Cursussen Spaans

Spaanse cursussen
  • Honderden miljoenen Spaans sprekenden ter wereld
  • Leer terwijl u op vakantie bent de taal en cultuur kennen
  • Keuze uit verschillende cursussen
  • 4 wonderlijke bestemmingen

Tijdens een Spaanse taalcursus in een Spaanstalig land leert u snel en effectief de taal, omdat u nadat u het klaslokaal heeft verlaten, de taal blijft gebruiken. Zo kunt u ook buiten de lessen om uw taalvaardigheden verbeteren. Spaans is bijzonder populair omdat deze taal op bijna ieder continent gesproken wordt. Hierdoor kunt u uw zojuist geleerde vaardigheden makkelijk in de praktijk toepassen.

Met een taalcursus in een Spaanstalig land kunt u een aantrekkelijke vakantie combineren met een effectieve cursus Spaans. Tegelijkertijd kunt u onvergetelijke ervaringen opdoen wanneer u leert over een vreemde cultuur en nieuwe mensen leert kennen.

Of u nu voor het eerst met een taal in aanraking komt, of uw bestaande vaardigheden wilt verbeteren; alles kan met de verschillende cursussen variërend van beginner tot gevorderd. Bovendien kunt u een keuze maken uit groepscursussen, individuele cursussen of de standaard cursus. Maak nu uw keuze en bezoek een van onze prachtige Spaanse taalscholen!

Wij bieden u cursussen Spaans in:

Spanje Spanje is eenvoudige keuze voor Europeanen die Spaans willen leren. In dit land van de fiëstas, zon, strand en de tapas zul je het Spaans snel leren.
Cuba In het land van de gepassioneerde ritmes en dans, de rum, sigaren en mooie koloniale steden kun je Spaans in een relaxte, sub-tropische omgeving leren.
U vindt onze Spaanse taalscholen op 4 verschillende locaties in Spanje: de spannende steden Barcelona, Malaga en Madrid. Daarnaast hebben we een Spaanse school in de hoofdstad van Cuba, Havana. Met dit brede aanbod aan locaties, van belangrijke Europese culturele centra tot een verbluffende Caribische stad, zit er altijd wel iets bij voor u.

Waarom een Spaanse taalreis?

Het volgen van een Spaanse taalcursus heeft veel voordelen. Spaans is een van de meest voorkomende talen in de wereld, waardoor de taal steeds belangrijker wordt in de internationale handel, onderzoek en in de politiek. U kunt Spaans leren in Cuba of Spanje – landen waar Spaans de officiële taal is.Tijdens uw taalreis kunt u met de lokale bevolking communiceren en zo uw leerproces versnellen. Tegelijkertijd leert u een nieuw land en haar gewoonten kennen. Door het volgen van een cursus Spaans kunt u uw taalvaardigheden snel verbeteren terwijl u de cultuur, de mentaliteit en de gastvrijheid van de bevolking leert kennen. Zulke buitengewone ervaringen maken uw taalcursus zeker de moeite waard!