Cursussen Frans

Cursussen Frans
  • EĆ©n van de belangrijkste talen van Europa
  • Leer een taal en de cultuur terwijl u op vakantie bent
  • Groot cursusaanbod
  • Verschillende bestemmingen

De meest effectieve en ontspannen manier om een taal te leren, of om uw al bestaande taalkennis te verbeteren, is door middel van een taalcursus in het buitenland. Een Franse taalcursus is bijzonder populair, omdat het Frans Ć©Ć©n van de belangrijkste talen van Europa is.

Met een internationale taalcursus in Frankrijk of Canada kunt u een leuke vakantie combineren met een effectieve cursus Frans. Tegelijkertijd maakt u kennis met de Franse cultuur en al haar tradities en eigenaardigheden.

Wij bieden taalcursussen Frans aan in:

Cursussen Frans in Frankrijk Frankrijk is een topbestemming om Frans te leren. Het land heeft een unieke cultuur en prachtige landschappen.
Cursussen Frans in Canada Dit ƩƩn na grootste land heeft twee officiƫle talen: Frans en Engels. Canada heeft een prachtige cultuur en zeer gastvrije inwoners. Frans leer je hier zoveel binnen als buiten de klaslokalen.
Studenten kunnen kiezen uit verschillende cursussen Frans in Frankrijk en Canada. Ons aanbod varieert van beginnerscursussen tot cursussen voor gevorderden, met ook groeps-, individuele- en standaardcursussen. Het enige wat u nu nog hoeft te doen, is te kiezen welke cursus u bevalt, en bij welke van onze mooie Franse scholen u deze wilt volgen! Waarom leert u niet de romantische stad Parijs, of het prachtige en bruisende Nice kennen terwijl u uw Franse taalkennis uitbreidt tijdens een onvergetelijke cursus Frans van Sprachcaffe?

Waarom een cursus Frans in Frankrijk?

Het volgen van een cursus Frans heeft vele voordelen. Frans is een van de meest belangrijke talen in de politiek en handel, en u kunt deze melodische taal in vele delen van de wereld horen. U kunt Frans leren tijdens onze internationale taalcursussen in Frankrijk, waar Frans de officiĆ«le taal is en in het dagelijks leven gebruikt wordt. Maar u kunt ook Frans leren in Montreal, waar Frans naast Engels de tweede officiĆ«le taal is. Bezoek de prachtige modestad Parijs en wandel langs de Champs ElysĆ©es, of ervaar de internationale sfeer van Nice, aan de Middellandse Zee. Tijdens uw internationale cursus Frans kunt u snel uw taalvaardigheden verbeteren terwijl u de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de Fransen of Canadezen leert kennen. De Franse keuken alleen al maakt een vakantie de moeite waard!