2 hét 1600 $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam New Yorkban

A külföldi angol nyelvtanfolyam Amerikában biztosan feledhetetlen élmény lesz. Utazz az USA szívébe, New Yorkba, a felhőkarcolók, sárga taxik 10 millió lakossal rendelkező metropoliszába. A korlátlan lehetőségek országában New York a legendás városba, amely soha nem alszik. Itt valóban nem érdemes alvásra vesztegetni az időt, hiszen még a tősgyökeres helyi lakos számára is élmény a városnézés. Annyi kikapcsolódási lehetőséged lesz az órák után, hogy nem tudsz majd választani!

A Nagy Alma sok különlegességet rejteget: megtekintheted a leghíresebb látnivalókat, pl Empire State Building, a Times Square, a Rockefeller Center, a Szabadság-szobor, vagy ellátogathatsz a számtalan híres városrész egyikébe: China Town-tól Little Italy-n keresztül a Soho-ig bárhova. Emellett nem lehet ellenállni a galériák, színházak és egyéb látványosságok vonzerejének sem. A nagyváros zűrzavara elől pedig a Central Park egyik kis parkjára vonulhatsz el. Az angol nyelvtanfolyam ilyen izgalmas környezetben igazán eredményes lehet, ha Sprachcaffe-t választod!
 

Multikulturális

New York kiváló példa a melting pot jelenségre, azaz a kultúrák keveredésének olvasztótégelyére

Világváros

8.6 millió lakosával New York a világ egyik legnagyobb városa! Vesd bele magad a felfedezésbe!

Látványosságok

Times Square, Szabadság-szobo, Brooklyn Bridge, Empire State Building, 5th Avenue és sok más felfedeznivaló vár!

Manhattanben

Nyelviskolánk a Battery Parknál található, innen minden látványosság könnyen és gyorsan megközelíthető

Az angol nyelvtanulás Amerikában gyorsan és könnyedén megy! Itt nem csak az angol nyelvtanfolyamon tanulhatsz angolul, hanem a mindennapi életben is: az éttermekben, múzeumokban, diáktársakkal és helyiekkel társalogva! Minél több alkalmad van arra, hogy valódi élethelyzetekben alkalmazd az angol nyelvet, annál nagyobb önbizalmad lesz.

New York-i nyelviskolánk amellett, hogy nagyon jó helyen található, első osztályú angol nyelvtanfolyamokat biztosít tanulóink számára. A tanfolyam típusát te választod meg. Az általános angol nyelvtanfolyam mellett elég szabadidőd marad felfedezni a várost. Az intenzív angol nyelvtanfolyam ideális azoknak, akik minden idejüket angol nyelvtudásuk fejlesztésére fordítanák. Bármit választasz is, a Nagy Alma nem okoz csalódást.

 

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni New Yorkba?

Az angol nyelvtanfolyam New Yorkban igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt az angol nyelvtanfolyam anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garantálja a gyors fejlődés. Másrészt az itt töltött idő alatt felfedezheted az USA és a világ egyik legizgalmasabb városát. Itt mindent megtalálhatsz, amit a modern világ csak kínálhat. A város vonzereje egyszerűen magával ragadja a látogatókat.

Látogass el a Broadway-re, vásárolj világmárkák boltjaiból, engedd, hogy a város lenyűgöző építészete magával ragadjon. Fedezd fel a világ legismertebb városát és biztos lehetsz benne, hogy az angol nyelvtanfolyam a Sprachcaffe-val felejthetetlen élmény lesz! Jelentkezz most tanfolyamra!

New Yorki nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

New York felnőtteknek

New Yorki nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

New York fiataloknak


Angol nyelviskola New Yorkban

"Sprachcaffe New York" a nyelviskola 

  • Recepció
  • Konyha
  • 12 tágas tanterem, sok természetes fénnyel
  • Számítógépterem, internettel
  • Társalkodó és tanulószoba

New York-i angol nyelviskolánk angol tanfolyamok széles választékát kínálja. A maximális csoportlétszám 14 fő.

Angol nyelviskolánk elhelyezkedése New York-ban

A New York-i angol nyelviskola a város központjában, Manhattanben helyezkedik el. 5 perc alatt elsétálhatsz a 23. utcai és 28. utcai metrómegállóhoz. Néhány saroknyira van a 5th Avenue és az Empire State Building, valamint a Broadway-on található számtalan színház. A Madison Square Garden és a Times Square sincsenek messze, akárcsak a főbb metróvonalak és a város egyéb híres látványosságai.

Szabadidő New Yorkban

A New York-i angol nyelviskolánk a legkülönbözőbb szórakozási lehetőségeket kínálja neked. Angol nyelviskolánk tanárai különféle programokat szerveznek, például előadásokra vagy klubokba, utcabálokra, sport-, és egyéb kulturális rendezvényekre. Diákjaink eldönthetik, hogy megnéznek egy érdekes kiállítást New York valamelyik múzeumában, elsétálnak egy közeli parkba vagy színházba mennek. Hétvégenként is különböző kirándulásokon vehetsz részt, például Washington D.C.-be, a Niagara vízeséshez vagy Bostonba.

Ezek a programok tartalmasan kiegészítik az angol nyelvtanfolyamot és hozzájárulnak diákjaink nyelvtudásának fejlődéséhez. Ezenkívül itt további lehetőség van arra, hogy újabb barátokat szerezz.


Angol nyelvtanfolyamok New York-ban

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket.

A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így időt spórolhatsz. Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap.

Jessica boldogan távozott a nyelviskolából, mert elégedett volt a tanárok szakértelmével és kedvességével.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Antonio kitűnőnek találta a Sprachcaffe szolgáltatásait, értékelte a tanárok felkészültségét és humorát.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Shione szintén feledhetetlen élményekkel gazdagodott és nagyon hálás a segítőkész csapatnak.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok New York-ban

A Sprachcaffe New York-i iskolájában minden nyelvi szinten indítunk angol nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. Az angol nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe New York-i a tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

New York-i iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Részidős tanfolyam

Heti 10 tanóra (1 tanóra=45 perc)
Minimális időtartam: 1 hét
Csoportlétszám: max 14

 

Nyelvvizsga előkészítő

✓ IELTS és TOEFL
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 9 - 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel biztosíthatjuk részvételt.

** IELTS/TOEFL

***A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

12 hét felett minden intenzív tanfolyamhoz tanulóvízum szükséges az Egyesült Államokba.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe olyan hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki, amely a tanulás spontán és kreatív élményét nyújtja, stresszes és kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett. Emellett érdekes és naprakész tananyagokkal tesszük sikeressé a new york-i angol tanfolyamokat.

A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és elmélyül.

Az angol anyanyelvi környezetben minden nap lehetőséged lesz angolul beszélni, ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a nyelvet.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Örömmel segítenek nyelvi nehézségek esetén, mert munkájukat hivatásuknak tekintik. Bátran kérdezd őket akkor is, ha többet szeretnél tudni a városról.


Szállás New York-ban

New York sohasem alszik, neked viszont nem árt majd néha nyugovóra térned, hogy bírd New York semmihez sem fogható tempóját. A szállás fontos része a nyelvtanulás folyamatának, ahol egy hosszú, élményekkel teli nap után kipihenheted magad és elraktározhatod a rengeteg élményt illetve nyelvi tapasztalatot. Célunk, hogy New York-ban is otthonosan érezd magad. A "The Big Apple"-ben kényelmes, egy vagy kétágyas kollégiumokban lakhatsz, az iskola közelében.

New York-ban az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Kollégium

✔ Önellátás
✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Ágynemű, takaró és törölköző biztosított

Részletek

 


Szabadidő New Yorkban

Szabadidő

A nyelvi utazás New Yorkban magával ragadó látványosságokat tartogat. Jó értelemben vett kulturális sokkban részesülhetsz, ha ellátogatsz ebbe a sokszínű metropoliszba. A filmekből ismert nagyváros tényleg a végtelen lehetőségek helye szórakozás szempontjából is. 

Kezdetnek ajánlunk egy körtúrát a Staten Island komppal, így megcsodálhatod a Szabadság-szobrot a közelben. Az Empire State Building tetejéről is élvezheted a csodás kilátást, vagy akár a Rockefeller Centers nyújtotta panorámát is láthatod. Sétálj el az 5th Avenue-ra ahol a leghíresebb dizájnerek boltjai találhatók. A közelben több múzeumot is érdemes felkeresni. Vásárolj és élvezd a pezsgő nagyvárosi hangulatot Manhattan szívében!

New York fergeteges éjszakai életével is vonzza a látogatókat. A klubok és zenés bárok új zenei stílusok felfedezésére csábítanak. Nem véletlenül hívják New Yorkot a zene egyik metropoliszának is. Ha szereted a musicalt, vegyél jegyet az egyik híres Broadway-darabra.

Nyelvtanulás külföldön - példaprogram

Az alábbi példa szemlélteti, milyen programokat kínálunk neked egy egyhetes tanfolyam során. A táblázatban általános tanfolyam szerepel. A programok nem kötelezők.

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás a Central Parkba

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Filmvetítés

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Chinatown felfedezése

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás a Kínai negyedbe

Este:
New York éjszakai életének felfedezése

Szombat

Kirándulás Washington D.C.-be

Vasárnap

Kirándulás Bostonba

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok ára 10-50 CAD között változik.


Árak és szolgáltatások

Részletes információk:
  • New York kihagyhatatlan
  • Árainkban foglalt szolgáltatásokat ezen linken részletezzük.
  • A csomag nem tartalmazza a beiratkozási díjat (a díj 10% max. 100 USD), a szállás regisztrációs díjat - 200 USD (mindkét díj vissza nem térítendő), és a tankönyvek (kb. 10 USD/hét) árát.

Ezen az oldalon találod csomagárainkat, melyek a nyelvi utazáshoz kapcsolódó legalapvetőbb szolgáltatásokat tartalmazzák. A tankönyveket és tananyagokat a helyszínen vásárolhatod majd meg az iskolában némi felár ellenében.

Amint tudod, hogy milyen tanfolyamtípusra szeretnél jelentkezni és milyen szállást választanál, a lenti táblázatban a hozzá tartozó árat is megtudhatod. A szállások foglalhatók ellátással vagy anélkül. Többféle nyelvtanfolyam közül választhatsz.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!