Jongerenkampen Engels in Canada

Engelse Kampen in Canada
  • Amerikaanse levenswijze gecombineerd met Britse klasse
  • Engels is een van de officiële talen
  • Taalcursusen in Toronto

Als de lessen Engels op je school niet spannend of niet effectief genoeg zijn, dan is een Kamp Engels in Canada de ideale oplossing. Internationale cursussen Engels voor jongeren worden het meest gekozen, omdat Engels de belangrijkste vreemde taal is op school, tijdens de stage en op het werk in veel landen wereldwijd.

Een kamp Engels is het meest effectief – en toch de spannendste – manier om je taalvaardigheden te verbeteren, en tegelijkertijd vrienden van over de hele wereld te maken.

Onze taalschool

Taalcursus in Toronto Canada's grootste stad waar onder andere de bekende CN Tower staat

Met een taalreis naar een Engelstalig land als Canada kun je een onvergetelijke vakantie combineren met een nuttige taalcursus. In Toronto ontmoeten een Amerikaanse levenswijze, Britse klasse, Chinese kleurrijkheid en een Zuiders temperament elkaar. De grootste stad van Canada is kleurrijk, levendig en vol vitaliteit - en het is een van de veiligste en schoonste steden van Noord Amerika.

Onze cursussen Engels voor jongeren in Toronto worden als pakket aangeboden samen met accommodatie in onze schoolresidentie en volpension. Daarnaast hebben we een uitgebreid recreatieprogramma is ook samengesteld: we organiseren leuke excursies, feesten en sportactiviteiten zodat je helemaal van je Engelse kamp in Canada kunt genieten en onvergetelijke momenten beleeft met je nieuwe vrienden!

Waarom zou ik deelnemen aan een Engels Kamp in Canada?

Je kunt tijdens je internationale taalreis naar Canada niet alleen Engels leren, maar ook dit fantastische land leren kennen. Tijdens de cursus leer je de tradities en gewoonten van de Canadezen kennen en hun spannende festivals en unieke keuken. Canada zal je betoveren en je blijven verbazen. Geniet van ons fantastische programma Engels in Canada voor jongeren en beleef het avontuur van je leven!