Jongerenkampen Engels in Malta

Kampen Engels in Malta
  • Prachtige stranden, zon en een echt vakantiegevoel
  • Op het hele eiland wordt Engels gesproken
  • Taalcursussen in St. Julian's en St. Paul's Bay

Is je Engels nog niet op het niveau waarop het zou moeten zijn, dan is een Engelse taalcursus in Malta de ideale oplossing! Cursussen Engels voor jongeren worden het meest gekozen, omdat Engels de belangrijkste vreemde taal is op school, tijdens de stage en op het werk in vele landen wereldwijd. Een Engels taalkamp is de meest effectieve en aantrekkelijke methode om aan je taalvaardigheden te werken.

Met een internationale cursus voor jongeren in Malta, waar Engels de voertaal is, combineer je een onvergetelijke strandvakantie met een waardevolle cursus Engels. Malta is een voormalige Britse kolonie en de Engelse taal wordt dus overal gesproken. Vanwege de ligging in de Middellandse Zee, beschikt het eiland over prachtige stranden, een heerlijk klimaat en geeft het je gegarandeerd een echt vakantiegevoel. In een omgeving als deze gaat het leren bijna moeiteloos – een jongerenkamp in Malta is werkelijk een unieke ervaring!

Onze taalschool

St. Julian's Taalles in een levendig resort met veel jongeren en veel restaurantjes en barretjes in de buurt
St. Paul's Bay Rustig plaatsje met kristalheldere wateren, prachtige stranden en mooie baaitjes

Op onze Engelse taalschool in Malta hebben wij een gevarieerd cursusaanbod: van taalcursussen voor beginners tot cursussen voor gevorderden, groeps- en individuele lessen en standaard en intensieve cursussen. Daarnaast bieden we een groot scala aan activiteiten waaraan je kunt deelnemen, zowel in St. Julian's als in St. Paul's Bay. Waarom leer je deze prachtige plaatsen niet kennen terwijl je je taalvaardigheden verbetert in ons Sprachcaffe kamp Engels in Malta?

Waarom zou ik naar een Jongerenkamp Engels in Malta gaan?

Je leert in een internationaal jongerenkamp in Malta niet alleen Engels, maar je kunt ook dit geweldige land leren kennen. Geniet van de zon, de zee en het strand van Malta. Tijdens de taalcursus in Malta leer je ook de tradities en gewoontes van de bewoners van het eiland kennen, evenals de uitbundige festivals en de unieke Maltese keuken. Ervaar de diversiteit van onze jongerenkampen Engels in Malta en geniet van de Mediterrane zon en stranden.