Jongerenkampen in Italië

Italiaans Jongerenkamp
  • Leer Italiaans en ervaar een andere cultuur
  • 2 in 1: een vakantie en een cursus Italiaans gecombineerd
  • Italiaans jongerenkamp in Italië

Een taalkamp Italiaans in Italië is de ideale oplossing voor jou als je graag ontspannen en toch effectief Italiaans wilt leren. Jongerenkampen Italiaans worden steeds populairder omdat Italië één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa is.

Onze internationale cursussen Italiaans voor jongeren worden aangeboden als pakket, inclusief accommodatie in onze schoolresidentie of bij een gastgezin op basis van volpension. Als aanvulling bieden we een uitgebreid recreatieprogramma: we organiseren excursies en studentenfeesten maar ook culturele- en sportactiviteiten.

We bieden Jongerenkampen Italiaans in:

Taalcursus in Italië Het zonnige land met prachtige kunst en heerlijke pizza's en pasta's

Je kunt een onvergetelijke vakantie combineren met een nuttige jongerencursus Italiaans. En waar kun je beter Italiaans leren dan bij een kamp in Italië? Onze Italiaanse school is gevestigd in de bruisende stad Florence, waar ieder huis, iedere straat en ieder plein een verhaal verteld. Een cursus Italiaans in deze prachtige stad zal een zeer speciale ervaring worden.

Voor degenen die ouder zijn dan 18 jaar, bieden we ook cursussen Italiaans voor volwassenen. Sprachcaffe biedt voor iedereen een passende taalcursus!

Waarom zou ik deelnemen aan een Italiaans kamp in Italië?

Een cursus Italiaans voor jongeren van Sprachcaffe heeft vele voordelen. Italiaans is één van de mooiste talen van Europa en de beste plaats om Italiaans te leren is natuurlijk Italië zelf! Tijdens één van onze jongerenprogramma’s kun je een onvergetelijke vakantie hebben, internationale medestudenten ontmoeten en de cultuur, mentaliteit en gastvrijheid van de Italianen ontdekken. Door deel te nemen aan een jongerenkamp Italiaans kun je je taalvaardigheden verbeteren en een hoop plezier beleven!