Taalcursussen

Daarnaast bieden we taalcursussen die aansluiten bij verschillende behoeften. Sprachcaffe Languages Plus biedt verschillende cursussen aan mensen die graag een taal in het buitenland willen leren. Bijvoorbeeld, een aantal van deze cursussen heeft een ander aantal lessen per week en een aantal richt zicht op een bepaald onderwerp; zoals businesstaal, of op de voorbereiding op een examen.

Onze internationale studies verschillen afhankelijk van de gekozen cursus, het niveau, de leraar en de studenten zelf. De onderwerpen die tijdens de taalcursus worden behandeld worden gebaseerd op recente artikelen in kranten en tijdschriften, afhankelijk van de vaardigheden van de studenten. We kiezen ook regelmatig recente evenementen en culturele thema's voor onze lessen, zodat het leerproces niet alleen uitgebreid en interessant is, maar ook vermakelijk.

Onze taalcursussen richten zich hoofdzakelijk op drie gebieden:
  • Activiteiten en oefeningen in grammatica en woordenschat
  • Lezen, tekstbegrip, schrijven en luisteren
  • Conversatie, aangezien het hoofddoel van het leren van een taal communicatie is

Op de volgende pagina's kunt u meer gedetailleerde informatie vinden over de verschillende typen taalcursussen die we bieden. We hebben ook pagina's gewijd aan spannende "activiteiten", die we op verschillende locaties organiseren zodat u en uw medestudenten elkaar kunnen leren kennen.