2 weken vanaf €1.620

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Jongerenkampen Engels in Brighton

Er was eens een vissersdorpje...

Engelse Kampen in Brighton
  • Begeleidingsprogramma van 12tot 17jaaroud
  • Populaire vakantiebestemming aan de kust
  • Ontmoetingsplaats voor internationale studenten
  • Ongewoonlijke mode en muziek

…zo zou het verhaal kunnen beginnen. Maar 200 jaar na de ontdekking van Brighton als het perfecte kustoord, is deze stad alles behalve ouderwets. In tegenstelling: Brighton is een jonge en spannende plaats, wat het tot de perfecte locatie voor een cursus Engels voor jongeren maakt.

Brighton is ideaal om Engels te leren tijdens een cursus in het buitenland - er zijn zoveel interessante gebieden. Je zult zo veel uitnodigende, kleine winkeltjes en cafés vinden waar je met nieuwe vrienden kunt praten. Waarom probeer je de beroemde "5 o'clock" niet? Je bent toch in Engeland. De bekendste en populairste stad van de Engelse kust dient ook als ontmoetingsplaats voor vele jonge, internationale taalstudenten.

Brighton is een diverse stad die bekend geworden is door de ongewone mode en muziek. De vele clubs en kroegen trekken jongeren vanuit de hele wereld, vooral in de zomermaanden. Het populaire Brighton Festival vindt jaarlijks in Brighton plaats, en bestaat uit een breed scala aan muziek en sportactiviteiten waar je van kunt genieten tijdens uw cursus Engels.

Als u ouder bent dan 18, bieden we ook taalcursussen in Brighton voor volwassenen. Er zit voor iedereen wat bij in ons brede aanbod van producten.

Waarom zou ik deelnemen aan een jongerenkamp Engels in Brighton?

Taalcursussen in Brighton voor jongeren zijn een bijzondere ervaring: je leert Engels van gekwalificeerde leraren, die Engels als moedertaal hebben en ontdek een van de meest populaire kuststeden van Europa. We twijfelen er niet aan dat je onder de indruk zult zijn van de atmosfeer in Brighton. Een taalcursus voor jongeren is een investering in je toekomst, omdat je de kans krijgt om unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en nieuwe vrienden te maken. Ontdek zelf de vele voordelen van een van onze kampen Engels voor jongeren in Brighton!