Taalcursus Engels

Taalcursus Engels
  • Wereldwijd vele sprekers van de Engelse taal
  • Maak kennis met de taal en de lokale cultuur
  • Een groot aanbod cursussen beschikbaar
  • 16 bestemmingen in 4 landen

Een Engelse taalreis is de meest effectieve en aantrekkelijke manier om je vaardigheden in de Engelse taal te verbeteren. De Engelse taal wordt wereldwijd door meer dan 340 miljoen mensen gesproken. Engels speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven en een goede (basis)kennis van deze taal is dan ook een must voor iedereen die internationale contacten wilt opdoen. Engelse taalreizen van Sprachcaffe bieden jou de mogelijkheid om snel en ontspannen Engels te leren.

Door jouw vakantie in een Engelstalig land te combineren met een effectieve taalcursus, sla je twee vliegen in één klap! Je doet een onvergetelijke ervaring op, doordat je via de internationale taalreis in een vreemde cultuur wordt ondergedompeld en op deze manier de tradities en gewoontes van dat land leert kennen.  

Ons aanbod Engelse taalreizen voor volwassenen bestaat uit een groot aantal cursussen. We bieden standaard cursussen en een intensieve cursussen aan, maar ook een zakelijke cursus. Wil je groepslessen volgen of volg je liever privéles? Het kan allemaal. Onze cursussen zijn ook geschikt voor absolute beginners. Wanneer je de Engelse taal al redelijk beheerst, kun je bij ons de taalcursus op een gevorderd niveau volgen. Nu hoef je alleen nog maar de intensiteit en de bestemming van je Engelse taalreis te kiezen!

Wij bieden taalcursussen Engels aan in:

Malta Het mediterraanse eiland Malta heeft naast het Malthees ook het Engels als officiële taal. Het is een prachtige, zonnige bestemming voor studenten om Engels te leren. Na de lessen kunnen de studenten verder oefenen op het strand en met de lokale bevolking.
Engeland Het land waar het Engels vandaan komt en waar je naast Engels ook veel leert over de Britse cultuur. Met cursussen in Brighton en Londen vindt elke student de ideale bestemming voor een taalreis.
Canada Ontdek de prachtige natuur van Canada terwijl je studeert aan een van de vele taalscholen. Het land biedt enorm veel mogelijkheden aan sportieve outdoor activiteiten, waar je ondertussen ook je Engels bij blijft verbeteren.
Verenigde Staten Het land van de 'American Dream' en daar waar alles groot, groter, grootst is. Leer of verbeter je Engels in een van de fantastische wereldsteden in de Verenigde Staten.