Taalcursussen Chinees in Peking

Taalcursussen in Peking
  • Kleurrijke stad met een mix van oude en nieuwe tradities
  • Standaard-, intensieve-, individuele- en lange termijncursussen
  • Keuze uit verschillende soorten accommodatie
  • Controleer de beschikbaarheid online

Aan onze Chinese school in Peking kunt u genieten van een cursus Chinees in een natuurlijke omgeving terwijl u de fascinerende cultuur van China ervaart en de mensen en tradities leert kennen. De inwoners van Peking spreken Putonghua (Mandarijn) Chinees en ze zijn traditioneel erg warm en communicatief. Een Chinese taalcursus in Peking is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring: boek er een bij Sprachcaffe en ontdek deze fascinerende stad.

Onze internationale cursussen Chinees zijn divers en bieden iedereen iets passends. Of u nu geïnteresseerd bent in een 2-weekse taalcursus tijdens de zomervakantie of een examenvoorbereidingscursus, u vindt gegarandeerd de juiste cursus in Peking. Na een tijdje zult u in staat zijn uw taalvaardigheden in de praktijk toe te passen door met medestudenten en de lokale bevolking Chinees te praten.

Naast onze taalcursussen Chinees, bieden we ook additionele cursussen waarbij u de Chinese vechtkunst Tai Chi of de Chinese kalligrafie kunt leren. Deze cursussen zijn een perfecte manier om meer over de Chinese cultuur en tradities te leren. Waarom volgt u niet een van onze cursussen in Peking, waar zowel de Chinese als de Westerse invloeden een unieke atmosfeer creëren, die u nooit meer zult vergeten? Natuurlijk is er ook een breed scala aan andere vrijetijdsactiviteiten en bezienswaardigheden waar u tijdens uw taalcursus Chinees in Peking van kunt genieten.

Waarom een taalcursus Chinees in Peking?

Onze internationale studies in Peking zijn een bijzondere ervaring: u leert Chinees van gekwalificeerde leraren die Chinees als moedertaal hebben en daarnaast kunt u een van de spannendste steden ter wereld ontdekken. De cursussen vinden plaats dichtbij de Verboden Stad - u kunt het gebied na de les dus gemakkelijk ontdekken. Een cursus Chinees in Peking is een investering in uw toekomst, omdat het u de gelegenheid geeft om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en misschien zelfs nieuwe vriendschappen te sluiten. Leer een andere levenswijze kennen; één die u zal overweldigen. Ontdek zelf de vele voordelen van een cursus Chinees in Peking van Sprachcaffe!