Jongerenkampen Italiaans in Italië

Italiaanse Kampen in Italië
  • Leer Italiaans en ervaar een vreemde cultuur
  • Standaard cursussen in het Italiaans
  • Jongerencursussen Italiaans in Florence

Vind jij de Italiaanse taal ook zo mooi? Dan is een Italiaans jongerenkamp in Italië zeker iets voor jou. Cursussen Italiaans voor jongeren worden steeds populairder, omdat de taal wordt gesproken in één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa.

Met een internationaal kamp in Italië kun je een onvergetelijke vakantie combineren met een zeer bruikbare taalcursus. De effectiefste en toch de spannendste manier voor jongeren om hun kennis van het Italiaans te verbeteren is door een cursus in Italië te volgen. Studenten worden omringd door een vreemde cultuur en leren de tradities en de gewoonten van het land kennen. Onze Italiaanse kampen zijn een onvergetelijke ervaring!

Onze taalschool

Taalcursus in Florence De hoofdstad van Toscane waar je kunt genieten van de Italiaanse cultuur en passie

Om Italiaans te leren of je bestaande kennis te vergroten bieden we standaard cursussen Italiaans aan. Dit maakt het mogelijk om je woordenschat, grammaticale kennis te verbeteren en bovendien de taal gemakkelijker te spreken. Onze wonderlijke Italiaanse school ligt in het centrum van de unieke stad Florence. Je zult snel realiseren hoe effectief een cursus Italiaans in Florence van Sprachcaffe is; je verbetert niet alleen je taalvaardigheden, maar je kunt ook deze prachtige stad leren kennen en nieuwe internationale leeftijdsgenoten ontmoeten.

Waarom zou ik deelnemen aan een Jongerenkamp Italiaans in Italië?

Je leert tijdens een taalkamp in Italië niet alleen Italiaans, maar je leert ook dit fantastische land kennen. Daarnaast maak je tijdens je taalreis gemakkelijk vrienden. Tijdens de cursus maak je kennis met de tradities en gewoonten van de Italianen, de spannende festivals en de Italiaanse keuken. Geniet van onze  internationale jongerenkampen in Italië en beleef dit avontuur samen met leeftijdsgenoten.