1 hét 650€-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvű ifjúsági nyelvtanfolyam Berlinben

Szeretnél meseszép tájakon angolul tanulni a nyáron? Akkor a Liepnitzsee-i angol nyelvű ifjúsági táborunkban a helyed!

Az angol ifjúsági nyelvtanfolyam legizgalmasabb és legintenzívebb módja a nyelvi utazás, amikor a nyelv eredeti közegében tanulhatsz, beszélgetés által. A nap első felében az új ismeretek elsajátításán van a hangsúly, a nap második felében pedig a tanultak alkalmazásán a szabadidős tevékenységek során. Nyelvi táborunk a tökéletes megoldás fiataloknak, tanulni, utazni, világot látni.

A szállásunk regénybe illő, egy hangulatos, történelmi favázas ház, amelyet ősi bükkerdő ölel körül. Ennek közelében található a berlini és a brandenburgi vidék egyik legszebb tava, illetve a német főváros is könnyen megközelíthető. A tábor ideális a nyári szünetben egyénileg, vagy iskolai kirándulás formájában is. Oktatási programokat, kirándulásokat, szabadidős tevékenységeket biztosítunk, úszás, foci, tábortűz és számos egyéb érdekességet.

A nyelvi tábor az ifjúsági nyelvtanfolyam egyik legélvezetesebb formája, ilyenkor ugyanis nyaralva tanulhatsz, a nyelv eredeti közegében. Gyönyörű természeti tájak és látnivalók várnak, a világ minden tájáról érkező fiatalokkal együtt. Az itt szerzett emlékeket, barátságokat, élményeket garantáltan nem fogod egyhamar elfelejteni.


Tanulj angolul Berlinben

Szintfelmérő

Online vagy a helyszínen felmérjük a pontos nyelvi szinted, hogy igazán hatékonyan tanulhass

Kiss létszámú csoportok

Kis létszámú csoportokban tanulhatsz, így több idő jut az egyéni fejlődésedre, de a csoportos munka előnyeit is élvezheted

Barátságos tanárok

Minden egyes tanárunk szakmailag mélyen elhivatott, odaadó, anyanyelvi beszélő

Oklevél

A tanfolyam elvégzését oklevéllel jutalmazzuk

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Hétfőtől péntekig

Részletek

A nyelvtanfolyam összetétele

  • Nyelvtan
  • Olvasás és hallás utáni szövegértés
  • Szókincs bővítés
  • Kommunikációra alapuló tanulási módszerek
  • Kulturális és társadalmi témák

Angol nyelviskola Berlinben

Szeretnéd gyorsan fejleszteni az angol nyelvtudásod, még az új tanév kezdete előtt? A Sprachcaffe segítségével megteheted! Ahhoz, hogy a megfelelő nyelvi szintű osztályba kerülhess, egy kis nyelvi szintfelmérő vizsgát kell tenned (érkezés előtt, vagy akár az első napon), ez alapján tudunk a szintednek megfelelő nyelvi oktatást biztosítani, hogy valóban hatékonyan és gyorsan tanulhass. Ezt követően hétfőtől péntekig angol nyelvtan, olvasási, írási, hallás alapján szövegértési, valamint írásbeli gyakorlatok várnak, amelyeket tapasztalt nyelvtanárok gondosan előkészítettek. Garantáljuk, hogy nagyon rövid idő alatt magabiztosan és bátran fogsz beszélgetni az Angol Nyári Tábor résztvevőivel. Teljesen belefeledkezel majd a nyelvbe.

A pihenésre, feltöltődésre, kikapcsolódásra szánt tér szinte ugyanannyira fontos mint a jó tanulási környezet. Szállásunk az erdő közepén található, a természet lágy ölén, friss levegőn. Életre szóló barátságokat és emlékeket szerezhetsz a tábortűz fényénél üldögélve. A szobák jól felszereltek, kényelmes franciaágyakkal. A szállás a teljes ellátást tartalmazza, a reptéri transzfer pedig +15 EUR áron vásárolható meg.


Szállás Viareggioban

Természet lágy ölén

A szállás festői helyen található, a Migliarino San Rossore Természeti Park kellős közepén

Érkezés

Az érkezés mindig vasárnap, az indulás pedig szombaton történik

Úszómedence

Ha véget értek az órak, lazulj a medencében

Kényelmes szállás

Ingajáratok a strandhoz, étteremhez, szupermarkethez, valamint a szabadidős és sporttevékenységekhez

Faházikók

 

  • Kényelmesek és hangulatosak
  • Hálószoba egy emeletes ággyal és egy egyszemélyes ággyal
  • Közös fürdőszoba és konyha
  • TV és WiFi hozzáférés
  • Veranda

Szabadidő

A nyelvi utazások során rengeteg szabadidő is a rendelkezésedre áll majd, bőven lesz időd ismerkedni, barátkozni és maradandó emlékeket gyűjteni. A tanórák között a csapatunk változatos szabadidős tevékenységekkel vár, amelyek között mindenki megtalálja majd a számára kedves időtöltést.

Üdvözlő valamint búcsú buli, kirándulások, játék-, illetve film-estek, múzeumlátogatás, városnézés és számos olyan program vár, amelyek emléke garantáltan hosszan veled marad.

Vessünk egy pillantást a szabadidős tevékenységekre

Az alábbi táblázat példa gyanánt, egy minta hetet mutat be, amely megpróbálja szemléltetni milyen jellegű tevékenységekkel találkozhatsz. A tevékenységek jó része nem kötelező, mindenki szabadon választhatja ki az őt leginkább érdeklő eseményeket, és azon vesz részt, amelyikhez kedve van. Az alábbi táblázat csak példa, a tanulók érdeklődésétől, időjárástól és egyéb tényezőktől függően változhat. Amint megérkezel megkapod majd a választható tevékenységek pontos listáját és a programot.

Hétfő

Regel:
Szintfelmérő és tanórák

Délután
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Üdvözlő party

Kedd

Reggel:
Tanítás


Délután:
Tevékenységek


Este:
Karaoke vagy filmest

Szerda

Reggel:
Tanítás


Délután:
Tevékenységek


Este:
Kirándulás

Csütörtök

Reggel:
Tanítás

Délután:
Tevékenységek

Este:
Sütögetés vagy tábortűz

Péntek

Reggel:
Tanítás

Délután:
Tevékenységek

Este:
Búcsú party és indulás haza

Szombat

Tevékenységek és kirándulás azon diákoknak akik 2 hétig tartózkodnak

Vasárnap

Érkezés

Foci vagy röplabda edzés heti 150 EUR felárért

2 hetes tábor esetén egész napos kirándulás: Gozo szigetére

Árak és szolgáltatások

Értékes nyelvi utazásaink segítségével, a fiatalok utazási és nyelvtanulási lehetőséget kapnak, amely hasznos tudással és örök emlékekkel teszik gazdagabbá őket, mindezt pedig az iskolai szünetben.

Az ár egységesen tartalmazza a fiatalok kikapcsolódásához és komfortérzetéhez szükséges összes szolgáltatást: a teljes ellátást, az iskola utáni foglalkozásokat és a folyamatos felügyeletet.