Home

Kérj árajánlatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot könnyen és gyorsan! Árajánlatkérés

A Sprachcaffe Languages Plus-t 1983-ban a Rómából származó Sarno fivérek alapították. A nyelvtanulást és az ismerkedést tartották a két legfontosabb célnak.

A kezdet

A Sarno fivérek saját, olaszországi otthonukban kezdtek nyelvórákat adni, hogy finanszírozni tudják tanulmányaikat. A nyelvórákat gyakran kiadós étkezéssel zárták: ízletes tésztaétellel és jóféle borral kínálták diákjaikat.

A testvérek különböző nyelviskolákban is dolgoztak nyelvtanárként. Diákjaik száma és a munkájuk iránti érdeklődés egyre nőtt. Egy nyaralás alkalmával aztán egy Kalabriai kempingben is tartottak olasz nyelvtanfolyamot, így született az iskolaalapítás ötlete.

A Sarno fivérek 1983-ban Frankurtban nyitották az első Sprachcaffe-t. Első vállalkozó szellemű  diákjaik igen hatékonynak találtak az új beszédközpontú nyelvtanítási módszert, a sikeres tanfolyamok pedig megalapozták az első nyelviskola jövőjét.

A név eredete

A "Sprachcaffe" szó a "Caffé Letterario" elnevezésű olasz hagyományból ered. Ezek az "irodalmi kávézók" olasz értelmiségiek számára biztosítottak találkozási és társalgási lehetőséget, ahol politikáról, irodalomról és egyéb témákról esett szó.

A Sprachcaffe számokban

  • Több, mint 200 kolléga világszerte
  • Évente kb. 40.000 elégedett nyelvtanuló
  • Kb. 2.500 partner
  • Világszerte 30 nyelviskola
  • 7 nyelv

Nyelvtanfolyamok és utazások széles választéka

A Sprachcaffe mára egy olyan nemzetközi céggé nőtte ki magát, mely minden évben több ezer gyermeknek, felnőttnek, munkavállalónak szervez külföldi nyelvtanfolyamokat. A beszédcentrikus nyelvórák nyugodt hangulatban telnek.

Az elmúlt években kínálatunkat körütazásokkal, tanulmányutakkal, tánc-, búvár-, és főzőtanfolyamokkal szélesítettük. Az általunk kínált izgalmas szolgáltatásokról az egyes helyszínek oldalain olvashatsz bővebben.

Nemzetközi elismerés

A Sprachcaffe-t több nemzetközi szervezet is elismeri, például IYTO (Federation of International Youth Travel Org.), ALTO (Association of Language Travel Organisations) és FDSV (Fachverband Deutscher Sprachreiseveranstalter). Iskoláinkat olyan neves intézmények is  elismerik, mint a British Council Nagy-Britanniában és az Instituto Cervantes Spanyolországban.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!