2 weken vanaf €1.845

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Jongerenkampen Engels in Londen

Engelse Kampen in Londen
  • Voor 14 tot 17 jaar
  • Hoofdstad van het V.K.
  • Grote stad aan de Theems
  • Wereld bekende bezienswaardigehden
  • Talrijke winkelmogelijkheden
  • Begeleiding programma voor 14 tot 17 jaar oud, flexibel programma 18 tot 21 jaar oud

Het tempo in Londen ligt een tikkeltje sneller dan anders, en deze grote stad aan de Theems stopt nooit voor een pauze. Het is mogelijk om vandaag in Londen te zien, horen en ervaren wat de rest van de wereld pas morgen te zien krijgt. Ontdek deze ongelofelijke stad en de bezienswaardigheden, leer de mensen en hun taal kennen tijdens je cursus Engels in Londen voor jongeren.

Het stadscentrum van Londen is een wonderbaarlijke en adembenemende verzameling van geuren, geluiden en stemmen in honderden talen, afkomstig uit honderden landen. Daarnaast zijn er de talrijke, verbazingwekkende bezienswaardigheden: Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Palace, de Houses of Parlaiment, Tower Bridge en de Tower of London. Als je door deze bruisende stad loopt is het lastig om te weten waar je moet kijken.

De diversiteit van de stad is verbazingwekkend en biedt ook een geweldig aanbod van evenementen en activiteiten aan waar je van kunt genieten tijdens je taalreis.

Trouwens, als je ouder bent dan 18 en geïnteresseerd bent in een cursus Engels, bieden we ook taalreizen naar Londen voor volwassenen. Vriendelijke, jonge mensen vanuit de hele wereld reizen naar de Britse hoofdstad om samen met jou Engels te leren!

 

 

Waarom zou ik deelnemen aan een Engels Kamp in Londen?

Taalcursussen in Londen voor jongeren zijn een bijzondere ervaring: je leert Engels van gekwalificeerde leraren, die Engels als moedertaal hebben en ontdek een van de spannendste steden van Europa. Mis de kans niet om deze wereldgerichte stad te leren kennen!  Een taalcursus voor jongeren in Londen is een investering in je toekomst, omdat je de kans krijgt om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en nieuwe vrienden te maken. Ontdek zelf de vele voordelen van een van onze kampen Engels voor jongeren in Londen!