Cursussen Chinees

Chinese Cursussen
  • Groeiend aantal mensen dat Chinees spreekt
  • Leer de taal en de cultuur kennen tijdens een vakantie
  • Veel verschillende soorten cursussen beschikbaar 
  • Cursussen Chinees in het prachtige China

Chinees leren in China is de meest effectieve en ook de meest aantrekkelijke manier om de taal te leren, of uw bestaande taalvaardigheden uit te breiden. Chinees leren wordt steeds populairder, omdat de economie van China de laatste jaren sterk groeit, en Chinees na Engels een belangrijke wereldtaal is. Maak kennis met de fascinerende charme van de Chinese cultuur en leer de Chinese taal tijdens een onvergetelijke vakantie!

Studenten hebben de mogelijkheid om uit een breed scala aan cursussen te kiezen. We bieden cursussen voor beginners, standaard- en gevorderde cursussen, groeps- en individuele cursussen en zelfs cursussen voor de lange termijn. Aan het begin van de cursus maakt u een plaatsingstoets zodat we de perfecte cursus Chinees voor u kunnen vinden!

Wij bieden u cursussen Chinees in:

Taalcursus in Peking Unieke moderne wereldstad met veel oude tradities
Maak uw dromen werkelijkheid met een cursus Chinees in het "Centrum van de Wereld". De Chineese metropool Peking, met miljoenen inwoners, zal u betoveren met het contrast tussen het oude en het nieuwe, de indrukwekkende monumenten en diverse keuken.

Een ander voordeel van het volgen van een cursus Chinees is dat u direct naast de Verboden Stad studeert. Door in een interessante omgeving als deze te studeren zult u het gevoel hebben dat u leert door er gewoon te zijn!

Waarom zou ik een cursus Chinees volgen?

Het volgen van een cursus Chinees heeft vele voordelen. Chinees is een van de meest gebruikte talen ter wereld. Het wordt steeds belangrijker, vooral in de businesswereld en de taal is van zichzelf al fascinerend. Met een cursus Chinees kunt u de taal leren in het land waar het in het dagelijks leven gebruikt wordt- in China! Ontdek de enorme diversiteit van het Koninkrijk van het Midden. Tijdens de cursus kunt u uw vaardigheden snel verbeteren terwijl u de cultuur, de mentaliteit en gastvrijheid van het Chinese volk ontdekt. Ontdek zelf de wereld van de aroma's, kleuren, de zee van mensen en de rijke kunst van het land, die de rijke historie van China karakteriseert. U kunt tijdens uw internationale cursus Chinees ook waardevolle ervaringen opdoen, uw taalvaardigheden verbeteren en een erg aangename vakantie hebben!