Franse jongerenkampen in Frankrijk

Franse kampen in Frankrijk
  • Leer Frans en ervaar een andere cultuur
  • Standaard en intensieve cursussen
  • Jongerencursussen Frans in Nice

Een taalkamp Frans in Frankrijk is de ideale oplossing als de Franse lessen op je school niet spannend of niet effectief genoeg zijn. Cursussen Frans voor jongeren worden steeds populairder, omdat Frans één van de belangrijkste  talen van Europa is. Een taalreis naar Frankrijk is de meest effectieve en toch de spannendste manier om je Frans te verbeteren.

Je kunt snel vorderingen maken tijdens een internationale taalcursus in Frankrijk omdat je de kans hebt om Frans te praten na de lessen, en zo door te leren. Je kunt een vakantie hebben en tegelijkertijd Frans leren in een van onze taalkampen in Frankrijk. Je zult terecht komen in een vreemde cultuur, waardoor je de tradities en gewoonten leert kennen. Onze Franse kampen in Frankrijk zijn zeker een onvergetelijke ervaring!

Onze taalschool

Taalcursus in Nice Gelegen aan de Mediterraanse zee met prachtige zandstranden
Taalcursus in Parijs De Franse hoofdstad met de Eiffeltoren, het Louvre museum, de Arc de Triomph en heel veel meer bezienswaardigheden

Onze taalscholen in Frankrijk zijn gevestigd in de prachtige steden Nice en Parijs, langs de Middellandse Zee. Je kunt kiezen uit verschillende type cursussen voor jongeren. Ons aanbod bestaat uit cursussen die geschikt zijn voor beginners tot gevorderden, daarnaast hebben we standaard en intensieve cursussen. Als aanvulling organiseren we een scala aan leuke excursies waar je tijdens de cursussen in Nice of Parijs aan deel kunt nemen. Waarom leer je één van deze deze fantastische steden niet kennen terwijl je je taalvaardigheden verbeterd in een Sprachcaffe Frans taalkamp in Frankrijk!

Waarom zou ik deelnemen aan een jongerenkamp Frans in Frankrijk?

Je kunt niet alleen je taalvaardigheden verbeteren in een internationaal taalkamp in Frankrijk, maar ook dit geweldige land leren kennen. Tijdens de cursus leer je de tradities en gewoonten van de Fransen kennen, maar ook de spannende festivals en de unieke Franse keuken. Je kunt een vakantie in Frankrijk hebben die net zoveel spanning als ontspanning biedt. Geniet van een van onze fantastische internationale Franse kampen en geniet van het avontuur van je leven!