Cursussen Spaans in Spanje

Cursussen Spaans in Spanje
  • Taalcursussen in het land van de siësta's en de tapas 
  • Cursussen Spaans in Barcelona, Madrid, Malaga and Mallorca

Een Spaanse cursus in Spanje is natuurlijk de perfecte taalreis wanneer men de Spaanse taal wil leren beheersen. Hier is de Spaanse taal als eerste gestandaardiseerd, voordat het door andere landen werd overgenomen. Het thuisland van de siësta en de tapas biedt u, naast de nationale taal, een prachtige omgeving, een heerlijk Mediterraan klimaat en een unieke culturele geschiedenis.

Tijdens het volgen van een van onze taalcursussen Spaans in Spanje combineert u een effectieve cursus Spaans met een spannende vakantie en doet u nieuwe ervaringen op, terwijl u de interessante Spaanse cultuur, tradities en eigenaardigheden leert kennen. Cursussen Spaans in Spanje zijn daarom de ideale manier om uw taalvaardigheden te verbeteren terwijl u een memorabele en leerzame vakantie heeft.

Onze taalscholen in Spanje

Cursussen Spaans in Barcelona De charmante hoofdstad van Catalonië
Cursussen Spaans in Madrid Het bruisende centrum voor cultuur, mode en muziek
Cursussen Spaans in Malaga De stad met een Mediterrane flair onder de Andalusische zon

Bereik uw taalgerelateerde doelen met een van de Sprachcaffe cursussen in de indrukwekkende hoofdstad Madrid, het Andalusische culturele centrum Malaga, de international kuststad Barcelona of het prachtige Mediterrane eiland Mallorca. U zult zien dat, in een dergelijke omgeving, het leren bijna als vanzelf gaat. Naast het volgen van Spaanse lessen, kunt u ook van de gelegenheid gebruik maken om de omliggende steden en regio’s te ontdekken.

Algemene informatie over Spanje

  • Regeringsvorm: Constitutionele monarchie and parlementaire democratie
  • Oppervlakte: 504.782 km²
  • Inwoners: 46.662.000
  • Talen: Spaans is de officiële taal. Andere talen zijn officieel erkend door de gebieden waar ze gesproken worden: Catalaans in Catatonie, Aranees in de Val d’Aran, Galicisch in Galicië en Baskisch in het Baskenland en gebieden in Navarra.
  • Hoofdstad: Madrid
  • Religie: 80% van de bevolking is katholiek
  • Politiek systeem: Spanje is verdeeld in 17 autonome regio’s

Waarom een Spaanse taalcursus in Spanje?

Tijdens uw cursus Spaans in Spanje verbetert u niet alleen uw Spaanse taalvaardigheden, maar u leert tegelijkertijd dit fantastische land kennen. Ervaar het Andalusische temperament, de Catalaanse trots en de natuurlijke diversiteit van dit Iberisch schiereiland. Deze populaire vakantiebestemming heeft iedereen wel iets te bieden en zal u zeker niet teleurstellen. Tijdens uw verblijf kunt u tevens meer leren over de tradities en gewoontes van het Spaanse volk, hun kleurrijke festivals en de Spaanse keuken. Van dit alles kunt u genieten tijdens een Sprachcaffe taalcursus Spaans in Spanje!