2 weken vanaf €1.420

Inclusief: vlucht en transfer, standaard taalcursus, accommodatie o.b.v. volpension, activiteiten, excursies, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Jongerenkampen Spaans in Malaga

Spaanse kampen in Malaga
  • Begeleid programma voor 12-17
  • Flexibel programma voor 18-21
  • Zon, strand, nachtleven & cultuur
  • Levendige stad aan de zee

Een bruisende stad aan zee

Malaga ligt in het hart van Andalusië! Dankzij de perfecte locatie geniet deze Mediterrane stad het hele jaar door van heerlijke temperaturen en trekt de stad veel toeristen. Malaga serveert nog veel authentieke Spaanse gerechten, waarmee je kennis kunt maken met de echte Spaanse keuken.

Bewonder de Flamenco tijdens een van de vele shows in het levendige stadscentrum. Bezoek ook de vele restaurants en cafés langs het strand of spreek met vrienden af in het centrum om de kleine straatjes van Malaga te ontdekken. Onze taalschool in Malaga ligt op slechts een paar minuten loopafstand van de prachtige zandstranden - wat wilt je nog meer?

Waarom een Spaans taalkamp in Malaga?

Het volgen van een cursus Spaans aan onze Spaanse taalkampen in Malaga is gegarandeerd een bijzondere ervaring: je leert Spaans van gekwalificeerde leraren en je leert tegelijkertijd één van de meest traditionele steden van Spanje kennen! De lange historie en oude tradities zijn niet alleen terug te zien in de architectuur van de stad, maar ook bij de lokle inwoners en gerechten. Een taalcursus voor jongeren is een investering in je toekomst en geeft je de mogelijkheid om verschillende unieke plaatsen te bezoeken en nieuwe vriendschappen te sluiten. Ontdek zelf de vele voordelen van een Spaans taalkamp in Malaga!