Sprachcaffe: Az egész világot átölelő nyelviskola hálózat!

Minden egyes Sprachcaffe nyelviskola - 31 regisztrált helyszínünk közül - a világ legérdekesebb és legszebb helyszínein találhatók. Egyedülálló kommunikációközpontú nyelvoktatási technika, személyre szabott nyelvtanfolyamok és kikapcsolódás, társasági nyelvtanulás. Bárhová utaznál, a Sprachcaffeval megtalálod a neked való iskolát!

Nyelvtanulás külföldön felnőtteknek

A nyelvtanulás külföldön megbízható iskolahálózattal szervezhető meg. A Sprachcaffe 31 helyszínen és 7 nyelven kínál nyelvtanfolyamokat a külföldi nyelvtanulás iránt érdeklődőknek. Külföldi nyelvtanfolyamaink széles skáláján a nyelvtanulók megtalálhatják számukra a legmegfelelőbbet. Szervezetünk több, mint 25 éve foglalkozik külföldi nyelvtanfolyamok szervezésével, így diákjaink nyelviskoláinkban minden figyelmüket a nyelvtanulásra és a helyi kultúra felfedezésére fordíthatják.

Nyelvtanulás külföldön fiataloknak

A nyelvtanulás külföldön a fiatalok számára számos előnnyel jár. Anyanyelvi környezetben, helyi tanárokkal, korosztályuknak megfelelő tananyaggal gyorsan feljeszthetik nyelvtudásukat a külföldi nyelvi táborokban. Cél, hogy az órákon és azon kívül minél többet kommunikáljanak, más országokból érkező fiatalokkal ismerkedjenek meg és élvezzék a szabadidős programokat. A külföldi nyelvtanulás nem csak hasznos de életre szóló élmény is a Sprachcaffe nyelvi táboraival!

Spanyol nyelvtanulás külföldön, több helyszínen várjuk! Az ár a szállást tartalmazza.

###LINK_MORE###

Olasz nyelvtanulás külföldön, több helyszínen várjuk! Az ár a szállást tartalmazza.

-tól €530

Francia nyelvtanulás külföldön, több helyszínen várjuk! Az ár a szállást tartalmazza.

###LINK_MORE###

A Sprachcaffe kedvenc uticéljai

Külföldi nyelvtanulás Máltán, egész évben a ragyogó nap alatt. Angol nyelvtanfolyam Angliában a brit fővárosban vagy a tengerparton. Külföldi nyelvtanulás a tengerentúlon az USA-ban, Kanadában. Sokféle olasz nyelvtanfolyam külföldön Rómában, Firenzében.
Német nyelvtanfolyamok Németországban, Frankfurtban és Düsseldorfban. Spanyol nyelvtanulás külföldön Európában és a tengerentúlon.Francia nyelvtanulás Franciaországban, anyanyelvi környezetben Párizsban és Nizzában. Igazi kuriózum a külföldi kínai nyelvtanfolyam vagy Marokkó arab nyelvtanfolyamaink otthona.

Széleskörű szolgáltatások a külföldi nyelvtanulásban

Fiatal diákoknak szóló angol nyelvi tábor Máltán, Angliában, Kanadában az USA-ban. Külföldi nyelvtanfolyam fiataloknak Frankfurtban, Oberweselben. Francia nyelvi tábor Nizzában, Párizsban. Külföldi nyelvtanulás olasz táborban Rómában, spanyol táborban Barcelonában és Malagán. Szakmai nyelvtudásukat is fejleszthetik külföldi üzleti nyelvtanfolyamok révén.
Nyelvi teszteket biztosítunk az általunk oktatott nyelvekből, ahol felmérheti tudását. Velük összekötheti a külföldi nyelvtanulást szakmai gyakorlattal, utazással, önkénteskedéssel vagy munkavállalással. Folyamatos külföldi nyelvtanfolyam akciókkal várjuk az érdeklődőket.

Sprachcaffe Skype

hívjon minket skypon:
bridgette.sprachcaffe

Nyelvtanfolyam kereső