Algemene Informatie over Sprachcaffe

Welkom in de wereld van Sprachcaffe!

Sprachcaffe is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van taalreizen. Jaarlijks boeken meer dan 55.000 studenten een taalreis naar onze kwalitatieve taalscholen. 

De pluspunten van Sprachcaffe:
+ meer dan 30 jaar ervaring
+ 1 organisatie, 30 bestemmingen, 8 talen
+ Kwalitatieve taalscholen op aantrekkelijke locaties
+ Bewezen kwaliteit en internationale erkenning
+ De nieuwste leermethoden
+ Taalcursussen in kleine klassen
+ Goede accommodaties
+ Persoonlijke benadering
+ Vriendelijk en behulpzame medewerkers
+ Gevarieerd vrijetijdsprogramma
+ Ontmoet ons op informatiedagen en evenementen

Onze filosofie

Wij van Sprachcaffe geloven dat je een taal pas echt goed leert spreken in het land waar het gesproken wordt! Met een taalcursus in het buitenland pas je theorie direct toe in de praktijk. Op onze taalscholen leer je in een ontspannen sfeer, waardoor je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken. Samen met internationale medestudenten leer je de taal snel spreken en maak je kennis met de lokale cultuur.

De taal, de stad en de inwoners zijn essentieel binnen ons leerconcept. Niet alleen verbeter je jouw taalvaardigheden, ook verbreed je jouw horizon op intercultureel gebied door te leren met internationale medestudenten. Onze taalscholen bevinden zich op aantrekkelijke locaties die tal van recreatieve mogelijkheden bieden. Binnen ons aanbod kun je kiezen uit levendige metropolen of de charme van kleinere steden. Een interessant activiteitenprogramma zorgt ervoor dat je de bestemming goed leert kennen en je tegelijkertijd jouw taalvaardigheden verbetert. 

Gekwalificeerde en professionele leraren

Bij Sprachcaffe hechten wij veel waarde aan onze leraren. Onze leraren spreken de gewenste taal als moedertaal of op het hoogste niveau. Daarnaast zijn de leraren gekwalificeerd en hebben zij veel ervaring met het lesgeven aan anderstaligen. Onze leraren zijn energiek en helpen jou bij het behalen van jouw doelen. Ook zijn zij vaak na de les beschikbaar voor tips en adviezen op het gebied van taal of recreatie.

Het gebruikte lesmateriaal is interessant en actueel. Onze leraren zorgen voor een gemoedelijke sfeer waarin je ontspannen kunt leren. Naast het gebruik van een lesboek zijn de lessen erg interactief door middel van rollenspellen, gesprekken of interviews. Zo pas je de theorie direct toe en werk je aan jouw vocabulaire. Op deze manier ga je, soms zonder het te merken, in korte tijd met sprongen vooruit.