Amerikai Egyesült Államok fiataloknak

Az Amerikai nyelvtanulás egy életre szóló emlék. Tanulj és barangolj a kultikus városok valamelyikében.

Válassz helyszínt

Angol nyelvtanulás fiataloknak az USA-ban

Unod az iskola angol órákat? Vagy csak nem tartod elég eredményesnek? Az angol nyelvi tábor Amerikában biztosan feledhetetlen kaland lesz! A külföldi angol nyelvtanfolyam az egyik legnépszerűbb választás, mivel az eső számú világnyelvet sokan szeretnék elsajátítani. A nyelvi tábor ideje alatt anyanyelvi környezetben tanulhatod az amerikai angolt.

A külföldi ifjúsági nyelvi tábor az USA-ban a leghatékonyabb és legélvezetesebb módja az angol nyelvtanulásnak. A tábor ideje alatt a nyelvi fejlődés mellett megismerheted az amerikai kultúrát és sok új barátot is szerezhetsz.

Angol nyelvi táborok az USA-ban

A külföldi angol nyelvi tábor számtalan előnnyel jár: egyszerre vehetsz részt egy felejthetetlen vakáción az Egyesült Államokban, miközben a szórakoztató és hasznos nyelvtanfolyamon nyelvtudásod is tökéletesre csiszolod. A nyelvi tábor New Yorkban, az világ legmozgalmasabb metropoliszában, az egyik legjobb választás. A város, amely sosem alszik, minden látogatót lenyűgöz. Éld át életed legnagyobb kalandját! Ismerd meg az USA történelmét, a nemzet legrégibb városában, Bostonban, vagy élvezd az örök kaliforniai nyarat Los Angeles-i angol táborunkban.

Az ifjúsági angol nyelvtanfolyam csomagja tartalmazza a szállást is - kollégiumban vagy vendéglátó családnál - teljes ellátással. A tanfolyamon kívül rengeteg szabadidős programot is szervezünk neked, például kirándulásokat, bulikat, sportversenyeket. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy az angol tábor igazi élmény és nyaralás legyen számodra.

Miért érdemes angol nyelvtanulás céljából amerikai nyelvi tábort választani?

A külföldi angol nyelvtanulás során nem csak feledhetetlen nyelvi táboron vehetsz részt, de megismerhetsz egy nagyszerű országot is. Megismerheted az amerikaiak hagyományait, szokásait, részt vehetsz különböző fesztiválokon, kipróbálhatod a sokszínű amerikai konyhát. Élvezd fantasztikus angol nyelvi táborunkat Amerikában, utazz és tanulj egyszerre!

Online angol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok

INGYENES online katalógus