Angol nyelvi tábor Eastbourne-ben

A Sussex körzetében található Eastbourne kiváló környezetet teremt azoknak a fiataloknak, akik az angol ifjúsági nyelvi tábor iránt érdeklődnek. 

A Brightontól 27 kilométerre fekvő város a La Manche csatornánál található és főként partjairól és kikötőiről híres, melyekért évente különböző díjakat kap.

Az Egyesült Királyság legnaposabb helye nagy számú turistát vonz, főként strandjainak és történelmi jelentőségű értékeinek köszönhetően. A növekvő turistaparadicsom remek hely azoknak a fiataloknak, akik angliai nyelvtanfolyam iránt érdeklődnek és kapcsolatba szeretnének kerülni hasonló korú társaikkal.

Nyaralóhely

Népszerű tengerparti üdülőváros Angliában - hihetetlen de igaz!

Csodás strand

A tengerparti sétány kiváló hely a kikapcsolódáshoz és akár a napozáshoz is

Szórakozás

Változatos szabadidős programok: boltok, kávézók, sétányok, Meads Village

Felügyelet

Csapatvezetőink bemutatják neked a vidék jellegzetességeit és mindenben a segítségedre vannak

Szórakozási lehetőségek az angol nyelvi tábor ideje alatt:

A reggeli és délelőtti órák után a csapatvezetők különböző késő délutáni tevékenységeket szerveznek a 13-17 év közötti diákoknak, például strandolás, egynapos kirándulás Londonba, bevásárlás, filmnézés és kulturális programok Eastbourne.-ben. Ezek júliusban és augusztusban kerülnek megrendezésre.

Miért tanulj Eastbourne-ben?

Az angol nyelvi tábor Angliában, ezen belül pedig Eastbourne-ben, azért olyan sikeres, mert anyanyelvi tanároktól sajátíthatod el a nyelvet Anglia egyik legnépszerűbb tengerparti városában. Ez többet ad, mint egy egyszerű nyelvtanfolyam: új perspektívába helyezi a világot, lehetőségeket nyit meg előtted és kalandos utazással csábít. Ha kinn töltesz egy kis időt, sokkal magabiztosabban indulsz majd külföldi munkát keresni, jobban tudsz majd érvényesülni és reálisabban látod a lehetőségeidet.

Általános és intenzív angol tanfolyamra egyaránt van lehetőség. Nálunk megfelelő egyensúlyban van a tanulás és a szórakozás. Nem csak egy hagyományos nyelvtanfolyamba fektetsz, hanem megalapozod a jövődet!


Nyelviskolánk Eastbourne-ben - angol nyelvi tábor fiataloknak

Az angol nyelviskola Eastbourne belvárosában található, néhány percnyi sétára a város legszebb látványosságaitól, mint például: a történelmi központ, strand és óceánpart, kávézók, éttermek és mozik sora, valamint zöldövezetek. Nyári angol táborunk igen népszerűvé vált az elmúlt években a turistabarát helynek és vendégszerető lakosoknak köszönhetően.

Iskolánkban szakképzett tanároktól tanulhatsz, akik lépést tartanak a folyamatosan megújuló oktatási módszerekkel és sokféle oktatási segédanyaggal állnak rendelkezésedre. Kedves munkatársaink segítenek neked abban, hogy tartalmasan teljen a nálunk töltött idő.

Angol nyelvi tábor: tanítási módszereink

Egyik legfőbb oktatási elvük a kis létszámú csoportokban való nyelvtanulás: így mindenkire jut idő és figyelem, mindenki gyorsan fejlődhet a csoportban. Éppen ezért nálunk a maximális létszám 15 fő, ez lehetőséget teremt a közvetlenebb hangvételű tanórák szervezésére. Legfőbb célunk, hogy a hozzánk érkező fiatalok boldogan és elégedetten távozzanak tőlünk. Tudj meg többet angol nyelvtanfolyamunkról!


Angol tanfolyam Eastbourne-ben fiataloknak

Az ifjúsági angol tanfolyam Eastbourne-ben általános és intenzív tanfolyamokat kínál. Az általános tanfolyam heti 15 órát vesz igénybe (4 tanóra naponta), míg az intenzív tanfolyam 22 és fél óra hetente (5 tanóra naponta).

Az órákat reggel és délelőtt tartjuk, utána pedig a csapatvezetők által tervezett programok következnek. Minden szabadidős tevékenység egy újabb lehetőség arra, hogy gyakorold a nyelvet.

A tanórákon megfelelő arányban vannak jelen a kommunikációfejlesztő gyakorlatok (olvasás, írás, hallgatás, beszéd) és az interaktív feladatok, ahol azonnal rögzülnek az új ismeretek. Ez a nyelvtanítási módszer hozzásegít ahhoz, hogy jobban boldogulj a valós helyzetekben és hétköznapi szituációkban.

Az összetett módszer természetesen a nyelvtani ismeretek elsajátítására, az olvasásra és a szövegalkotási készség fejlesztésére is kellő hangsúlyt fektet.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Fenntarjuk a jogot arra, hogy kivételes esetekben nagyobb létszámú csoportokat indítsunk, de törekszünk a maximális 15 fős létszámra 

Minden diáknak egy online szintfelmérő tesztet kell kitöltenie, hogy az angol nyelvi szintjének megfelelő csoportba kerüljön. A tanfolyamon általában életkor szempontjából vegyes csoportok vannak, melyeket 13-17 év közötti diákok alkotnak.


Angol nyelvi tábor Eastbourne-ben - Szállás

Az angol  nyelvi tábor idejére két szálláslehetőséget kínálunk: megszállhatsz vendéglátó családjainknál vagy beköltözhetsz nyelviskolánk kollégiumába.

A vendégcsalád programunk remek alkalmat kínál arra, hogy betekintést nyerj a helyiek hétköznapi életébe. A legtöbb család a külvárosban él, tágas lakásokban, ahol te is otthon érezheted magad. Átlagosan fél órát kell utaznod vagy gyalogolnod ahhoz, hogy elérj iskolánkba. 

Szobádat két hasonló korú diákkal osztod meg, a napi három étkezés biztosítva van, az ebéded csomagban kapod és elviheted az iskolába. Minden család otthonát megvizsgáltuk és kizárólag megbízható, kedves és vendégszerető családokat választottunk a vendégcsalád programba. 

A vendégcsaládnál lakó diákok felügyelet nélkül utaznak az iskolába, de elkísérik őket a buszmegállóba, amikor hazafelé indulnak.

Az iskola kollégiuma 6-8 ágyas apartmanokból áll, a szobákban egy vagy két ágy található. A legtöbb szobához saját WC és zuhanyzó tartozik, néhány apartmanban viszont két közös fürdőszoba van. A reggeli általában az alábbiakból épül fel: gabonapehely, pékáru, befőtt, joghurt, tea, kávé, gyümölcslé. A meleg ebéd csak akkor lehetséges, ha erre az órarend lehetőséget ad, ellenkező esetben csomagolt szendvics, nassolni való (csokoládé, keksz), gyümölcs és víz jár a diákoknak. A vacsora meleg étel és desszert. 

A szobákban ágyhuzat, lepedő és törölköző van, de még hozhatsz egy fürdőlepedőt is. Takarításra és ágyhuzatcserére hetente egyszer kerül sor, mosásra is van lehetőség a mosodában.

Kollégium

✔ Egyágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Beépített fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 60 perc tömegközlekedéssel

Részletek

*Kivételes esetekben 3-4 ágy is kerülhet egy nagy hálószobába.

Transzfer

Érkezés / távozás a London Heathrow (LHR) vagy London Gatwick (LGW) reptérre 09:00-19:00 között.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.


Szabadidő

A díjnyertes tengerparti város rengeteg fiatal turistát vonz évente. A angol nyelvi tábor Eastbourne-ben nem csak hatékony, hanem szórakoztató is. Nagyon sok kültéri tevékenységet a tengerparton szervezünk, diákjaink nagy örömére. Emellett a programkínálat a helyi kultúra, történelem és hagyományok megismerését is lehetővé teszi, városnéző körutakat és kirándulásokat szervezünk. A közösségi tevékenységek közelebb hozzák egymáshoz a diákokat, ezért kvíz- és film esteket, barbecue partit, bowlingozást, és karaoké bulit is szervezünk.

Az egyik legnépszerűbb szervezett kirándulásunk az egynapos londoni út, amelyet egyik diákunk sem hagyna ki. London a világ egyik leghíresebb metropolisza, ezért mindenképpen látnod kell. A kirándulást rendszeresen sor kerül, annak ára pedig benne van az általad választott nyelvcsomagban. 

A fentebb említett tevékenységek közül magad választhatsz, semmi sem kötelező!

Megjegyzés: az egyéb iskolán kívüli tevékenységek ára heti 20 font körül mozog.

Az alábbi órarend segít elképzelni, hogyan zajlik egy hét az angol ifjúsági nyelvi táborunkban.

Megjegyzés

-a táblázatban bemutatott programok csak példaként szolgálnak, időjárástól és körülményeltől függően változhatnak

-minden szabadidős tevékenységen csapatvezetőink vállalnak felelősséget a diákok biztonságáért, a szálláson pedig este kijárási tilalom van a 18 év alatti diákoknak

- sok esetben a helyszínen is szerveznek extra kirándulásokat, melyekre ott lehet befizetni

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Szabad program

Este:
Skateworld Rollerdisco*

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Seven Sisters Country Park

Este:
Filmvetítés*

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Vízisport

Este:
Minigolf* 

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Beachy Head

Este:
Búcsúbuli

Szombat

Kirándulás Londonba

2 hetes csomag esetén egész napos Kirándulás Londonba!

Vasárnap

Szabad program

*Intenzív szabadidős program

Még több szórakozás 70 euró felár ellenében.

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Londonban és környékén. Ismerd meg jobban Angliát, tekintsd át angliai útikönyvünket!

Megjegyzés: Az alábbi órarend csak szemléltető jellegű, a programok időjárástól és egyéb körülményektől függően változhatnak.


Angol nyelvi tábor Eastbourne-ben

Angol tanfolyam Eastbourne-ben
  • értékes angol tanfolyam fiataloknak
  • angol tanulás Angliában
  • szállás
  • szabadidős programok és kirándulás

Jelentkezz most angol nyelvi táborba Eastbourne-be! A külföldi nyelvtanulás kalandos utazással és számtalan élménnyel teszi gazdagabbá az angol nyelvtanfolyamot. Versenyképes áraink és kiváló szolgáltatásaink garantálják a nyelvi utazás sikerét.

Megjegyzés:

  • A korhatár minimum 13 év.
  • Az alábbi táblázatban jelentkezhetsz a tanfolyamra. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!