Jongerenkampen Spaans

Jongerenkampen Spaans
  • Leer Spaans en ervaar een vreemde cultuur
  • Standaard en intensieve cursussen
  • Jongerenkampen Spaans in Spanje

Tijdens een taalkamp Spaans in Spanje kun je geweldige vorderingen maken in je Spaans. Het leren van de taal gaat ook na de lessen door, omdat je contact hebt met internationale medestudenten en de lokale bevolking. Taalcursussen Spaans voor jongeren zijn erg populair, omdat de taal over de hele wereld wordt gesproken.

Door deel te nemen aan een internationaal jongerenkamp in een Spaanstalig land kun je een geweldige vakantie hebben en tegelijkertijd effectief Spaans leren. Je maakt kennis met een vreemde cultuur en de lokale tradities en gewoontes. Een Spaans kamp van Sprachcaffe voor jongeren is zeker een onvergetelijke ervaring!

We bieden jongerenkampen Spaans aan in:

Cursus Spaans in Spanje Het land van de Spaanse taal, heerlijk eten en mooie muziek

We bieden standaard of intensieve cursussen om je Spaans vanaf de bodem op te bouwen, of je bestaande kennis uit te breiden. Nu hoef je alleen nog maar te bepalen in welk land je graag naar een Spaanse taalschool wilt gaan! Onze taalscholen zijn gevestigd in Barcelona en Malaga.

Voor degenen die ouder dan 18 jaar zijn, bieden we ook cursussen Spaans voor volwassenen

Waarom zou ik deelnemen aan een Jongerenkamp Spaans?

Cursussen Spaans voor jongeren hebben vele voordelen. Door deel te nemen aan een Spaans kamp kun je de taal leren in het land waar de taal in het dagelijks leven gesproken wordt. Aan een van onze internationale jongerenkampen Spaans kun je een geweldige vakantie hebben, internationale jongeren van jouw leeftijd ontmoeten en de cultuur van het gastland leren kennen.  Meld je aan voor een cursus Spaans voor jongeren en verbeter jouw taalvaardigheden tijdens een geweldige taalreis. Een aantrekkelijke Spaanse taalschool op een bijzondere locatie wacht op jou!