Jongerenkamp Frans

Jongerenkamp Frans
  • Leer Frans en maak kennis met een andere cultuur
  • Standaard en intensieve cursussen
  • Franse jongerenkampen in Frankrijk

Waar kun je beter Frans leren dan in Frankrijk zelf? Met onze taalcursussen in Frankrijk verbeter je je niveau van Frans en maak je kennis met de lokale cultuur.

Onze Franse jongerenkampen worden aangeboden als een pakket. Dit betekent dat vlucht, transfers, cursus, accommodatie én begeleid activiteitenprogramma inbegrepen zijn. In Frankrijk bieden we standaard en intensieve cursussen aan. Een uitgebreid vrijetijdsprogramma vult de taalreis aan: we organiseren interessante excursies en culturele- en sportactiviteiten. Op deze manier maak je makkelijk internationale vrienden tijdens jouw taalreis naar Frankrijk!

We bieden jongerenkampen Frans aan in:

Taalcursus Frans in Frankrijk Het land van de mode, het heerlijke eten en de romantiek

Aan onze Franse taalschool in een Franstalig land kun je een onvergetelijke vakantie combineren met een nuttige cursus Frans. Frankrijk is natuurlijk dé locatie om Frans te leren. Onze taalschool in het zuiden van Frankrijk is gevestigd in een vakantieoord met adembenemende stranden, een breed aanbod aan watersport en culturele activiteiten.

Voor degenen die ouder zijn dan 18, bieden we ook cursussen Frans voor volwassenen. Sprachcaffe heeft voor iedereen iets passends!

Waarom zou ik deelnemen aan Frans kamp?

Een cursus Frans voor jongeren heeft vele voordelen: tijdens één van onze Franse programma's voor jongeren  kun je een onvergetelijke vakantie hebben, internationale leeftijdsgenoten ontmoeten en de kennis maken met de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de Fransen! Door deel te nemen aan een Frans jongerenkamp van Sprachcaffe kun je je Frans verbeteren en een hoop plezier beleven. Ga op taalreis en leer Frans!