Examen voorbereidingscursus in Frankfurt

Examen voorbereidingscursus Duits
  • Voorbereiding op de DSH en TestDAF examens
  • 4 of 6 lessen per dag
  • Duur van de cursus: 12 weken
  • max. 10 studenten per klas

Door aan één van onze erkende examencursussen deel te nemen, kunt u uw vaardigheden in de Duitse taal systematisch verbeteren en zich voorbereiden op het DSH examen(Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang ausländischer Studienbewerber) of het TestDAF (Deutsch als Fremdsprache) examen. De cursus is zo gepland, dat u in een gemiddelde tijd van 12 weken de benodigde kennis op doet, met 20 of 30 lesuren per week. Zodoende kunt u niet alleen uw kennis van het Duits verbeteren, maar ook de mensen en de cultuur van het eiland Malta leren kennen.

Naast de lessen in mondelinge en schriftelijke communicatie, focust de examencursus zich in het bijzonder op grammaticale vaardigheden. Onze leraren maken u bekend met de toetsingsmethode en de structuur van deze examens door middel van allerlei voorbeelden en oefeningen. De cursusgroep bestaat maximaal uit 10 studenten.

Nadat u de examencursus afgerond heeft, ontvangt u een officieel certificaat die uw deelname aan de voorbereidingscursus bevestigd. Ook brengt het certificaat uw vaardigheden op een objectieve mannier in beeld. Een document als deze kan, als u weer aan het werk gaat, u een voordeel geven bij een sollicitatie of bij de aanname van een school.