Taalkampen Frans in Canada

Taalreizen Frans in Canada
  • Amerikaanse levensstijl met Britse en Frans klasse
  • Jongerencursus Frans in Montreal
  • Engels en Frans als officiĆ«le talen

Als de Franse lessen op je school niet spannend of niet effectief genoeg zijn, dan is een taalkamp Frans voor jongeren de ideale oplossing. Cursussen Frans voor jongeren worden steeds populairder, omdat Frans Ć©Ć©n van de belangrijkste talen van Europa is. Een taalreis naar Canada is de meest effectieve en toch de spannendste manier om je Frans te verbeteren.

Je kunt snel vorderingen maken tijdens een internationale taalcursus in Canada omdat je de kans hebt om Frans te praten na de lessen, en zo door te leren. Je kunt een vakantie hebben en tegelijkertijd Frans leren in een van onze taalkampen in Canada. Je zult terecht komen in een vreemde cultuur, waardoor je de tradities en gewoonten leert kennen. Onze Franse taalkampen in Canada zijn zeker een onvergetelijke ervaring!

Met een taalreis Frans voor jongeren in een Franstalig land zoals Canada kan men een taalcursus en een vakantie combineren. In Montreal ontmoetten Amerikaanse levensstijl, Engelse klasse en Franse charme. Ook organiseren we spannende excursies, feesten en sportactiviteiten zodat u zich tijdens de taalreis helemaal op uw gemak voelt.