Taalcursussen Engels in New York

Taalcursussen in New York
  • School heeft een perfecte locatie in Manhattan
  • Standaard en intensieve cursussen
  • Keuze uit verschillende soorten accommodatie

In New York slaat het hart van de Verenigde Staten. In de stad vindt u Wolkenkrabbers, duizenden Yellow Cabs en meer dan zeven miljoen inwoners. In het land van de onbegrensde mogelijkheden is New York de ster en daarom is het een van de meest geliefde bestemmingen voor een Engelse taalreis. In de legendarische "city that never sleeps" is het gewoon zonde om te gaan slapen. Iedere bezoeker van de stad zal in een staat van continue verbazing verkeren. Zelfs voor de echte New Yorkers is non-stop sightseeing een geliefde activiteit.

Of het nu gaat om klassiekers als het Empire State Building, Times Square, het Rockefeller Center, het vrijheidsbeeld en Staten Island of om beroemde wijken als Chinatown, Little Italy en Soho; ieder van deze highlights in de Big Apple vraagt erom ontdekt te worden. Onze internationale taalreizen geven u daarvoor ruim de tijd. Afgezien daarvan kunnen zelfs mensen die normaal gesproken niet zo van kunst houden de kunsthallen, theaters en de show paleizen van New York maar moeilijk weerstaan. Mocht u even aan de drukte van de grote stad willen ontsnappen, dan kunt u natuurlijk heerlijk uitrusten op het groene gras van Central Park.

In een omgeving als deze zult u bijna vanzelf de Engelse taal leren! Daarbij is uw vooruitgang niet gebonden aan het onderwijs, maar gaat het leren buiten de school gewoon door, als u in gesprek bent met andere cursisten of de lokale bewoners in bijvoorbeeld een restaurant of museum. Ervaart u nu zelf onze effectieve taalreizen!

Onze school in New York biedt u niet alleen een uitstekende omgeving, maar ook een eersteklas cursus Engels. U kunt de intensiteit van de cursus zelf kiezen: kies tussen de standaard of de intensieve cursus, naargelang uw doelen en wensen. Welke variant van het onderwijs u in het kader van de taalreis ook kiest, de “Big Apple” zal u in haar dagelijkse ritme meesleuren!

Waarom een Engelse taalcursus in New York?

Een internationale taalreis naar New York is een bijzondere ervaring: u krijgt les van docenten die Engels als moedertaal hebben en u ontdekt tegelijkertijd een van de meest opwindende steden ter wereld. U vindt hier simpelweg alles, wat de aarde u te bieden heeft! U wordt zeker meegetrokken in de alledaagse drukte van de stad. Een taalcursus Engels in New York is een investering in uw toekomst, omdat het u de mogelijkheid geeft om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en misschien wel nieuwe internationale vriendschappen te sluiten. Geniet van een bezoek aan Broadway, maak gebruik van het grote winkelaanbod en laat u verassen door de adembenemende architectuur van de stad. Geniet nu zelf van de vele mogelijke voordelen van een Sprachcaffe taalcursus in New York!