Duitse jongerenkampen in Duitsland

Taalkampen in Duitsland
  • Leer Duits en ervaar een andere cultuur
  • Standaard en intensieve Duitse cursussen
  • Duitse kampen voor jongeren in Frankfurt

Als de lessen Duits op school niet spannend of effectief genoeg zijn, is een Duits taalkamp in Duitsland de ideale oplossing. Cursussen Duits voor jongeren worden steeds populairder omdat Duits Ć©Ć©n van de belangrijkste Europese talen is. Het volgen van een cursus Duits in Duitsland is de meest effectieve en leukste manier om je taalvaardigheden te verbeteren!

Met een cursus voor jongeren in Duitsland combineer je een onvergetelijke vakantie met een waardevolle taalcursus. Dit diverse land heeft iedereen iets te bieden: van prachtige stranden en natuurgebieden tot wereldsteden en een interessante cultuur. In een omgeving als deze gaat het leren bijna moeiteloos. Een taalkamp in Duitsland is een investering in je toekomst en tegelijkertijd een geweldige ervaring. Ons aanbod jongerenkampen in Duitsland is als volgt:

Jongerencursus in Frankfurt EĆ©n van Europa's grootste industriesteden met veel moderne gebouwen

Onze taalschool

Met onze Sprachcaffe jongerencursussen Duits kun je effectief de taal leren in Duitsland en tegelijkertijd een onvergetelijke vakantie beleven. In de bekende stad Frankfurt kunnen leeftijdsgenoten met hetzelfde doel elkaar ontmoeten in een ontspannen en veilige omgeving.

Onze cursussen Duits worden aangeboden als pakket inclusief accommodatie in onze schoolresidentie of bij een gastgezin op basis van volpension. Vrijetijdsactiviteiten worden ook geregeld: we organiseren spannende excursies en leuke feestjes naast culturele- en sportactiviteiten.

Waarom zou ik deelnemen aan een Duits jongerenkamp in Duitsland?

Je verbetert tijdens een internationaal taalkamp niet alleen je Duits, maar je leert ook dit fantastische land en de bevolking kennen. Naast de effectieve lessen worden er veel leuke activiteiten en excursies georganiseerd zodat je de stad en de medestudenten beter leert kennen. Tijdens deze activiteiten kun je Duits oefenen met en wat je hebt geleerd gelijk in de praktijk toepassen! Neem deel aan Ć©Ć©n van onze fantastische taalprogramma's in Duitsland en beleef het avontuur van je leven!