Taalcursus Spaans in Barcelona

Taalcursussen in Barcelona
  • Wereldberoemde stad aan de Middellandse Zee
  • Standaard, intensieve, individuele- en groepscursussen
  • Kies uit verschillende soorten accommodatie
  • Geaccrediteerd door:

Een cursus Spaans in Barcelona, wie wil dat nou niet? Barcelona: de naam alleen al doet men dromen over een café con leche op een terrasje in de zon of een fruitige sangria op het strand aan de rand van de stad. Barcelona combineert een Mediterraans klimaat, mooie zandstranden, talloze kroegen en clubs, Catalaanse delicatessen en herbergt jonge mensen vanuit de hele wereld. Zonder twijfel is deze fascinerende stad met zijn bijzondere charme de perfecte plek voor een taalcursus Spaans.
De levendige stad langs de zee heeft zijn bezoekers van alles te bieden, waaronder een scala aan cursussen Spaans. Naast een gevarieerd uitgaansleven en verschillende bezienswaardigheden en musea, staat Barcelona vooral bekend om zijn bijzondere architectuur. Architect Antoni Gaudi heeft de Catalaanse hoofdstad zichtbaar beïnvloed: van Parc Guell en de fascinerende cathedraal 'Sagrada Familia' tot de vele grote en kleine gebouwen die door heel Barcelona verspreid zijn en die u het beste kunt ontdekken tijdens een georganiseerde stadswandeling.

Op onze Sprachcaffe school in Barcelona kunt u Spaans leren in een natuurlijke omgeving. Boek een van onze wonderlijke taalreizen naar Barcelona en ontdek de schatten van de stad. Onze cursussen in Barcelona zijn zeer divers en we bieden iedereen een passende oplossing, of u nu graag een 2-weekse cursus Spaans volgt tijdens de zomervakantie, een cursus die u voorbereid op het DELE-examen of een intensieve cursus, in Barcelona kan het allemaal. Waarom zou u deze prachtige, meeslepende stad aan de Middellandse Zee niet beter leren kennen en daarnaast uw Spaanse taalvaardigheden verbeteren tijdens een onvergetelijke taalcursus Spaans in Barcelona?

Waarom een taalcursus in Barcelona?

Het volgen van een Spaanse taalcursus in Barcelona is gegarandeerd een bijzondere en leerzame ervaring: u krijgt les van docenten die de taal als moedertaal hebben en u kunt tegelijkertijd een van de meest trendy steden van Europa ontdekken. Mocht u na het winkelen aan de Ramblas willen uitrusten, dan zijn er vele mogelijkheden: u kunt wat gaan drinken in een van de kleine café's in de Gothische wijk of een bezoek brengen aan het indrukwekkende Parc Guell dat u een prachtig uitzicht over de stad biedt. Een taalcursus Spaans in Barcelona is een investering in uw toekomst, omdat het u de gelegenheid geeft om unieke bestemmingen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Misschien wachten ze op u op een van de kleurrijke banken in Parc Guell of in een van de kleine zijstraatjes van de Ramblas. Ontdekt u nu zelf de vele voordelen van een Sprachcaffe taalcursus Spaans in Barcelona!

Taalcursus Spaans in Barcelona

Taalcursussen in Barcelona
  • Wereldberoemde stad aan de Middellandse Zee
  • Standaard en intensieve cursussen, individuele- en groepslessen
  • Keuze uit verschillende soorten accommodatie

Een cursus Spaans in Barcelona, wie wil dat nou niet? Barcelona: de naam alleen al doet men dromen over een café con leche op een terrasje in de zon of een fruitige sangria op het strand aan de rand van de stad. Barcelona combineert een Mediterraans klimaat, mooie zandstranden, talloze kroegen en clubs, Catalaanse delicatessen en herbergt jonge mensen vanuit de hele wereld. Zonder twijfel is deze fascinerende stad met zijn bijzondere charme de perfecte plek voor een taalcursus Spaans.

De levendige stad langs de zee heeft zijn bezoekers van alles te bieden, waaronder een scala aan cursussen Spaans. Naast een gevarieerd uitgaansleven en verschillende bezienswaardigheden en musea, staat Barcelona vooral bekend om zijn bijzondere architectuur. Architect Antoni Gaudi heeft de Catalaanse hoofdstad zichtbaar beïnvloed: van Parc Guell en de fascinerende cathedraal 'Sagrada Familia' tot de vele grote en kleine gebouwen die door heel Barcelona verspreid zijn en die u het beste kunt ontdekken tijdens een georganiseerde stadswandeling.