Engelse taalcursussen in Boston

Taalcursussen in Boston
  • Grootste stad in New England
  • Meer dan 100 hogescholen en universiteiten
  • New England Clam Chowder (gerecht)
  • Beschikbaar tijdens de zomermaanden

Boston is Amerika's oudste en wellicht op cultureel gebied belangrijkste stad. De stad is gesticht in 1630 en haar historische wortels zijn nog steeds zichtbaar in de oude architectuur. Er wordt vaak gezegd dat Boston meer op een Europese dan op een Amerikaanse stad lijkt omdat je vlak naast de moderne wolkenkrabbers oude kerken van ongeveer 400 jaar oud kunt vinden. Toeristen reizen niet alleen af naar Boston voor de historische gebouwen en monumenten, maar ook om meer te leren over historische gebeurtenissen zoals de Amerikaanse Revolutie.

Boston staat bij velen bekend als het Athene van Amerika omdat er zich binnen de stadsgrenzen meer dan 100 hogescholen en universiteiten bevinden. De beste studenten van over de hele wereld komen naar Boston om hier hun educatie af te ronden. De studenten en lokale inwoners van Boston zorgen voor een geraffineerde, maar ook jonge sfeer in de stad. Boston is tevens een goede plek om te winkelen, bezienswaardigheden te bezoeken en om lokale gerechten zoals New England Clam Chowder, uit te proberen.

Boek een van onze taalcursussen in Boston en ontdek de stad met zijn Iers-Amerikaanse cultuur en unieke regionale keuken. Boston en het omliggende gebied bieden een groot scala aan bezienswaardigheden en activiteiten. De stad heeft voor iedereen wel iets te bieden en is zeer geschikt voor het volgen van een Engelse taalcursus.

Beleef nu zelf deze unieke stad in New England. Op onze school in Boston bieden wij semi-intensieve cursussen aan op elk niveau. Alle lessen worden gegeven door gekwalificeerde leraren wiens moedertaal Engels is.

Waarom een taalcursus Engels in Boston?

Het volgen van een Engelse taalcursus in Boston is gegarandeerd een bijzondere ervaring: je krijgt les van 'native speakers' en kunt tegelijkertijd een van de meest aantrekkelijke studentensteden ter wereld ontdekken. Maak gebruik van de vele mogelijkheden die deze stad te bieden heeft op het gebied van lifestyle, cultuur, sport, natuur en avontuur. Het volgen van een Sprachcaffe taalcursus in Boston is een investering in uw toekomst en geeft je de kans unieke plaatsen te bezoeken, nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe internationale vriendschappen te sluiten. Ontdek nu zelf de voordelen van een Engelse taalcursus in Boston!