2 weken vanaf €1.745

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Italiaanse Kampen in Florence

Italiaans kamp in Florence

Italiaanse cursussen in Florence
  • Van 14 tot 21 jaar
  • Historische en culturele stad
  • In het hart van Toscane
  • Cultuur, sport, winkelen en eten

In het hart van Toscane ligt Florence: één van de bekendste kunst- en cultuursteden van Europa. Deze stad ligt midden in Italië, waar het puurste Italiaans wordt gesproken. Maak internationale vrienden en leer Italiaans tijdens een jongerenreis naar Florence.

Florence is de broedplaats van vele grote kunstenaars uit de Italiaanse geschiedenis. Denk bijvoorbeeld aan Leonardo da Vinci en Michelangelo, die beide in de stad gewoond hebben. Ook schrijvers laten zich inspireren door de historische stad! Dan Brown, bekend door zijn boek De Da Vinci Code, liet zich voor een van zijn boeken inspireren door Florence. Laat je ook inspireren door deze prachtige stad en boek jouw taalreis naar Florence!

 

Tijdens jouw taalreis naar Florence, leer je niet alleen de taal maar maak je ook kennis met de stad. Omdat de stad compact is, kun je de stad gemakkelijk te voet verkennen. En dat is mooi, want er is genoeg te zien. Breng in jouw vrije tijd bijvoorbeeld een bezoek aan één van de bekendste kerken ter wereld: de Santa Maria del Fioze. Vlakbij deze Dom vind je tevens het Piazza della Signoria. Dit plein is het beroemdste en mooiste plein van Florence.

Een andere bezienswaardigheid die je zeker niet mag missen is de oude brug, oftewel de Ponte Vecchio. Deze brug is gebouwd over de rivier de Arno en wordt gekenmerkt door de vele juwelierswinkeltjes, die je voorzien van een mooi aandenken aan jouw taalreis. Heb je na de lessen of het bezoeken van de bezienswaardigheden behoefte aan wat ontspanning? Dan ben je in de tuinen van Boboli aan het goede adres. De tuinen vind je achter het Paleis Palazzo Pitti.

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan bieden wij ook taalcursussen in Florence voor volwassenen aan. Op deze manier vindt iedereen een passende taalcursus in ons uitgebreide aanbod.

Waarom zou ik deelnemen aan een Italiaans kamp in Florence?

Onze internationale taalcursussen in Florence zijn een bijzonder speciale ervaring: je kunt Italiaans leren van gekwalificeerde leraren die Italiaans als moedertaal hebben en daarnaast één van de spannendste steden van Europa ontdekken. Een jongerencursus s een investering in je toekomst, omdat het je de gelegenheid geeft om veel unieke plaatsen te bezoeken, waardevolle ervaringen op te doen en nieuwe vrienden te maken. Leer de vele verschillende kanten van deze historische stad kennen. Ontdek zelf de vele voordelen van een Italiaans kamp in Florence!