malta

 

Cursussen Engels op Malta

Taalcursussen op Malta
  • Voormalige Britse kolonie
  • Prachtig eiland in de Middelandse Zee
  • Onze eigen Engelstalige school op Malta

Een Engelse cursus op Malta is een effectieve en toch aantrekkelijke manier om Engels te leren of uw huidige taalkennis uit te breiden. Engelse taalcursussen in het buitenland zijn erg populair omdat de taal door honderden miljoenen mensen ter wereld wordt gesproken. Bovendien wordt de taal, in dit tijdperk van internationalisering en globalisering steeds belangrijker, zowel zakelijk als privé.

Malta is, als voormalige Britse kolonie, de ideale plek om Engels te leren, omdat Engels de officiële voertaal van het eiland is. Met een Engelstalig programma op een van onze scholen op Malta kunt u een effectieve cursus combineren met een spannende vakantie. Dompel uzelf onder in de Maltese cultuur, tradities en eigenaardigheden en beleef een onvergetelijke tijd op dit prachtige Mediterrane eiland.

Onze taalschool op Malta

St. Julian’s Bruisend nachtleven op het zuidelijke deel van het eiland
Dankzij de locatie van Malta in het Middellandse Zeegebied biedt het eiland u prachtige stranden, adembenemende natuur, een Mediterraans klimaat en een echt vakantiegevoel. Alleen hier kunt u mensen ontmoeten met het Italiaanse temperament, de Spaanse levensinstelling en met een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Kortom, de ideale omgeving voor een cursus Engels. U zult snel inzien dat het leren in deze omgeving bijna moeiteloos gaat. Vergeet niet om tijdens de cursus gebruik te maken van het grote aanbod aan excursies naar de omliggende steden en eilanden in de buurt van uw school in St. Julians’s.

Waarom een cursus Engels op Malta?

Tijdens een taalcursus in Malta kunt u niet alleen Engels leren, maar ook een prachtig nieuw eiland ontdekken. Verzeker u ervan dat u tijdens uw verblijf ook de kleinere eilanden Gozo en Comino bezoekt. De atmosfeer in Malta is perfect voor ontspanning, maar het eiland biedt ook een zeer divers duikaanbod. Ontdek bijvoorbeeld de verlaten scheepswrakken of onderwatergrotten in het kristalheldere water van de Mediteraanse zee. Tijdens uw Engelse cursus op Malta kunt u naast het leren van een taal ook meer te weten komen over de tradities en gewoontes van de Maltezen, hun kleurrijke festivals en de unieke Maltese keuken.