Jongerenkampen Engels in Engeland

Kampen Engels in Engeland
  • Internationale kustdorpjes en bruisende steden
  • Cursussen Engels in Brighton, Devon en Londen

Een taalkamp Engels in Engeland is de ideale oplossing als de lessen op je school niet spannend of niet effectief genoeg zijn. Cursussen Engels voor jongeren zijn het meest gekozen, omdat Engels de belangrijkste vreemde taal is op school, tijdens de stage en op het werk in veel landen wereldwijd. Een kamp Engels is het meest effectief – en toch de spannendste – methode om je taalvaardigheden te verbeteren. Je kunt een taalkamp kiezen uit de volgende locaties in Engeland:

Onze taalscholen

Taalcursus in Brighton Een levendig kustplaatsje in de buurt van Londen met veel studenten
Taalcursus in Londen Dé hoofdstad van Engeland met de rode dubbeldekkers, telefooncellen en 'black cab'-taxi's

Met een internationale jongerenprogramma Engels in Engeland kun je een onvergetelijke vakantie combineren met een nuttige taalcursus. Engeland is ideaal om Engels te leren en voor een internationaal Engels kamp.

Onze taalscholen zijn gevestigd in Brighton en de prachtige Britse hoofdstad Londen - alles is beschikbaar, van internationale kustplaatsen en winkelen paradijzen, watersport locaties en badplaatsen tot aan de bruisende hoofdstad.

Waarom zou ik deelnemen aan een jongerenkamp Engels in Engeland?

Je leert tijdens een jongerenkamp in Engeland niet alleen Engels, maar je leert ook dit fantastische land kennen. Tijdens je programma Engels leer je ook de tradities en gewoonten van het Britse volk kennen. Drink dit jaar 5 o'clock thee in Engeland! Ontdek de diversiteit van onze Engelse kampen in Engeland, en kies uit de bruisende hoofdstad of de trendy kuststeden.