Jongerenkampen Spaans in Spanje

Kampen Spaans in Spanje
  • Leer Spaans en ervaar een andere cultuur
  • Maak nieuwe vrienden
  • Jongerencursussen Spaans in Barcelona en Malaga

Als de lessen Spaans op school niet spannend of niet effectief genoeg zijn, dan is een jongerenkamp Spaans in Spanje de ideale oplossing. Internationale taalcursussen Spaans worden steeds populairder, omdat de taal in veel landen ter wereld gesproken wordt. Je zult Spaans op tijdens school, stage of op je werk steeds vaker tegenkomen. 

Een jongerenkamp Spaans in Spanje is de meest effectieve en leukste manier om je taalvaardigheden te verbeteren en met internationale leeftijdsgenoten in het Spaans te communiceren. Ons aanbod van taalcursussen in Spanje voor jongeren:

Onze taalschool

Taalcursus in Barcelona Trendy en modern stad aan het strand met een unieke Catalaanse sfeer
Taalcursus in Malaga Ultieme vakantiebestemming in het zuiden met prachtige stranden en heerlijke tapas

Met een taalcursus in Spanje kunt u een onvergetelijke vakantie combineren met een leerzame cursus Spaans. Spanje is dé locatie om Spaans te leren. De internationale stad Barcelona is één van de belangrijkste Europese artistieke en culturele centra. Daarnaast heeft het een fantastische ligging aan de Middellandse Zee. Naast effectieve lessen biedt een Spaans kamp ook strand, uitgaansleven en cultuur.

Onze jongerencursussen in Spanje worden als pakket aangeboden met accommodatie in onze schoolresidentie of bij een gastgezin, beide op basis van volpension. Daarnaast is er een uitgebreid vrijetijdsprogramma: we organiseren spannende excursies, feestjes, culturele- en sportactiviteiten.

Waarom zou ik deelnemen aan een jongerenkamp Spaans in Spanje?

Je leert bij een taalkamp in Spanje niet alleen Spaans, maar je kunt ook dit fantastische land ontdekken. Tijdens de cursus maak je kennis met de tradities en gewoonten, de Spaanse keuken en de spannende festivals. Deze populaire bestemming heeft een groot aanbod aan activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Geniet van een van onze internationale Spaanse kampen in Spanje voor jongeren en beleeft het avontuur van je leven!