Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Sprachcaffe: nyelvi utazás és nyelvtanulás külföldön

Szeretnél külföldön nyelvet tanulni? A Sprachcaffe több, mint 40 éves múlttal rendelkezik és szeretettel várja a külföldi nyelvtanulás rajongóit. Sajátítsd el a következő 7 fontos nyelv egyikét: angol, spanyol, francia, olasz, német, kínai vagy arab. 30 különböző külföldi nyelviskola vár, melyek között biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Nyelviskoláink elbűvölő helyszínein lélegzetelállító világvárosok, napfényes strandok és festői tájak várnak. Tanulj és vakációzz egyszerre, fedezz fel új országokat és kultúrákat!

Nyelvvizsga előkészítő»
Hivatalos nyelvvizsga felkészítés, például a TOEFL-re vagy a Cambridge nyelvvizsgára.

Üzleti nyelvtanfolyamok »
Üzleti kommunikáció, prezentáció, állásinterjú előkészítő workshopok a szakmai siker érdekében.

Hosszú távú nyelvtanfolyamok »
Nyelvtanfolyam 3 hónapra, 6 hónapra vagy hosszabb időszakra.
Nyelvi tábor Máltán »
A nyelviskola-hálózat legnépszerűbb desztinációja a napfényes Málta szigetén. Családi nyelvutak »
Különleges kedvezmények együtt utazó családtagoknak vagy barátoknak. Nyelvi tábor Németországban »
Hatékony német nyelvtanfolyam és kellemes kikapcsolódás iskolások számára.

A Sprachcaffe nyelvi utazás előnyei

Széleskörű szolgáltatások
A külföldi nyelvtanfolyam mellett szállást, ellátást, reptéri transzfert és szabadidős programokat is kínálunk, így biztos lehetsz benne, hogy a maximumot hozod ki a nyelvi utazásból.
Évek tapasztalata
A Sprachcaffe csaknem 40 éve az egyik vezető nyelvi utazásszervező minden korosztály számára. Évente több mint 55 000 hallgatónak minőségi nyelvtanfolyamot és izgalmas szabadidős programokat szerte a világban.


Akkreditált oktatóközpontok
Utazz és tanulj idegen nyelvet, válassz 30 úti cél közül!Foglalj közvetlenül oldalunkon keresztül, közvetítő nélkül. Minden iskolánk akkreditált intézmény.
Minden nap egy új kaland
Ismerd meg az adott ország kultúráját és népét, köss barátságot útitársaiddal, fedezz fel új helyeket és tölts felejthetetlen pillanatokat a Sprachcaffe-nál! 
Nemzetközi diákközösség
A kommunikáció különösen fontos a külföldi nyelvtanfolyamainkon, ezekre az órákon és azon kívül is nagy hangsúly kerül. Színes közösségünkben hamar új barátokra lelhetsz és gyakorolhatod velük a nyelvet.
Személyre szabott csomagok
A nyelvtanfolyam külföldön egy héttől akár több hónapon át is tarthat, a döntés a te kezedben van! Tekintsd meg kínálatunkat és válaszd a számodra legmegfelelőbb csomagot.

Külföldi nyelvtanfolyam a Sprachcaffe iskoláiban

1 szervezet. 7 nyelv. 30 népszerű úti cél. Számtalan emlék.

Nyelvi utazásaink minden nyelvtanuló számára vonzó lehetőségeket tartogatnak: kultúra, tengerpart, éjszakai élet, városnézés, természetjárás és sporttevékenységek – mindezek teszik igazán érdekessé a kirándulást. Nyelvtudásod rohamos iramban, szinte erőfeszítés nélkül fejlődik majd, miközben felfedezel egy izgalmas új kultúrát is. Tudj meg többet külföldi nyelvtanfolyamainkról »

Nyelvtanulás külföldön:

A Sprachcaffe külföldi nyelvtanfolyam csomagja az alábbiakat kínálja:

✔ nyelvtanfolyam✔ szállás
✔ ellátás✔ transzfer
✔ nyelvi szintfelmérés✔ személyre szabott program
✔ szabadidős programok✔ oklevél

Diákjaink mondták

Maren Németországból
"Ha engem kérdezel, a Sprachcaffe nyelvi tábora lenyűgöző kaland. Egyedül jöttem ide, de most már alig tudom megszámolni, hány új barátot szereztem a világ különböző pontjairól. Szerelmes leszel Máltába!"
Bram Angliából
"Négy hétig tanultam Malagán és elmondhatom, hogy minden szuper volt! A tanárok nagyon értik a dolgukat és barátságosak is. Az interaktív óráknak köszönhetően sokkal jobban beszélek spanyolul."
Onur Törökországból
Most vagyok először külföldön, de szerencsére a Sprachcaffe csapata nagyon sokat segített. Más külföldi diákokkal laktam együtt és megismertem az ő kultúrájukat is. Az órák hatékonyak és szórakoztatók voltak.

Kérdések és válaszok a Sprachcaffe nyelvi utazással kapcsolatban

Mi az a nyelvi utazás?

A nyelvi utazás a vakáció és a nyelvtanulás remek kombinációja, melynek során egy idegen országba látogatsz el, felfedezed annak kultúráját, szokásait, lakóit és közben a nyelvi szintednek megfelelő tanfolyamon is részt veszel. Anyanyelvi oktatóktól sajátíthatod el az idegen nyelvet és órák után azonnal gyakorlatba is ültetheted a tanultakat.

Milyen tanfolyamokat kínál a nyelvi tábor?

Erről a választott desztináció oldalán olvashatsz bővebben, de általában általános (heti 20 tanóra) és intenzív (heti 30 tanóra) tanfolyam közül választhatsznak a tanulók. Gyorsan megtapasztalod, hogy a nyelvi utazás alatt természetes és hatékony módon javíthatsz nyelvtudásodon. Ez egyrészt a kifejezetten a te igényeire szabott nyelvtanfolyamoknak köszönhető, másrészt annak is, hogy az órán megszerzett tudást azonnal valós helyzetekben alkalmazhatod. Már néhány nappal a tanfolyam megkezdése után képes leszel kommunikálni a különböző nemzetiségű csoporttársaiddal.

Hány évesen vehetek részt egy nyelvtanfolyamon?

A nyelvi utazásokra 18 év feletti tanulók jelentkezhetnek, kiskorúaknak kialakított nyelvi táborainkban pedig örömmel fogadunk minden 12-17 év közötti diákot.

Milyen nyelven zajlik az oktatás?

Az tanfolyam során mindig az elsajátítani kívánt nyelven történik az oktatás. A tanárok rávezetik a nyelvtanulókat az új ismeretek megértésére és arra bátorítják őket, hogy minél gyakrabban szólaljanak meg az adott nyelven. Első körben a kommunikáci a fontos, nem a nyelvtani tökéletesség. 

Mennyibe kerülnek a külföldi nyelvtanfolyamok?

Az árak szezontól, illetve szállás- és tanfolyamtípustól függően változnak. Használd online kalkulátorunkat, hogy megtudhasd a választott szolgáltatáscsomag pontos árát. Ezen keresztül akár foglalhatsz is!

Milyen szálláslehetőségek vannak?

A szálláslehetőségek a választott várostól függően eltérő lehet. A Sprachcaffe sokféle lehetőséget kínál: kollégium, apartman, hotel vagy vendéglátó család. Arra is van lehetőséged, hogy magad keress szállást. A választott tanfolyam oldalán bővebben olvashatsz a szálláslehetőségekről.

Hol találhatók a szállások?

A legtöbb városban a szálláshelyek az iskola közelében találhatók, így egy rövidebb sétával is eljuthatsz az iskolába. Ha a szállásod távolabb van, használhatsz tömegközlekedést. Vendéglátóid szívesen elmagyarázzák neked az utat.

Ki gondoskodik a diákokról a tábor ideje alatt?

A diákok teljes biztonságban vannak a nyelvi tábor ideje alatt. Érkezéskor a reptéren várja a sofőr és egyenesen a szállásra viszi. Itt csapatfelügyelők gondoskodnak arról, hogy a tanulók hamar otthon érezhessék magukat és beilleszkedjenek a közösségbe. Ismerkedős játékokat, városnézést, kirándulásokat és egyéb programokat szerveznek. Ugyanabban az épületben laknak, ahol a diákok, ezért bármikor segítséget kérhetnek tőlük.

További kérdéseid vannak a Sprachcaffe külföldi nyelvtanulást kínáló csomagjaival kapcsolatban? Olvasd el Gyakran ismételt kérdéseinket vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szezonális akciók és kedvezmények egész évben!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus

Sprachcaffe Magazin

Utazás, kultúra, kaland! - mindezekkel kapcsolatos cikkeket és egyéb érdekességeket kínál online magazinunk. Lapozz bele most!