Spaanse Taalcursussen in Playa del Carmen

Taalcursussen in Playa del Carmen
  • Caribische kuststad met prachtige stranden
  • Overblijfselen van de Oude Maya cultuur
  • Standaard, intensieve, individuele- en groepscursussen

Onze Spaanse taalschool in Mexico is gevestigd in Playa del Carmen. Ontdek de geneugten van deze Caribische kuststad, die haar bezoekers betovert met haar witte zandstranden, indrukwekkende palmbomen en ongelofelijke Latijns-Amerikaanse sfeer. In een omgeving als deze gaat het leren bijna moeiteloos!

Op onze Sprachcaffe school in Playa del Carmen volg u Spaanse taalcursussen in een natuurlijke omgeving. Boek een van onze wonderlijke taalcursussen Spaans in Playa del Carmen en ontdek Mexico! Ons programma is zeer divers, zodat we iedereen een passende cursus kunnen bieden. Van een 2-weekse taalcursus tijdens de zomervakantie tot individuele lessen; in Playa del Carmen vindt u altijd iets wat bij u past.

De prachtige stad Playa del Carmen is gevestigd aan de oostkust van Mexico’s Schiereiland Yucatán, waar ook vele interessante Maya piramides te vinden zijn. Het verblijf is gevestigd direct aan het verbluffende water van de Caribische zee en biedt u zowel culturele diversiteit als een plaats om compleet te ontspannen.

Playa del Carmen heeft een breed aanbod aan watersportmogelijkheden: zeilen, surfen, snorkelen, duiken en kajakken zijn slechts een aantal van de vele leuke activiteiten aan de Maya Rivier waar u aan deel kunt nemen. Waarom zou u niet de stad en het omliggende gebied ontdekken terwijl u uw taalvaardigheden verbetert tijdens een onvergetelijke taalcursus Spaans in Playa del Carmen?

Waarom een Spaanse taalcursus in Playa del Carmen?

Het volgen van een Spaanse taalcursus in Playa del Carmen is een unieke ervaring: u krijgt les van docenten die Spaans als moedertaal hebben en kunt meteen het Caribische gebied van Mexico leren kennen. Ga duiken in het op één na grootste rif ter wereld, snorkel in de grotten of met witte walvishaaien. Een cursus Spaans in Playa del Carmen is een investering in uw toekomst, omdat u de mogelijkheid heeft om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en misschien zelfs nieuwe vriendschappen te sluiten. Ga op avontuur in de nabijgelegen jungle en zorg dat u de Mayastad Tulum bezoekt, die een unieke locatie aan de Caribische zee heeft. Ontdek zelf de vele voordelen van een taalcursus Spaans in Playa del Carmen!