2 hét 880 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Spanyol nyelvtanfolyam Madridban

A spanyol nyelvtanfolyam Madridban tökéletes választás. Európa legmagasabban fekvő fővárosa Spanyolország mértani közepén, a Mesta síkság ölében helyezkedik el. A város történelme a 10. századra nyúlik vissza, mikor még egy kevésbé jelentős mór erődítmény volt. 1561-ben II. Fülöp Madridot választotta Spanyolország központjává, majd 1607-ben váratlanul Spanyolország állandó fővárosává tették, és azóta töretlenül fejlődik ez az élénk, modern város, ahol a spanyol nyelvtanfolyam mellett számtalan kikapcsolódási lehetőség vár.

A város dinamikus fejlődését építészete is igazolja: rengeteg impozáns, gyarmatkori épület hirdeti a Spanyolország nagyságát. Iratkozz be spanyol nyelvtanfolyamra Madridban, utazz és tanulj egyszerre!

Főváros

A spanyol politikai hatalom centruma nemzetközi légkörével és sajátos hangulatával nyűgöz le

Látnivalók

Madrid számtalan látnivalóval vár, mint például a Museo del Prado, a Palacio Real, a Puerta del Sol és a Mercado de San Miguel piac.

Citykombo

Madrid és Barcelona viszonylag közel vannak egymáshoz, ezért egyetlen nyelvi utazás ideje alatt mindkét várost láthatod

Transzfer

A repüléstől sem kell félned, munkatársunk már a reptéren fog várni és elvisz a szállásra, illetve távozáskor vissza a reptérre

Látogass el az operaházba vagy a királyi palotához, sétálj a történelmi központban és fedezd fel a város szépségeit. Az egyik legjelentősebb múzeum és galéria a Prado. Ez a múzeum önmagában is elég ahhoz, hogy áttekintsd Spanyolország művészet- történetének legjelentősebb gyűjteményeit.

Tanárainknak köszönhetően a spanyol nyelvtanulás mellett Spanyolország kultúráját is megismerheted. Jól felkészült csapatunk mindig friss információkkal rendelkezik a napi eseményekről, és segít abban is, hogy diákjaink minél jobban megismerjék a várost. A Sprachcaffe madridi nyelviskolája a város központjában, a Prado múzeum közelében található.

Miért érdemes spanyol nyelvtanfolyamra jönni Madridba?

A spanyol nyelvtanfolyam Madridban igazán különleges élményeket tartogat számodra. Egyrészt anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre, másrészt az itt töltött idő alatt felfedezheted Spanyolország fővárosát. A hétköznapi életet különlegessé teszi a modern városi légkör, a spanyol derű és életszeretet.

A spanyol nyelvtanfolyam Spanyolországban életre szóló befektetés: nem csak nyelvet tanulsz, hanem új barátokat szerezel, és megismered a spanyol kultúrát.A madridiakkal könnyű beszédbe elegyedni, nem csak nyitottságuk miatt, hanem azért is mert a spanyol nagyon tiszta és érthető változatát beszélik. Fedezd fel Spanyolország legnagyobb városát és biztos lehetsz benne, hogy a madridi spanyol nyelvtanfolyam a Sprachcafféval felejthetetlen élmény lesz! Válassz kínálatunkból!

Madridi nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Madrid felnőtteknek


Spanyol nyelviskola Madridban

A Sprachcaffe madridi nyelviskola

A Sprachcaffe madridi spanyol nyelviskola nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja neked. 

A Sprachcaffe madridi spanyol nyelviskola számos lehetőséget kínál arra, hogy a nyelvórák előtt és után kikapcsolódhass: a közösségi termen kívül több terasz is van, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Operaházra és a Királyi Palotára.

A madridi spanyol nyelviskola szolgáltatásai dióhéjban:

  • 7 tanterem
  • Közösségi terem italautomatával
  • Tanulószoba, ahol diákjaink tanulhatnak vagy elkészíthetik a házi feladatukat
  • Számítógép sarok ingyenes internethasználattal
  • 2 terasz

A spanyol nyelviskola elhelyezkedése Madridban

A Sprachcaffe madridi spanyol nyelviskola egy gyönyörű századfordulós házban található a Calle Arenal-on, a Puerta del Sol (Napkapu tér) közelében. Ezt a teret Spanyolország közepeként tartják számon, mert itt áll a nulladik kilométerkő. Ez a tér a város legsűrűbben látogatott pontja, és találkozópontja.

A spanyol nyelviskola tehát Madrid életének középpontjában helyezkedik el. Innen rövid idő alatt több nevezetességhez elsétálhatsz, a közelben van az Opera, a Királyi Palota, a Plaza de Espana és a Plaza Mayor. Csupán néhány perc séta, és a Királyi Palota lépcsőinél vagy a Prado múzeumnál találod magad.

A spanyol nyelviskola nagy része az épület legfelső emeletén található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Emellett a spanyol nyelvtanuláshoz szükséges csendet és nyugalmat is biztosítjuk itt.

Szabadidő Madridban

Madrid sajátosan temperamentumos városában vibrál a kulturális élet, a zenéről és divatról nem is beszélve. Aki szeretné átérezni és megérteni a spanyol életstílust, az Madridban jó helyen jár. Meglátod, az utcai kávézók, bárok, piacok, emlékművek és múzeumok között soha nem unalmas az élet!

A Sprachcaffe spanyol nyelviskola csapata kirándulásokat, múzeumlátogatásokat, városnéző túrákat, valamint bár-, mozi-, és színházlátogatásokat is szervez. Tanáraink mindig naprakész információkkal rendelkeznek a napi eseményekről, és szívesen segítenek diákjainknak a szabadidő önálló megszervezésében is. Az egyetlen gond az, hogy a város kínálta szabadidős programok sokaságából egyáltalán nem könnyű választani!

 


Spanyol nyelvtanfolyamok Madridban

A spanyol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így időt spórolhatsz.

Az oktatás hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, hogy elvégezte a spanyol nyelvtanfolyamot.

Emilynek egy barátja ajánlotta a madridi nyelviskolát. Nem bánta meg, hogy rá hallgatott, nagyon jól érezte magát.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sawakonak nagyon tetszett az iskola és a tanórák, ezért másodjára is a Sprachcaffét választotta.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Annak örömmel vett részt a tevékenységeken és elégedett volt a Sprachcafféval.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Madridban

Madridi iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk spanyol tanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. A kurzus hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe madridi spanyol tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Madridi iskolánk az alábbi lehetőségeket kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ DELE
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 8 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Mindezek mellett csatlakozhatsz a tanulóklubhoz is, ahol heti két órában választ kaphatsz a kérdéseidre, segítséget nyújtanak neked a házi feladatok megoldásában vagy egyéb nehézségek esetén.

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a részvételt biztosítani.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a spanyol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak madridi spanyol nyelvtanfolyamon. Rövid időn belül nagy lépésekben haladhatsz rugalmas és érdekes tantervünknek köszönhetően.

Annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva spanyol nyelven kommunikálsz és a spanyol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodsz, szinte észrevétlenül sajátítod el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és a szabadidő megtervezésében is szívesen segítenek.


Szállás Madridban

A szállás fontos része a spanyol nyelvi utazás programjának. Célunk, hogy mindenki otthon érezze magát nálunk, éppen ezért többféle szálláslehetőséget kínálunk diákjainknak. Válaszd a Neked megfelelőt!

A kollégiumban, az apartmanban és a vendéglátó családnál egyaránt lehetőséged nyílik ismerkedni és használni a nyelvet.

Madridban az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Vendégcsalád

✔ Egyágyas szoba
✔ Reggeli vagy félpanzió
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: 15-35 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Riad

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Reggeli
✔ Saját fürdőszoba, légkondi, WiFi
✔ Távolság az iskolától: 25-40 perc busszal

Részletek

Kollégium

✔ Kétágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Saját fürdőszoba, tévé
✔ Távolság az iskolától: 5 perc gyalog

Részletek

 Bejelentkezés: 14:00-22:00 óra között.


Szabadidő Madridban

Szabadidő

Madrid biztosan belopja magát a szívedbe változatos kulturális kínálatával és pezsgő az éjszakai életével. Egyetlen nyaralás alatt lehetetlen felfedezni a várost, de egy hosszabb tanfolyam erre is lehetőséget ad.

Természetesen minden utazónak megvannak az elképzelései arról, hogy mit érdemes megnézni Madridban. A mi ajánlásunk az, hogy mindenképpen érdemes ellátogatni a következő látnivalókhoz: Palacio Real, Plaza Mayor, és Retiro Park.

Ezeken kívül a vásárlás igazi élmény Madridban, mert itt biztos mindent megtalálsz, amit keresel. Ha jellegzetes spanyol termékeket szeretnél venni, látogass el az El Rastro piacra.

Nyelvtanulás Madridban - minta órarend

Az alábbi minta órarend szemlélteti, milyen egy nyelvi utazás Madridban, általános nyelvtanfolyammal. A részvétel egyik programon sem kötelező, erről a helyszínen dönthetsz. Bővebb információt nyelviskolánkban kaphatsz majd.

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Városnézés

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Tapas túra

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Palacio Real

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Madrid éjszakai életének felfedezése

Szombat

Kirándulás Toledoba

Vasárnap

Kirándulás Salamancába

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok felára 10-50 euró között változik.


Árak és szolgáltatások

Áraink csomagárak, melyek tartalmazzák a nyelvi utazáshoz elengedhetetlen szolgáltatásokat. Az indulás időpontjától függően kérjük vedd figyelembe szezonális felárainkat. Gyors és egyszerű: jelentkezz online!

Az alábbi táblázatokban megtalálod madridi nyelvtanfolyamcsomagjaink árait. Nem kell számolgatnod, csak válaszd ki a tanfolyamot és a szállást. Foglalható csak tanfolyam is.

Fontos:
Érkezés: 14:00-22:00.

Az árak az alábbiakat tartalmazzák:

  • oktatási program a foglalás szerint
  • szállás a foglalás szerint
  • szintfelmérő teszt
  • tananyag kölcsönzéses alapon
  • oklevél

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!