2 hét 1360 C $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Calgaryban

Calgary az elmúlt években Kanada és Észak - Amerika egyik leggyorsabban fejlődő városává nőtte ki magát. A településen minden megtalálható, amit egy nagyvárostól elvárunk, de az itt élő emberek megőrizték nyugodt, kedves, kisvárosi mentalitásukat. Ennek köszönhetően a város ideális hely angol nyelvtanulás szempontjából.

Az 1988-as Téli Olimpia megrendezése óta a város a különböző téli sportok rajongóinak találkozópontja lett. Az önkormányzat támogatta ezt a kezdeményezést és nyitott kapukkal várja az edzőtáborba érkező és gyakorolni kívánó sportolókat.

Calgarytól 45 percre fekszik a Banff Nemzeti Park. A parkban található természeti kincsek a legértékesebbek egész Alberta megyében. A természetes környezet és a hagyományőrzés érdekében Calgary minden évben megrendezi a Calgary Stampede fesztivált, ahol a lakosok és a látogatók közelebb kerülhetnek a régi western - cowboy hagyományokhoz. A rendezvény az elmúlt években számos látogatót vonzott a világ minden tájáról.

Multikulturális

Ez az izgalmas kanadai metropolisz különböző kultúrák olvasztótégelye

Látnivalók

Fedezd fel a város látványosságait és túrázz a lenyűgöző  Sziklás-hegységben!

Felügyelet

Építs kapcsolatokat, ismerkedj és töltsd a szabadidőt a tanfolyam többi résztvevőjével

Belvárosi elhelyezkedés

Az iskola a város szívében található, innen azonnal indulhatsz a városnéző körútra

A külföldi angol nyelvtanfolyam alatt mindenképpen érdemes felfedezni Calgaryt, mert a város mindenkinek tartogat valamilyen érdekességet. Szereted a természetet? Kirándulj a Sziklás hegység gyönyörű lankái között vagy látogass el a Calgary Állatkertbe. Ha a kultúra és a művészetek iránt érdeklődsz, örömödet leled a város kínálta múzeumok és galériák sokszínűségében. A kanadai angol nyelvtanfolyam ilyen pihentető és hangulatos környezetben igazán eredményes és élményekben gazdag lehet.

Iratkozz be angol nyelvtanfolyamra és fedezd fel az 1988-as Téli Olimpia helyszínét. Az 1900-as években bekövetkezett kőolaj-boom óta Calgary Kanada egyik legfontosabb városává vált. Az itt élő különböző nemzetiségek a várost multikulturális olvasztótégellyé varázsolják.

Nyelvtanfolyamok Calgaryben felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Calgary felnőtteknek


Angol nyelviskola Calgaryban

Alberta tartomány modern városát festői táj, füves legelők és parkok övezik. Calgary a kultúra és a művészetek táptalaja, színházak, operaházak, művészeti galériák, múzeumok, koncerttermek, fesztiválok és rendezvények várják a látogatókat egész évben. A lehetőségek sokasága garancia arra, hogy a nyelvet nem csak az iskolában, hanem órák előtt vagy után is gyakorolhatod.

Sprachcaffe Calgary - a nyelviskola

Angol nyelviskolánk Calgaryban modern és felszerelt. Az iskola a következő szolgáltatásokat nyújtja a diákoknak:

  • 9 kényelmes és légkondicionált tanterem
  • Ebédlő, mikrohullámú sütő és hűtő
  • Számítógépes terem ingyenes internettel, az egész iskola területén ingyenes Wi-Fi
  • Tanulószoba, tananyagok és tanuláshoz szükséges források
  • Recepció

A Sprachcaffe nyelviskola sokféle tanfolyamot kínál. Az osztályok maximális létszáma 14 fő, ez biztosítja a hatékony tanítást.

A Calgary-i angol nyelviskola elhelyezkedése

Nyelviskolánk az észak-amerikai nyelviskolák hálózatának tagja. Calgary megfelel Kanadáról megálmodott képnek: a várost hegyek és természet veszi körbe, a lakosok pedig nagyon barátságosak. Az iskola a központban található és már több, mint 10 éve üzemel. Calgary olyan híres nagyvárosok közelében van, mint Banff, Edmonton, Whistler és Vancouver. Ideális hely a nyelvtanulás, kultúra és kaland hármasságának összeegyeztetéséhez. Calgary leghíresebb látványosságai gyalog és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetők.

Szórakozási lehetőségek Calgaryban

Calgary számtalan szabadidős tevékenységgel vár. Próbáld ki a kajak-kenuzást, síelj a kanadai lejtőkön vagy válaszd a vízi sportokat. Calgary végtelen számú kikapcsolódási lehetőséget kínál. Olvasd el Calgaryről szóló ismertetőnket, hogy többet megtudj a városról. Calgary-i csapatunk örömmel segít neked szabadidős tevékenységeid megszervezésében. Természetesen az iskola is szervez városnéző körutakat, múzeum- és színházlátogatást, valamin moziesteket. Sok lehetőséged kínálkozik arra, hogy más külföldi diákokat ismerj meg és új barátságokra tegyél szert.


Angol nyelvtanfolyam Calgaryban

Amikor calgary-i nyelviskolánkba érkezel, egy szintfelmérő tesztet kell kitöltened, ez segít majd abban, hogy a megfelelő csoportba kerülj. Osztálytársaid a világ bármely pontjáról érkezhetnek és hasonló nyelvi szinten lesznek. Az angol tanítás hétfőtől péntekig folyik a város szívében található, felújított iskolánkban.

Szakképzett, angol anyanyelvű tanáraink minden erejükkel azon dolgoznak, hogy kellemes tanulási körülményeket teremtsenek és dinamikus órákat tartsanak, amelyek minden nyelvtanuló igényeit kielégítik. A tanfolyam végén minden tanuló megkapja a kurzus elvégzését igazoló tanúsítványt, amelyen szerepel az órák száma és az elért nyelvi szint.

Albertonak egy barátja ajánlotta a kanadai nyelvtanfolyamot.

>>Olvasd el az élménybeszámolót!

Danielat apja bátorította arra, hogy Calgaryban fejlessze angoltudását.

>> Olvasd el az élménybeszámolót

Chi Bum a rugalmas órarend miatt választotta a Sprachcaffét.

>> Olvasd el az élménybeszámolót

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Calgaryban

Az angol nyelvtanfolyam hosszát tanulóink határozzák meg. Naponta 4, 6 vagy 8 tanórán gyorsan és hatékonyan elsajátíthatják az angol nyelvet. Nyelvtudásukat az órán kívül is fejleszthetik és próbára tehetik a csoporttársakkal vagy a helybeliekkel folytatott beszélgetések során. A Sprachcaffe calgary-i angol nyelvtanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Calgary-i iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Általános tanfolyam Plusz

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc) + 4 workshop
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Szuper intenzív tanfolyam

✓ Heti 40 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Részidős tanfolyam

✓ Heti 10 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Nyelvvizsga előkészítő

✓ IELTS és TOEFL
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 9 - 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel biztosíthatjuk a részvételt.

**A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett az angol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak a calgary-i angol nyelvtanfolyamon. Emellett változatos és naprakész tananyagokat bocsátunk minden tanulónk rendelkezésére, mely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak és fejlesszék nyelvtudásukat.

Diákjaink annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva angol nyelven kommunikálnak és az angol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és rögzül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásnak tekintő tanárok. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és naprakész információkkal a szabadidő megtervezésében is szívesen segítenek diákjainknak.


Szállás Calgaryban

Annak érdekében, hogy sikeres legyen a tanfolyam, szükséged van egy olyan kényelmes otthonra, ahol kifújhatod magad egy mozgalmas nap után. Calgaryban ezt nyugodtan megteheted kedves és vendégszerető családjainknál, akik örömmel fogadnak a lakásukba.

Ez a szálláslehetőség alkalmat kínál neked arra, hogy az órán tanultakat gyakorlatba ültesd, beszélgess egy jót vendéglátóiddal, a helyiekkel vagy tanulótársaiddal. A tanulás tehát az órák után is folytatódik, közben pedig sok új embert ismersz meg szerte a világból.

Calgaryban az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós vagy teljes ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: 40-60 perc tömegközlekedéssel

Részletek


Szabadidő Calgaryban

Szabadidő

Calgary Albertában, Grasslandban található, a Sziklás-hegységtől 80 km-re keleti irányban. Hozzávetőlegesen 1,1 millió lakosa van és kanadai Alberta tartomány legnagyobb városa. Az 1900 évek elején bekövetkezett kőolaj-boomnak köszönhetően nagy mértékben megnőtt a város jelentősége és sokan telepedtek itt le. Calgary városa négy zónából áll: NW, NE, SE, SW. Emellett a város 250 körzetre is fel van osztva. 

Calgaryban biztosan nem fogsz unatkozni. A város Kanada sportfellegvára, ahol számtalan lehetőséged nyílik arra, hogy egészséges életet élj és kiélvezd a város nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket. Legyen szó vásárlásról, éjszakai életről, vagy városnézésről, Calgaryban mindig lesz mit csinálnod.

Az egyik nevezetesség a Calgary torony, ahonnan fenséges kilátás tárul eléd és az egész város a lábaid előtt hever. Aki a kulturális programokat kedveli az sem fog hiányt szenvedni, hiszen színházak, múzeumok, bárok, zene és sok minden más várja itt.

Vásárolni is lesz lehetőséged, a forrás e tekintetben kiapadhatatlan. Csak pár példa Chinook Center, a Core Shopping Center, a Deerfoot Outlet Mall, a Eau Claire Market, a Red Mile mind neves bevásárlóközpontok. 

Nyelvtanulás külföldön - példahét

A táblázatban található példák segíthetnek elképzelni milyen lesz egy heted Calgaryban, ha általános tanfolyamot választasz. A programok, ahogy a példa is mutatja, szabadon választhatók.

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás a Canada Olympic Parkba

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Játék est

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás a Glenbow Museumba

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Calgary éjszakai életének felfedezése

Szombat

Egynapos kirándulás a Sziklás-hegységbe

Vasárnap

Egynapos kirándulás a Chinook központba

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok ára 10-50 CAD között változik.


Árak és szolgáltatások

Csomagáraink minden szükséges szolgáltatást tartalmaznak a tökéletes nyelvi utazáshoz. Egyedül a tankönyveket kell majd Calgaryban az iskolában megvásárolni. Extra lehetséges szolgáltatásokról érdeklődj e-mailben vagy telefonon.

Az online foglalás a legegyszerűbb módja a jelentkezésnek!

Válaszd ki azt a programot, amin részt szeretnél venni. A csomag tartalmazza az angol nyelvtanfolyamot és a szállást.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!