Taalreizen voor jongeren

Taalcursussen voor jongeren
  • Taalcursussen met leeftijdsgenoten
  • 13 aantrekkelijke taalscholen speciaal voor jongeren
  • Test je taalvaardigheden met de online taaltest!
  • Neem een kijkje in onze online catalogus

Sluit je ogen en stel je een taalcursus in het buitenland voor. Wat zie je? Actieve, jonge mensen die plezier hebben terwijl ze leren? Het programma voor jongeren van Sprachcaffe is zeker levendig! Je ontmoet gezellige, jonge mensen van over de hele wereld, terwijl je de omliggende regio met ze ontdekt, geniet van zon, zee en strand en ook een taal kiest om te leren!

Deelname aan een internationaal jongerenkamp tijdens je vakantie is de perfecte aanvulling op je opleiding. Je kunt gemakkelijk en snel Engels, Frans, Spaans of Italiaans leren terwijl je niet onder dagelijkse druk staat. Als onderdeel van een gemotiveerde groep jonge studenten gaat het nog makkelijker!

Samen leren in een ontspannende omgeving van een taalschool in het buitenland is een stuk leuker dan thuis alleen zitten te blokken. Een taalcursus voor jongeren in een internationale taalschool is ook een stuk effectiever, omdat we geloven dat je een taal alleen in een comfortabele omgeving met plezier kunt leren. Daarnaast leer je buiten de lessen gewoon door, omdat de taal in het dagelijks leven gebruikt wordt. Je maakt dus snel vorderingen. Algemene informatie over de taalvakantie, cursussen en accommodaties vind je op onze website.