Cursussen Duits

Duitse Cursussen
  • Miljoenen Duitse sprekers in Centraal Europa
  • Leer zowel de taal als de cultuur kennen tijdens uw vakantie
  • Verschillende cursussen beschikbaar
  • Duitse school in Frankfurt

Het voordeel van een cursus Duits in Duitsland is dat u uw taalvaardigheden kunt verbeteren terwijl u op vakantie bent. De Duitse taal wordt steeds belangrijker omdat deze taal in veel landen, waaronder Oostenrijk en Zwitserland, gesproken wordt.

Met een internationale taalreis naar Frankfurt of Düsseldorf kunt u een effectieve cursus Duits combineren met een interessante vakantie. Tegelijkertijd kunt u Duitsland en de tradities en gewoonten van het Duitse volk leren kennen.

Wij bieden cursussen Duits aan in:

Studenten kunnen kiezen uit verschillende soorten cursussen Duits die aan die de taalschool in Frankfurt aanbiedt.We bieden cursussen die geschikt zijn voor beginners tot gevorderden, met daarnaast groeps- individuele- en standaardcursussen. Alles wat u nu nog hoeft te doen is te bepalen welke van deze cursussen Duits u wilt volgen en aan welke van onze prachtige school! Waarom zou u niet een van deze spannende stad leren kennen, terwijl u uw Duits verbetert tijdens een onvergetelijke taalreis naar Duitsland?

Waarom een cursus Duits in Duitsland?

Het volgen van een cursus Duits heeft vele voordelen. Duits is namelijk een belangrijke taal in de politiek en handel en speelt een kernrol in de wetenschap. Met een van onze cursussen kunt u Duits leren in het land waar de taal oorspronkelijk vandaan komt; Duitsland! Bezoek het financiële centrum Frankfurt am Main, of de chique stad Düsseldorf. Tijdens de taalcursus kunt u snel en effectief uw taalvaardigheden verbeteren en ontdekt u de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de Duitsers. Ontmoet de lokale bevolking onder het genot van een verfrissend drankje in de biertuinen, of ontdek de historische gebouwen en de rijke historie van het land!