Cursussen Italiaans

Italiaanse Cursussen
  • Italiaanse cursussen met "Dolce Vita"
  • Leer de Italiaanse taal en cultuur kennen, terwijl u op vakantie bent
  • Verschillende cursussen beschikbaar
  • Twee Italiaanse scholen in Italië

Italiaans leren in Italië is de meest effectieve en aantrekkelijke methode om de taal te leren of uw huidige taalkennis uit te breiden. Italiaans is zeer populair omdat het zo’n ontspannen en vriendelijke taal is. Daarnaast zorgen de groeiende populariteit van Italië als vakantieland en de geliefde Italiaanse levenswijze ervoor dat de taal steeds meer gesproken wordt.

Door het volgen van een Italiaanse taalcursus in Florence of de prachtige regio Calabrië kunt u een ontspannen vakantie combineren met een effectieve cursus Italiaans. Tegelijkertijd doet u nieuwe ervaringen op en leert u de cultuur, tradities en eigenaardigheden van het land kennen.

Studenten hebben de keuze uit verschillende cursussen Italiaans. Ons aanbod varieert van beginnerscursussen tot cursussen voor gevorderden, met ook groeps-, individuele- en standaardcursussen. Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen welke cursus u wilt volgen en aan welke van onze prachtige scholen! U wilt toch zeker ook de pittoreske regio Calabrië of de prachtige stad Florence ontdekken terwijl u uw taalvaardigheden verbetert met een onvergetelijke taalcursus Italiaans van Sprachcaffe?

Waarom een Italiaanse taalcursus volgen?

Ontdek de vele voordelen van een taalreis Italiaans van Sprachcaffe. Italiaans is een van de belangrijkste talen van Europa en wordt steeds belangrijker in cultuur, wetenschap en de politiek. Met een van onze taalcursussen Italiaans kunt u de taal leren in het land van herkomst, namelijk Italië zelf! Alleen hier kunt u Italiaans leren onder het genot van een lokaal wijntje en perfect gekookte pasta. Tijdens de cursus kunt u uw taalvaardigheden snel en effectief verbeteren, terwijl u de cultuur, de mentaliteit en de gastvrijheid van de Italianen leert kennen. Laat u meeslepen door het Italiaanse enthousiasme en de mediterrane sfeer!