáskor (szombaton) 15.00.- 20.00 óra között tudunk biztosítani. Külön kérésre egyéb időpont is megoldható.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri. Ára:150 USD/út

Biztosítás: Javasoljuk az utasbiztosítást. Magad is megkötheted, de erre lesz lehetőséged első nap az iskolában is.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!