2 weken vanaf €1.555

Inclusief: transfer van en naar het vliegveld, standaard cursus, verblijf in een gastgezin (2pk), vol pension, excursieprogramma, ondersteuning door onze Sprachcaffe Teamers.

Alle aanbiedingen

Jongerenkampen Engels in Toronto

De poort naar Canada

Engelse Kampen in Toronto
  • Van 14 tot 21 jaar
  • 5 miljoen inwoners
  • Genesteld tussen het water en de bergen
  • Veilige en schone stad

Toronto is de grootste stad van Canada. Een echte Torontonian valt eigenlijk niet beschrijven, aangezien de stad één van de meeste multiculturele steden ter wereld is. Bijna de helft van alle inwoners komt oorspronkelijk niet uit Canada, hierdoor is de stad een mix van allerlei culturen! Breng een bezoek aan wijken zoals Little Italy, Chinatown, Greektown of zelfs Portugal Village en maak kennis met Toronto's culturele diversiteit. 

Toronto is een wereldstad die gemakkelijk trendy steden als Londen of New York bij kan houden. De stad bevindt zich tussen het water en de bergen, is kleurrijk en levendig. Daarnaast is het één van de schoonste en veiligste steden van Noord-Amerika. Ontdek deze stad tijdens jouw internationale jongerencursus Engels in Toronto!

Deze wereldstad biedt een scala aan mooie parken en pleinen waar je tijdens je vrije tijd kunt ontspannen. Daarnaast heeft de stad een aantal theaters, kunstgalerijen, musea en bioscopen die je kunt bezoeken! Je kunt ook deelnemen aan leuke sportactiviteiten die plaatsvinden in Toronto. Ontdek deze geweldige stad en leer Engels in een kamp van Sprachcaffe in Toronto!

Ben je ouder dan 18 jaar? Kijk dan ook eens naar onze taalcursussen in Toronto voor volwassenen. Op die pagina vind je alle informatie over onze bestemmingen en taalcursussen voor volwassenen.

Waarom zou ik deelnemen aan een Engels kamp in Toronto?

Onze taalreizen naar Toronto voor jongeren zijn een bijzondere ervaring: je leert van gekwalificeerde leraren en daarnaast ontdek je één van de spannendste steden ter wereld. Kom en laat je verbazen door de internationaliteit van Toronto! Een jongerencursus Engels in Toronto is een investering in je toekomst, omdat je er unieke plaatsen kunt bezoeken, waardevolle ervaringen op kunt doen en ook nieuwe vrienden kunt maken. Ontdek zelf de vele voordelen van het deelnemen aan een internationaal jongerenkamp Engels in Toronto!